レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Troede at de anmeldelser skulle komme fra rigtige kunder og ikke nogen som i selv har fÃ¥et til at skrive. Jeg ved at der stÃ¥r en anmeldelse her inde om en person skulle have brugt jer som levendÞr... もっず芋る

䌁業が回答したした

Lejede 50 stole til en begravelse. Meget ulÊkre stole fandtvi ud af. IndtÞrret steg og sovs pÃ¥ stole benene. IndtÞrret rÞdvin pÃ¥ sidde fladen. Stole bliver ikke tjekket, ved retur, sÃ¥ de nÊste k... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har vÊret godt tilfredse med Tommy Telt og alle deres ydelser – lige fra rÃ¥dgivning om valg af telt, service og andet udstyr samt opstilling og nedtagning af teltet til vores konfirmation Store Bed... もっず芋る

䌁業情報

1. パヌティヌ甚品店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Hos TommyTelt.dk har vi alt til festen. Vi er fÞrende inden for teltudlejning, og udlejning af andre festartikler i hele Jylland fra vores afdelinger i Aalborg, Hobro og Aarhus. Vores sortiment indeholder telte i mange forskellige stÞrrelser, og til hvert et formål. TommyTelt.dk garanterer det perfekte telt til bryllup, konfirmation, rund fÞdselsdag og stÞrre arrangementer samt de helt rigtige borde, stole, og alt i bordpynt og servietter bestemt ud fra kundens Þnsker.

2.6

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2.5

97件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞48時間以内に回答

Troede at de anmeldelser skulle komme

Troede at de anmeldelser skulle komme fra rigtige kunder og ikke nogen som i selv har fået til at skrive.
Jeg ved at der står en anmeldelse her inde om en person skulle have brugt jer som levendÞr til at få noget lejet/leveret hvor i selv skriver at i var glade for at kunne hjÊlpe personen.
men ved at det er lÞgn da jeg kender personen.
Så at i kan skrive det det lyder meget mÊrkeligt

2026幎2月18日

Hej Johnny

Vi er oprigtigt kede af at lÊse din anmeldelse.

Vi kan på ingen måde genkende det, du beskriver. Alle vores anmeldelser kommer fra reelle kunder, der har handlet hos os, og vi hverken skriver eller får andre til at skrive anmeldelser på vores vegne.

Da vi ikke kan finde dig i vores kundesystem, vil vi meget gerne hÞre fra dig, så vi kan undersÞge sagen nÊrmere. Du er meget velkommen til at kontakte os direkte på kontakt@tommytelt.dk med flere oplysninger.

Vi tager den slags henvendelser alvorligt og Þnsker naturligvis fuld gennemsigtighed omkring vores anmeldelser.

Camilla // TommyTelt

Hej igen Johnny

Jeg vil meget gerne i kontakt med dig via mail eller telefon, derfor har jeg efterspurgt dine oplysninger via trustpilot.

Du er fortsat meget velkommen til at kontakte os direkte på kontakt@tommytelt.dk eller til 54 55 48 01, så vi kan få afklaret situationen.

Camilla // TommyTelt

God kunde service og intet problem med

God kunde service og intet problem med levering af stole

2026幎2月15日

Hej Kenneth,

Tak for din anmeldelse og for, at du tog dig tid til at dele din oplevelse med os.

Vi er glade for at hÞre, at du har oplevet god kundeservice, og at leveringen af stolene gik uden problemer.

Vi Þnsker dig en rigtig skÞn dag☀

De bedste hilsner,
TommyTelt // Camilla

Alt gik fantastisk- jeg er meget

Alt gik fantastisk- jeg er meget taknemmelig.
Fine stole og borde. Service og glas helt i top.
I hjalp mig så meget, tusinde tak.
Nemt at pakke ud og ned igen.
Smil Angie

2025幎9月12日

Hej Andie
Tak for din positive respons, det er vi super glade for :-)

//Teamet hos TommyTelt

Arrogante nedladende og under al kritik

Lejede 50 stole til en begravelse.
Meget ulÊkre stole fandtvi ud af.
IndtÞrret steg og sovs på stole benene.
IndtÞrret rÞdvin på sidde fladen.
Stole bliver ikke tjekket, ved retur, så de nÊste kunder - får udleveret de samme klamme stole igen.
Kommenterede dette ved returnering, ingen afslag på prisen eller undskyldning.
Der bliver ikke lejet derfra igen.

