Omdat wij niet in de gelegenheid waren om ons outlet badmeubel zelf op te komen halen heeft men toch de verzending daarvan geregeld. Alles hartstikke goed en snel door Wiebe geregeld. Bedankt hiervoo... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Overzichtelijke website. De geleverde waskom is echt heel mooi. Snel geleverd. Verzendkosten waren wel stevig voor een vrij klein pakket wat door ânormaleâ pakketdienst geleverd word. Maar tenopzich... ãã£ãšèŠã
Ik had eerst een product met levertijd 2-3 weken besteld. Moest er 2x (na 3 en 6 weken) zelf achteraan mailen om te vragen wat uiteindelijke levertijd zou zijn. Bij omruilen van het product, dezelfde... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wij zijn exclusieve dealer van maatwerk badkamer producten zoals maatwerk wastafels, maatwerk badmeubelen, maatwerk spiegels en maatwerk douchewanden. Daarnaast hebben wij een breed assortiment design producten voor uw badkamer en/of toilet.
é£çµ¡å
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Goede service en follow up!
Bestelling en betaling op de websiteâŠ
Bestelling en betaling op de website gingen zeer vlot. Snelle levering maandag besteld, woensdag middag geleverd in België. Enigste opmerking is dat de verpakking van het artikel (niet de leveringsdoos) zelf in zeer slechte staat was en zeer vuil. Het artikel zelf was niet beschadigd.
Goede telefonische toelichting opâŠ
Goede telefonische toelichting op product, snelle levering en service erna. Ik vroeg de factuur en kreeg deze nog dezelfde ochtend.
Geen service!
Problemen met de levering. Bestelde en betaalde items bleken maanden later niet meer te leveren zijn. We werden niet op de hoogte gebracht. We moesten er zelf om bellen en werden constant van kastje naar de muur gestuurd. Geen compensatie mogelijk. Uiteindelijk hebben we enkel het bad gekocht. Een half jaar na datum is er ganse gele rand aanwezig. Bad werd enkel met zwitsal baby Douchegel gebruikt. We melden dit aan topbadkamer en krijgen antwoord dat ze niet weten wat er met het bad gebeurd is terwijl het in ons bezit was dus dat er geen garantie op is... Concept van garantie bestaat dus in feite niet bij hen. Triestig bedoening

Topbadkamer ããã®åç
GEWOON GOED.
Mooie spiegel op maat gekocht
Mooie spiegel op maat gekocht. Netjes verpakt geleverd. Tevreden over bedrijf.
Snelle levering en product volgens deâŠ
Snelle levering en product volgens de omschrijving
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã