Toolstation - Culemborg レビュー 246

4.4

A. van Diemenstraat 6a, 4104 AE Culemborg, NL

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Was snel geregeld, mede doordat ik het oude artikel waarvoor ik 2 nieuwe wilde hebben had meegenomen. Daardoor kon de medewerker simpelweg de barcode scannen en de spuitbussen met reinigingsschuim s... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Van Toolstation vind ik dat ze juist zoveel professionele items voorradig hebben en als ik iets snel nodig heb het dus ook snel kan afhalen. Deze keer heb ik Zwaluw Jointfix den Braven reparatiemidde... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Snel en gemakkelijk besteld en kort daarna al meteen bericht gekregen dat het af te halen artikel klaar ligt. Prima product tegen een scherpe prijs. Personeel met verstand van zaken en beleefd.

企業情報

1. 工具店
  2. 金物店

当該企業による記述

Toolstation. Professioneel gereedschap voor de laagste prijs! Toolstation levert professioneel gereedschap voor de laagste prijs. Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. €40,-

連絡先

この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Klantvriendelijkheid verdwenen Toolstation Culemborg

Ik werd geholpen door kleine man zonder haar met bril, op mijn vraag voor een kraantje, kreeg ik een boek door hem voor mij geschoven en kon ik het ZELF op zoeken, als ik het gevonden had, dan kwam hij mij verder helpen!??!?! Dus zoooo gaat deze werknemer met zijn klanten om. Het is niet de service die ik normaal gewend bij Toolstation Culemborg. De klantvriendelijkheid lijkt door de komst van deze specifieke werknemer (klein,geen haar, brildragend) verdwenen! Slechte zaak...kan ik dus beter voortaan elders gaan.

2026年3月31日

Was heel goed ze waren heel behulpzaam

Was heel goed ze waren heel behulpzaam

2026年3月24日
Toolstation - Culemborg ロゴ

Toolstation - Culemborg からの回答

Dank u wel voor uw review! Geweldig om te horen dat u goed bent geholpen in onze winkel. We geven dit compliment zeker door aan ons team. Hopelijk zien we u snel weer terug!

5つ星のうち1の評価

Storing en dus niet te bereiken

Op het ogenblik hebben ze een storing waardoor er werkelijk niemand te bereiken is. In de winkel kunnen ze je niet helpen. Helpdesk is druk en wachten duurt langer dan 30 minuten. Via e-mail lukt het ook niet. Echt waardeloos.

2026年3月12日
5つ星のうち1の評価

Ze geven niet eens goede info over de door hun verkochte gereedschap

Wat een pieppppp bedrijf .. foute info bij electisch gereedschap .. en dan bel je .. verbinden ze je niet met de betreffende winkel .. rijd je 2x 25km voor pietje snot

2026年1月22日
Toolstation - Culemborg ロゴ

Toolstation - Culemborg からの回答

Beste klant,

Het spijt ons te horen over de onjuiste informatie en het ongemak dat u heeft ervaren. We nemen uw feedback serieus en zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren.

Helaas zijn onze winkels telefonisch niet bereikbaar. Hier hebben wij voor gekozen zodat de klanten in de shop niet te lang hoeven te wachten.

Toolstation

Trustpilot エクスペリエンス