Gelukkig had Toolstation nog wel de knelringen die we zochten. De gladde knelringen hebben een nadeel op die met inkeping namelijk dat ze slechter knellen op de nieuwe soorten flexibele waterleiding.... もっと見る
所在地
所在地を変更Drieborghweg 1, 9641 KV Veendam, Groningen, NL
•レビューはレビュアーの個人的な意見であるため、特定の記載内容を検証することはありません。ただし、ビジネス上の取引が行われたことを確認できた場合、レビューに「確認済み」のラベルを付ける場合があります。詳細はこちら
レビュアーのコメントを見てみましょう
Top service.. in de ochtend naar toolstation in veendam geweest om wat producten te kopen die ik direkt nodig had. Spullen bleken niet op voorraad maar wel al binnengekomen. Verkoper dook de contai... もっと見る
企業情報
当該企業による記述
Toolstation. Professioneel gereedschap voor de laagste prijs! Toolstation levert professioneel gereedschap voor de laagste prijs. Iedereen kan bij Toolstation bestellen, zowel de vakman als de serieuze doe-het-zelver. Gratis bezorging bij bestellingen v.a. €40,-
連絡先
Drieborghweg 1, 9641 KV, Veendam, Groningen, オランダ
顧客にレビューを依頼しています
この企業は、ポジティブかネガティブかを問わず、顧客にレビューを依頼しています。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Toolstation gewoon een goed bedrijf
Ik heb hier vakker wat besteld en is ook altijd geleverd gewoon een goed bedrijf
Vriendelijk en behulpzaam
Vriendelijk en behulpzaam. Helaas is niet alles op voorraad. Dopsleutel 17 voor op de boorm. Of hoekverbinding 70x70 bijv.
Verkeerde werkbroek in het systeem gezet
De medewerker heeft de verkeerde werkbroek in het systeem gezet. Ik had op de website gezien dat ik er gratis kniebeschermers bij kreeg,maar de medewerker zei van niet. Terug in de auto heb ik het nog eens nagekeken en het bleek wél zo te zijn. Ik ben terug gegaan naar de winkel en daar bleek de fout van de medewerker opgemerkt door een andere collega
Vriendelijke en behulpzame medewerker.
Vriendelijke en behulpzame medewerker.
Gekocht de Karcher K4, de gratis rioolontstopper bleek niet aanwezig te zijn. 2 dagen later deze per pakketdienst ontvangen.
Goede service dus.
Snel en correct geholpen in de winkel.
Gekocht wat ik moest en vakkundig en…
Gekocht wat ik moest en vakkundig en vriendelijk geholpen
prettige mensen die goed naar je…
prettige mensen die goed naar je luisteren en goede raad geven
Een dikke 10 inplaats van een paar sterren.
Mijn makita zaklamp ging aanuit knop rubber kapot. Vrijdag middag teruggebracht, binnen 24 uur hebben ze deze thuisbezorgd. Heb dit nog nooit meegemaakt iet wat niet op voorraad is. En dan toch supper snel thuis bezorgd. Dit bizar snel gegaan.
Dit is echt geweldige service.
Te weinig sterren een dikke 10 geef ik hiervoor.
Mvg
Bennie
Snel simpel en makkelijk
回答に AI 支援を利用する場合があります詳細を表示
Slechte communicatie en een waardeloze klantenservice
Ik ben zojuist bij Toolstation in Veendam geweest, omdat er iets mis is gegaan met mijn bestelling. Maandag 23 februari om 18: 00 uur bestelling geplaatst maar geen bevestiging email gehad ( ook niet in spam).wel is het geld van de rekening af. Gisteren op 3 verschillende tijdstippen gebeld met de klantenservice het enige wat je krijgt is een infobalie en keuzemenu daarna krijg je muziek omdat alle medewerkers bezet zijn. Email gestuurd, ala minuut een standaard mail terug die je wel kunt beantantwoorden.
Vandaag nog 3x geantwoord op dezelfde mail maar totaal geen reactie.Dan maar naar Veendam Toolstation. 2 medewerkers die ontzetten behulpzaam en aardig waren hebben in iedergeval mijn bestelling teruggevonden via de klantenservice. Alleen is er nog geen oplossing en moet eerst de manager er aan te pas komen. Ben benieuwd hoelang dit gaat duren. Online bestellen bij Toolstation doe ik dus nooit weer. Click en collect in Veendam ging perfect. Maar dit is een drama, geen communicatie met de klant op welke manier dan ook. Een klantenservice die alleen muziek afspeelt. Bij het bestellen laat je tel nr en emailadres achter, een kleine moeite om even contact op te nemen met de klant en scheelt frustratie. Het is wel heel gemakkelijk om de medewerkers van Toolstation Veendam hiermee op te zadelen.
Dat verdienen deze medewerkers niet die zijn vriendelijk en proberen het op te lossen. NU IS DE MANAGER AAN ZET OM HET OP TE LOSSEN!!!

Toolstation - Veendam からの回答
Mis communicatie, afspraak niet nakomen
Mis communicatie, afspraak niet nakomen en niet telefonisch bereikbaar zijn.

Toolstation - Veendam からの回答
Goede info op de website omtrent…
Goede info op de website omtrent afkortzaag zaagblad voor Aluminium en snelle service bij klaar leggen.
Altijd op voorraad en snelle bestelling…
Altijd op voorraad en snelle bestelling van artikelen en professionele en klantvriendelijke mensen achter de Bali
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。