2025幎9月24日

Hej Per.
Jeg kan se at du blot har kopieret din gamle anmeldelse fra januar 2019 - det er 6,5 år siden.
Men du er velkommen til at kontakte mig på 70228388, hvis du ikke mener der er blevet taget hånd om din reklamation.

SÞren
TommyTelt A/S

du kan passe dit l o r t selv!!!

Vi stod til et velgÞrenhedslÞb med 600 mennesker og vores fadÞlsanlÊg som var sponsoreret stod pludselig. Jeg ringede til Tommy selv og forklarede ham situationen. Tommy svarede “det kan jeg godt sige, jeg fÃ¥r altid at vide jeg er for dyr, og folk vÊlger andre. SÃ¥ det gider jeg fansene ikke hjÊlpe med, du kan fixe dit l o r t selv)!
VÊrste service nogensinde når man kontakter et firma og vil kÞbe deres produkt.

2025幎8月30日

Tommytelt.dk からの回答

Mange tak for stjernen Bo.
Helt fra start får i tilbud fra os på det i skulle bruge til jeres angement, men nej tak vi var alt for dyre. i vÊlger så et andet sted at leje jeres udstyr, fair nok, men så syntes jeg måske at det er lidt frÊkt at ringe til os ,om vi vil hjÊlpe med at fikse det udstyr i har lejet andre steder.
MVH Tommy Telt

VedhÊft dog en simpel guide til klikgulv

Jeg lejede et klikgulv ved TommyTelt, hvilket min makker og jeg formåede at ligge forkert og konkludere, at det var defekt (det holdt ikke sammen ved belastning). Vi sÞgte endda sparring ved andre uden at gennemskue problemet.
Derefter skrev jeg en mail og fik dagen efter svar fra Tommy om at ringe. Tommy forklarede lettere arrogant, at gulvet skulle ligge i forbandt, og at jeg bare kunne have fundet en uspecificeret YouTube-video

Nu havde vi klargjort festen, og jeg bad om at fÃ¥ returneret en del af betalingen, da vi ikke kom til at anvende gulvet. Ydermere anbefalede jeg, at de vedlagde en simpel guide til gulvet (evt bare under produktet pÃ¥ hjemmesiden). Begge dele blev afvist
 SÊrligt det sidste overraskede mig, da det er en simpel forbedring.
Jeg har tidligere haft succes med leje ved TommyTelt, hvorfor der her opgraderes til 2 stjerner.

2025幎5月17日

Hej Hans Henrik

Vi er kede af at i ikke kunne bruge gulvet alligevel. Vi prÞvede at hjÊlpe jer ved at forklare over telefonen hvordan gulvet skulle samles. Vi har også sidenhen kunne vurdere at gulvet i lejede ikke er defekt. Beklager hvis kommunikationen har virket arrogant, det var selvfÞlgelig ikke hensigten. Vi forsÞger altid at hjÊlpe bedst muligt, også når der opstår tvivl under brugen af vores produkter.

Teamet, TommyTelt

En kÊmpe tak til Tommy Telt!

I sidste Þjeblik stod vi uden hoppeborg til vores datters konfirmation, men med kun én dags varsel trådte Tommy Telt til og reddede dagen! De leverede og monterede på selve dagen, og hoppeborgen fungerede perfekt og var med til at skabe prÊcis den festlige stemning, vores datter havde drÞmt om.
Tusind tak for den fleksibilitet - I gjorde en stor dag endnu stÞrre!

