レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Snelle levering, ondanks het weer (sneeuw). Maar zelfs toen is er heel netjes een e-mail verzonden zodat daar rekening mee gehouden kon worden. Ik ga hier zeker vaker mijn favoriete product(en) bestel... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Bago ako maging suki nila nakailan search na ako ng mga pinoy store and over price un iba. Gusto ko ung quality ng packaging nila very safe ung items and nakakatuwa meron freebies and letter. Mabilis... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Het assortiment is breed genoeg om eruit te kiezen. Maar de service vind ik belangrijker. En bij Toko4All is deze altijd op en top geweest; zeer goede communicatie, snelle levertijden, heel klantvrie... もっず芋る

䌁業情報

1. アゞア食料品店

圓該䌁業による蚘述

Webshop met Aziatische producten food & non-food. Groot assortiment Filipijnse en Indonesische producten maar ook Amerikaanse producten behoren tot ons assortiment. Levering door heel europa.

連絡先

通垞24時間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Prima ervaring!

Snelle levering en alle producten zoals vermeld op de website. Hopelijk komt er nog een goedkopere wijze van verzending (zoals een ophaalpunt), dan kan ik vaker bestellen. Ik kan voorlopig even vooruit met mijn Ube-verslaving.

2026幎5月6日

Je vind het hier

Snelle service, goed verpakt, ruim assortiment van producten die elders lastig te verkrijgen zijn, dus top! Ze hebben Indonesische kruiden in grootverpakking bijvoorbeeld en verkopen merk kokos dat uit supermarkten is verdwenen.

2026幎4月25日

Toko 4 All からの回答

Beste Elvera, bedankt voor de uitgebreide review en de 5 sterren review. Tot de volgende keer.

5぀星のうち5の評䟡

Alles mooi en snel afgehandeld

Alles mooi en snel afgehandeld. Top!

2026幎3月30日
自発的なレビュヌ

Beste Melisa,

Hartelijk dank voor uw ⭐⭐⭐⭐⭐ review!
Fijn om te horen dat alles mooi en snel is afgehandeld. Daar doen we het voor!

5぀星のうち5の評䟡

Goede prijs ik ga zeker hier nog terug

2026幎4月11日

Beste Ricardo,

Hartelijk dank voor uw ⭐⭐⭐⭐⭐ review!
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de snelle levering en onze prijzen. Leuk dat u aangeeft terug te komen!

5぀星のうち5の評䟡

Altijd flexibel en goede kwaliteit

Altijd flexibel en goede kwaliteit. Toppie hoor

2026幎4月10日

Beste Peter,

Hartelijk dank voor uw ⭐⭐⭐⭐⭐ review!
Wat fijn om te horen dat u onze flexibiliteit en kwaliteit waardeert. Toppie om dat terug te krijgen!

Goede prijs kwaliteit

Goede prijs kwaliteit. Snelle service en producten waren goed ingepakt ivm verzending. Ik had een tjobék besteld en is heel aangekomen.

2026幎4月9日

Hartelijk dank voor uw ⭐⭐⭐⭐⭐ review!
Fijn om te horen dat u tevreden bent over de prijs-kwaliteit, onze snelle service en de zorgvuldige verpakking. Goed dat de tjobék netjes en heel is aangekomen!

Fijne Service

1 artikel was niet meer op voorraad , kreeg een passende oplossing aangeboden, en dat is service

2026幎4月9日

Beste klant,

Hartelijk dank voor uw ⭐⭐⭐⭐⭐ review!
Fijn om te horen dat u onze oplossing waardeert toen een artikel niet op voorraad was. Service staat bij ons voorop!

Geen twijfel mogelijk 🎉

Bij twijfel aan hun zijde wordt er direct contact met je opgenomen. Zeer plezierig en vriendelijk contact.

2026幎4月5日

Toko 4 All からの回答

Beste klant, bedankt voor de 5 sterren review. Heel erg bedankt en we zijn hier natuurlijk heel blij mee.

Goede afhandeling/service

Bij een bestelling bleek dat er een artikel beschadigd aankwam. Ik heb contact opgenomen en kreeg zonder probleem onmiddellijk een nieuwe toegestuurd. Dat vind ik top!! Corry

2026幎4月3日

Beste Corry,

Hartelijk dank voor uw ⭐⭐⭐⭐⭐ review!
Wat vervelend dat er iets beschadigd aankwam, maar fijn om te horen dat u tevreden bent over hoe we het hebben opgelost. Dat vinden wij erg belangrijk!

Bedankt voor uw vertrouwen en graag tot een volgende bestelling 😊

5぀星のうち5の評䟡

Groot assortiment en snelle levering!

2026幎3月31日

Beste Richard,

Hartelijk dank voor uw ⭐⭐⭐⭐⭐ review!
Fijn om te horen dat u ons assortiment en de snelle levering waardeert. Daar zijn we blij mee!

Leuke site

Heeeerlijke gembersnoepjes,en altijd n leuk klein extra erbij.

2026幎3月6日

Beste Renate,

Hartelijk dank voor uw ⭐⭐⭐⭐⭐ review!
Wat leuk om te horen dat u zo geniet van de gembersnoepjes 😊 En fijn dat het extraatje ook gewaardeerd wordt!

Graag tot een volgende bestelling!

Snelle verzending.

Prima service: adequate communicatie en snelle verzending.

2026幎3月31日

Beste Sonja,

Hartelijk dank voor uw ⭐⭐⭐⭐⭐ review!
Fijn om te horen dat u tevreden bent over onze service, communicatie en snelle verzending. Daar doen we het voor!

Correct en snel

Correct en snel
Bedankt

2026幎3月27日

Beste Bart,

Hartelijk dank voor uw ⭐⭐⭐⭐⭐ review!
Fijn om te horen dat alles correct en snel is verlopen. Graag gedaan!

5぀星のうち5の評䟡

Altijd netjes verpakt en altijd snelle

Altijd netjes verpakt en altijd snelle levering.
TOP

Beste Arjen,

Hartelijk dank voor uw ⭐⭐⭐⭐⭐ review!
Wat fijn om te horen dat uw bestellingen altijd netjes verpakt zijn en snel geleverd worden. TOP om dat te lezen!

5぀星のうち4の評䟡

Snel en perfect afgeleverd.

Beste Adriaan,

Hartelijk dank voor uw ⭐⭐⭐⭐ review!
Fijn om te horen dat alles snel en perfect is afgeleverd. Daar worden we blij van!

5぀星のうち4の評䟡

Tot mijn grote verrassing had ik op

Tot mijn grote verrassing had ik op donderdag de bestelling gedaan; op vrijdag had ik het binnen. Ik ben dik tevreden! Dank je wÚl.

Toko 4 All からの回答

Beste Ellen, hartelijk dank voor uw 4-sterrenreview. Daar zijn wij erg blij mee. We hopen u de volgende keer nog beter van dienst te kunnen zijn, zodat we u een 5-sterrenervaring kunnen bieden.

Snelle levering, prima!

2026幎3月25日

Toko 4 All からの回答

Bedankt voor de 5 sterren review. Wij hopen u dat wij u snel weer terug zullen zien op de website..

Prima bedrijf

Klant vriendelijk , goede klantenservice en een ruime keuze aan producten .

2026幎3月4日

Toko 4 All からの回答

Hallo Mark, heel erg bedankt voor de 5 sterren review. Geniet van de Cheetos...

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。