2025幎5月18日
自発的なレビュヌ

Jeg har efterhånden handlet med Tommy

Jeg har efterhånden handlet med Tommy Telt +10 gange og har svÊrt ved at genkende de negative anmeldelser her.

Synes altid jeg har fået top-service og alle aftaler er altid overholdt til punkt og prikke. Ud over at have fået hjÊlp og kyndig vejledning til alt mellem himmel og jord.

Engang dummede vi os grueligt, da vi grundet corona, havde glemt at afbestille service, borde, stole osv. til vores bryllupsfest, hvilket vi fÞrst opdagede da lastbilen ankom med det hele til vores adresse

Det var en meget dyr ordre, som TommyTelt med rette kunne have opkrÊvet fuld kompensation for - men nej. ChauffÞren tog det hele med retur og vi blev kun opkrÊvet for en toiletvogn, som de havde lejet ved 3. part.
Vi blev kun mÞdt med overbÊrenhed og forståelse, selvom fejlen 100% lå ved os.

Det er sådanne oplevelser der gÞr, at jeg vi selv altid har stÞttet TommyTelt og desuden opfordret andre til det samme.

Jeg har vitterligt ikke en finger at sÊtte på dem, tvÊrtimod. Vil jeg vÊre sikker på at det hele spiller, ringer jeg til TommyTelt.

2024幎6月1日

Hej Charlotte

Tusind tak for den fine anmeldelse!
Det er dejligt at hÞre, at alting altid fungerer :-)

// Teamet, TommyTelt

Hold dig langt vÊk

Vil give nul stjerner, hvis jeg kunne.

Laver en aftale om levering til en firmakunde, får en pris og aftaler en lejeperiode med en fra kontoret på mail. Det lejede dukker ikke op på aftalte leveringsdag og jeg ringer for at hÞre om det er på vej.

Det er en agressiv Tommy der tager telefonen og siger der ikke er noget på vej.

Det vil fÞrst blive leveret en to dage fÞr brugsdagen, selvom jeg havde en ordrebekrÊftelse på en bestemt lejeperiode.

Så siger jeg at jeg ikke kan bruge det da det skal opstilles og forberedes ihht den aftale jeg havde lavet med dem og hvad der står på min ordrebekrÊftelse.

Så tÊnder en ubehÞvlet Tommy helt af og skÊlder mig telefonrÞret fuld af eder og siger på mafiavis at han vil ringe til andre firmaer og sige de ikke skal udleje til mig.

MållÞs over Tommy og hvor uduelig og uprofessionel en service de leverer, eller rettere ikke leverer.

Det hele på trods af at kontoret har sendt mig en ordrebekrÊftelse på min aftale og en pris. Jeg beder ikke om andet. Men de har ikke styr på deres aftaler og hvad de lover deres kunder.

Så hold dig vÊk fra dette firma hvis du skal bruge dit grej - og Tommy kan jeg se her på siden har et voldsomt temperementsproblem som han i den grad burde arbejde på.

Og nej, forsÞg ikke at bortforklare hvordan man som kunde ikke kan regne med en ordrebekrÊftelse hvor der står leveringsdatoernog en pris eller at I ikke kan finde mig i systemet.

0,0 🌟

2025幎4月21日

Overfaldt verbalt over telefonen

Vi bliver ringet op a Tommy telt og får at vide at vi har bestilt et telt (som vi ikke havde). De overfaldt os verbalt over telefonen. De påstod at vi havde bestilt et telt og at det nu ville levere det med det samme. De ville ikke acceptere et nej og at vi ikke havde bestilt teltet.

2025幎4月19日

Hej Asuusl
Vi kan ikke finde dig i vores system eller nogle data der peger på, at vi har leveret et telt til dig. Derudover levere vi selvfÞlgelig ikke noget til nogen som ikke har bestilt noget hos os, eller som ikke Þnsker levering. Du er velkommen til yderligere at uddybe så vi bedre kan hjÊlpe dig.

Har tidligere skrevet en anmeldelse

Har tidligere skrevet en anmeldelse hvor efter Tommytelt beskylder mig for at lyve i hans kommentar. Jeg både hentede og afleverede hoppeborgen og jeg blev decideret verbalt overfuset af ham over telefonen imens mit 4-årige barn overhÞrte det. Et verbalt overgreb!
Tommy svarer igen på alle de dårlige anmeldelser herinde, i stedet for at tage ansvar for hans opfÞrsel som et hvert andet voksent og dannet menneske ville gÞre. Det er som at komme med kritik af et bÞrnehavebarn.
Det er mig en gåde hvordan den her forretning stadig eksisterer.

2025幎1月29日

Hej Christian
Beklager hvis du har fÞlt dig uretfÊrdigt behandlet. Problemet i denne situation ligger i, at i og med I lejede en af vores hoppeborge, der fik I at vide at den skulle returneres indenfor en bestemt dato. returneringen skete senere end aftalt, hvilket desvÊrre resulterede i, at andre familier som havde booket hoppeborgen efter jer, ikke kunne få den leveret. Det er selvfÞlgelig super Êrgerligt da I klart og tydeligt havde fået at vide hvilken dag hoppeborgen skulle returneres og I derefter ikke overholdte vores aftaler. Jeg håber du kan se fra vores side at dette gik udover de bookinger vi havde med andre kunder, og at vi derfor ikke kunne levere til dem.
God dag
Mvh
Tommy Telt

Flabet og ubehÞvlet ejer.

Helt utroligt at man kan få lov til at drive virksomhed med så nedladende kundeservice virksomheden bÞr vÊre gået konkurs og aldrig åbnes op igen efter min mening.
Ejeren er decideret flabet og klam og til ingen hjÊlp - hold jer langt vÊk fra sådan en virksomhed det findes hundredvis af andre lignende virksomheder så gÞr jer selv den tjeneste at bestille et andet sted fra!
Når man kommer igennem til ejeren er der ingen hjÊlp at hente udover at man bliver snakket til som om man er dum og ja ejeren skal nok fortÊlle dig at du er dum, helt pinlig og klam opfÞrsel - et godt råd til ejeren få noget hjÊlp til hvordan man snakker til kunder.
Aldrig i mit liv om jeg skal bestille noget derfra.

REDIGERET:
Tommy fÃ¥ noget hjÊlp til hvordan man snakker til kunder, det utroligt at du overhovedet har modet til at besvare dine kunder tilbage pÃ¥ trustpilot prÞv lige at lÊse dine anmeldelser igennem ALT gÃ¥r igen nÊsten ALLE dine anmeldelser for du af vide at du er ubehÞvlet og flabet og nedladende, og hvergang du besvare dine kunder er det sjovt nok kundens skyld og ALDRIG din sÃ¥ det kunden der har lavet den ene eller den anden fejl, prÞv for fand** at Ã¥bne Þjnene det er decideret en pinlig forretnings gang, og det sygt du kan stÃ¥ ved det gang pÃ¥ gang, du er en KÆMPE joke.

2024幎10月21日

Tommytelt.dk からの回答

Hej og tak for stjernen.
undre mig lidt over at du ikke giver dig til kende, for så
er det jo nemt nok at svine andre til med alle mulige grimme ord.
i stedet for at komme frem med hvorfor du fÞler dig svinet til.
mvh Tommy Telt.

UBEHØVLET EJER - ALDRIG IGEN

Som andre har skrevet er ejeren en virkelig sur og ubehÞvlet mand, som overhovedet ikke er sÊrlig serviceminded og behandler kunder utrolig dårligt. Jeg stillede ham et meget simpelt spÞrgsmål til min ordre på en sÞd og venlig måde, og så begyndte han at råbe ad mig i telefonen, kalde mig dum og jeg ved ikke hvad.

Derefter opdagede jeg, at der på fakturaen stod at returdato var fredag den 25.10.2024, hvilket jeg undrede mig over, da der i mailen og på deres hjemmeside står at returning er mandag samt at vi skulle bruge det lejede 26.10.2024, hvilket der også blev informeret om. Jeg turde ikke selv at ringe tilbage til ham, for at spÞrger hvornår returnering var, da han var virkelig grov sidst jeg snakkede med ham, så min bror gjorde det for mig. Her var ejeren igen total ubehÞvlet og uprofessionel, hvorfor min bror blev sur og ejeren endte med at annullere hele ordren.

Det er ikke det vÊrd, at blive i så dårligt humÞr, når man ellers ser frem til en glÊdelig begivenhed, og derfor vÊlger at leje nogle ekstra borde og stole. Der findes en masse andre steder, hvor dette kan lejes og kundeservicen er i top.

Skulle have gjort mig selv den tjeneste, at lÊse anmeldelserne inden jeg valgte Tommy Telt. Man skulle ellers tro, at han tog nogle at kommentarerne til sig og Êndrede opfÞrsel, men nej desvÊrre.
Som de fleste andre skriver ALDRIG IGEN.

2024幎10月17日

Hej Sarah.
fÞrst tak for stjernen.
fÞrst bestiller du borde/bÊnkesÊt, dernÊst afbestiller du igen fordi det var for dyrt. så kommer du i tanke om at du gerne vil genbestille dem, og vi opretter dig på ny.
så vi laver ordre klar og sender dig en faktura til dig. du kommer så i tanke om at du gerne vil bestille 3 andre borde, vi svarer ikke lige på den mail da flere har ferie på kontoret, så du ringer til os, og får besked på at du sagtens kan nå at få de borde med. så vi opretter en ny ordre til dig og sender en ny faktura på de 3 borde. hvorefter vi bliver ringet op og i brokker jer over at i skal betale en ekstra fakturerings gebyr, som giver sig selv når den fÞrste faktura vi sendte var afsluttet. i melder ud at i ville afbestille og der sender vi så en mail på at det bliver hermed gjort.
i bliver oplyst om flere gange at i skal ringe på kontoret om mandagen efter ferien, men det kunne i ikke vente på, trods at vi sagtens havde kunne nå at få de borde med.
mvh Tommy Telt

ALDRIG MERE TOMMY TELT!!!

ALDRIG MERE TOMMY TELT!!!
Så overvejer du at booke dem, så lad vÊre. Vi havde booket stort telt med alt inkluderet, og var chokerede over Tommys uforskammede, nedladende og direkte ubehagelige vÊremåde.
At skulle holde en fest er en glÊdelig og festlig ting, men med Tommys indstilling og hans dårlige energi gjorde det dagene med opsÊtningen ganske forfÊrdelige.
Hans personale er super behagelige og hjÊlpsomme, det kan han lÊre noget af.
_
Kan se på dit svar til denne tekst, at du ikke ved hvilket arrangement det vedrÞrer. Derfor vil jeg bede dig kigge dig kalender for den pågÊldende dato. Så ved du hvilket arrangement der er tale om. d. 30.8.2024 i Vester Hassing.

2024幎8月30日

Hej Gitte.
FÞrst vil jeg sig tak for stjernen.
DernÊst undrer jeg mig over din anmeldelse, når jeg går tilbage i mit system kan jeg kun finde dig med en ordre fra 2021.
Når jeg ser på den har jeg ikke nogle notater fra dengang om at der skulle havde vÊret nogle problemer.
Mvh
Tommy Telt

Ingen hjÊlp via vagttelefon

Det er rigtig Êrgerligt at skulle skrive en dårlig anmeldelse. Det startede nemlig rigtig godt, med god vejledning i forhold til behov, teltets stÞrrelse, toiletvogn til 80 mennesker osv. Vi fik telefonisk at vide at der skulle 220 V til vognen.
Flinke folk der satte telt op. Fint telt. Fin toiletvogn. Ingen sÊrlig instruks om tilslutning, andet end at "her er stikket". Dagen fÞr festen sluttede vi strÞm til vognen, og mÃ¥tte sÃ¥ konstatere at det ene af de to toiletter ikke kunne skylle ud. Det virkede som om knappen til skyl ikke havde forbindelse. Vi ringede, og Tommy sagde at han ville sende en mand nÊste morgen for at se pÃ¥ det. Da der ikke kom nogen om morgenen ringede vi igen, og talte med en person, der ca kl 10 sender en sms om at de vil komme en ny toiletvogn fra Ålborg (2 timers kÞrsel vÊk).
Der kom aldrig en anden toiletvogn, men vi brugte en del energi på at gå og vente på den, samtidig med at 80 mennesker skulle deles om det ene toilet. Det gik, men planen for festen var jo ikke at folk skulle bruge tiden på at stå i toiletkÞ.
Vi ringede mange gange til vagttelefonen, hvor en automatisk telefonsvarer fortalte at de havde travlt, men at man skulle lÊgge en besked, så ville de ringe tilbage. Vi lagde besked et par gange, men hÞrte aldrig noget. Vi skrev også en mail, som ikke er blevet besvaret.
Vi har telefonisk vÊret i kontakt med Tommy, der blankt afviser at der var noget galt med toiletvognen (den virkede angiveligt da den var retur hos firmaet). Tommy pÃ¥stÃ¥r at der er brugt forkert ledning, uden overhovedet at vide hvilken type ledning vi har brugt. Det skulle bevirke at det ene skyl ikke fungerede. Han pÃ¥stod at vi havde brugt en ”sytrÃ¥dsledning”, men det er ikke korrekt.
Og han har ingen kommentar til at de aldrig kom med den nye vogn som lovet - andet end at den medarbejder der skrev det til os ikke havde kompetence til at love det. Ingen kommentar til at han selv havde lovet at der ville komme nogen og se på det.
Vi synes at vi skulle have refunderet halvdelen af lejen for toiletvognen, fordi vi jo kun kunne bruge halvdelen, men det afvises blankt og uhÞfligt.
Vi kommer ikke til at bruge firmaet igen.

TILFØJELSE, EFTER TOMMYS SVAR:
DET VI ER MEST UFORSTÅENDE OVER ER AT DU LOVER AT DER SKAL KOMME NOGEN OG AFHJÆLPE DET PROBLEM VI HAR. VI TALTE MED DIG AFTENEN FØR, OG DU LOVEDE DETTE....
DEREFTER FÅR VI LOVNING PÅ EN ANDEN VOGN, MEN DER KOM ALDRING NOGEN.
DU KAN GANSKE ENKELT IKKE VIDE HVILKEN LEDNING VI HAR HAFT SAT TIL VOGNEN, FOR INGEN KOM OG HJALP OS. INGEN SVAREDE PÅ VAGTTELEFONEN. INGEN VENDTE TILBAGE PÅ BESKEDER.
JA - VOGNEN VAR FULD, FOR DET ENE TOILET VIRKEDE, OG VORES GÆSTER STOD SÅ BARE MEGET MERE I KØ END DE HAVDE BEHØVET.

2024幎7月19日

Hej Lone.
vi står os lidt uforstående for din anmeldelse, da der står på vognen hvad strÞm og ledning man skal bruge til tilkoblingen af vognen.
for os ser det mÊrkeligt at vognen virkede inden i fik den, for det kan ikke lade sig gÞre at vi rengÞre en vogn uden den er sat til strÞm, for ellers kan man ikke skylde ud i den. da den kom hjem var den helt fuld, så nogen må da have brugt den.
da vi rengÞre den, sÊttes den atter til strÞm og virker upåklageligt.
så ja denne anmeldelse er da lidt en kedelig sag.
mvh Tommy Telt

Helt igennem god service hos Tommy Telt

Helt igennem god service hos Tommy Telt i Århus! Vi afhentede selv borde/bÊnk sÊt samt service til studenterfest, og fik lov at forlÊnge weekenden over uden problemer! God og ordentlig service pr. telefon. Tak! Vi kommer tilbage

2024幎7月1日

Tommytelt.dk からの回答

Hej Rikke :) mange tak for de 4 stjerner, i er meget velkommen en anden gang. mvh Lotte Telt

Fin oplevelse

Bestilte borde og stole med levering og afhentning. Det blev leveret som aftalt fredag morgen - to dage fÞr festen - i vores carport, uden vi skulle gÞre noget, eller var i yderligere kontakt med fragtmand eller Tommy Telt. Der var brugsspor på både border og stole, men prisen taget i betragtning var det ok, og med dug på bordene var der ingen den bemÊrkede det. Borde og stole blev afhentet igen mandag formiddag uden problemer.

2024幎6月2日

Hej Amanda :) mange tak for de 5 stjerner. m.v.h. Lotte Telt

Ekstremt ubehagelig oplevelse.

Ekstremt ubehagelig oplevelse. Ingen aftale om leveringstidspunkt andet end “1-2 dage fÞr”. Tog beklageligvis ikke telefonen, da de ringede, fordi de var her for at levere. De forventer, at man er hjemme til at tage imod dem hele dagen. Der blev ikke lagt en besked eller noget, sÃ¥ jeg vidste ikke at det var dem, der havde forsÞge at ringe. Find et alternativ, hvis I skal leje ting til jeres fest - med mindre I vil have en rystende ubehagelig samtale med ejeren!

2024幎6月10日

Hej Sine,
Det er korrekt vi forbeholder os retten til at levere det bestilte 1-2 dage fÞr brugsdagen. Dette gÞr vi får ikke at love noget vi ikke kan holde.
Vi har ingen forventninger om at kunden er hjemme, men vi har en forventning at kunde oplyser, hvor vi kan sÊtte det bestilte, eller at vi som minimum kan komme i kontakt med dem på det oplyste telefonnummer, så vi kan få af vide hvor vi kan sÊtte det bestilte.
I jeres tilfÊlde er i blevet ringet op flere gange, både torsdag og fredag inden i selv ringer og spÞrg til leveringen, hvor efter vi sender en chauffÞr ud til jer med det samme. Så syntes vi har leveret den service vi kunne med de oplysninger vi havde fået fra jer.

Stop vold mod kvinder

Vil ikke give en skid mod en mand der slår kvinder stop med at stÞtte ham

2024幎6月5日

Tommytelt.dk からの回答

Hej Morten. mange tak for din anmeldelse. du må undskyld mig, men jeg har boet sammen med ham i 12 år og han har aldrig lagt hånd på mig, så din anmeldelse kommer lidt bag på mig. Med venlig Hilsen Lotte Telt

Meget ubehÞvlet oplevelse

Da vi holder barnedÃ¥b sÞndag d. 12/05 har vi bestilt nogle borde og stole til afhentning. Da det i dag torsdag d. 09/05 er helligdag, er vi forstÃ¥ende overfor, hvis der er lukket og ikke er mulighed for afhentning. Dog ville min mand lige ringe og hÞre, om det var muligt i dag eller ej. FÞrst ringer han til Århus afdelingen, hvor autosvaret fortÊller at de ikke kan tage telefonen pga. travlhed. Han fÃ¥r sÃ¥ muligheden for at ringe til NÞrresundby afdelingen, hvilket han gÞr. Her bliver telefonen taget, og i rÞret bliver der sagt “Hvad fand.. tror du selv, helt Êrligt. Har du ikke selv fri?” hvorefter der bare bliver lagt pÃ¥.

Magen til dårlig og ubehÞvlet kundeservice har vi da aldrig kendt til. Hvis man ikke vil have at kunder ringer på helligdage, kan man lukke telefonen på dagen.

2024幎5月9日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。