レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Hele hulpvaardige aardige service, ik was geen klant, maar kreeg 2x proeflenzen toegestuurd om uit te proberen ivm leessterkte. Dit lukte notabene bij mijn vaste leverancier niet! Ik ben vanaf nu dus... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Met de verpakking van de opticien in de hand had ik geen idee welke te bestellen op de site. Vervolgens gebeld, waar ik gelijk instructies kreeg om hen informatie door te sturen per mail. Een uurtje l... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Via een mail word ik eraan herinnert dat ik lenzen moet bestellen. Ideaal, zit nooit zonder, mailtje eruit, paar dagen later is mijn lenzenvoorraad weer aangevuld. Levering gaat snel, na betaling 2/3... もっず芋る

䌁業情報

1. コンタクト レンズ提䟛業者

Toplenzen に぀いお

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Toplenzen.nl is al sinds 2001 actief in de online verkoop van contactlenzen en vloeistoffen in Nederland en België.

Het bedrijf onderscheidt zich ten opzichte van opticiens en online concurrenten door niet alleen een scherpe prijs te bieden, maar ook door een team van acht optometristen die assistentie verlenen.

Hierdoor betaalt u niet alleen een goede prijs, maar kunt u er ook van op aan dat Toplenzen.nl garant staat voor kwalitatief hoogwaardige oogzorg.

連絡先

(7,340)

過去12か月のレビュヌ数: 77ä»¶

レビュヌを曞く

Professioneel en betrouwbaar

Ben sinds 2001 klant van Toplensen.nl.
Altijd goede service, prijzen zijn echt redelijk, verpakking altijd geschikt voor de brievenbus, snelle levering.
Een keer lensen besteld voor iemand anders in buitenland... en heel alert van Toplensen kreeg ik de vraag of ik niet per ongeluk verkeerde lensen besteld had. Kijk, dat is pas klantenservice!

2026幎1月27日

De allerbeste service

Ik gebruik Toplenzen al jaren en ben altijd zeer tevreden over de service. Hun pakketten passen altijd in mijn brievenbus, dus de bezorging is makkelijk. Ze verzenden altijd snel en de communicatie is uitstekend. Mijn contactlenzen zijn complexe bifocale lenzen en de verwerking verliep sneller dan ik had verwacht. Bedankt!

2025幎12月22日
5぀星のうち1の評䟡

Levertijd

Ik ben zeer teleurgesteld en ontevreden over de trage levering en het gebrek aan communicatie.

Ik heb op 4/7 nieuwe lenzen besteld en die zijn nog steeds niet geleverd. Op 8/7 werd ik geïnformeerd dat er een vertraging was. Op 22/8 heb ik om een update gevraagd, waarna ik op 25/8 te horen kreeg dat het nog 2 weken kon duren. Twee weken is inmiddels al weer 4 weken geworden, waardoor ik nu al 2,5 maand aan het wachten ben.

Er is helaas ook geen tijdelijke oplossing aangeboden om deze periode te overbruggen.

Als er niet geleverd kan worden, dan moet dit gecommuniceerd worden. Op deze manier hou je klanten aan een lijntje.

2025幎9月19日

Toplenzen からの回答

Beste Justin, helaas zijn je lenzen bij de leverancier niet leverbaar. we doen altijd ons best om dit zo snel mogelijk kenbaar te maken bij de klant. We sturen dan een email met daar in ook de optie om de tijd te overbruggen. Bij jou zien we dat we dat de 2e werkdag gedaan hebben. Gelukkig is er al contact geweest en zijn er vervangende lenzen voor je besteld. We hopen dat je lenzen snel geleverd zullen worden.

5぀星のうち1の評䟡

Niet eerlijk over bezorgtijden.

Jammer dat ze niet transparant zijn over levertijd. De tijd opzich heb ik geen moeite mee, wel dat het zo veel langer duurde terwijl ze op de site vermelden "volgende dag in huis" want daarom speciaal bij hun besteld. Verviolgens komt het week later pas binnen, ben ik die dag niet thuis, en kan ik achter het pakket aan. Dan had ik liever elders besteld. Slechte service en niet transparante praktijken. Geven post NL de schuld, maar kan via orderstatuszien dat 6 dagen na bestelling order bij hun nog niet verzonden is.. [REACTIE] > N.a.v. uw reactie hele bestelproces nogmaals doorlopen tot het moment dat ik op mijn ABN bank app zat, het is simpelweg niet waar, bovenaan staat eerst voor 23:59 besteld morgen in huis. Later bij het bestellen staat voor 16:30 besteld morgen in huis met post NL. Er staat niets over vooraad , van in dit geval biofinity lenzen. Daar waar u er een punt van maakt zal ik het melden bij de verzekeraar en thuiswinkel waarborg.

2025幎6月10日

Toplenzen からの回答

Beste anoniem, jammer dat u het zo heeft ervaren. wij hebben inderdaad op onze website staan volgende dag in huis "indien voorradig" dit verschilt per product. Wij hebben 60% op voorraad. Bij elk product hebben wij heel transparant de levertijd staan helaas heeft u daar overheen gelezen 3 keer tijdens het bestel proces is de levertijd te zien.

Top service

Top service. Aan de telefoon krijg je medewerkers met echt verstand van zaken van lenzen, sterktes, etc. Zeer vriendelijk en denken altijd mee met de klant. Ik moest op vakantie en was te laat met bestellen van de lenzen. Angelique is de medewerkster die mij heeft geholpen en door haar toedoen en telefoontjes die zij heeft gepleegd, heb ik toch op tijd de lenzen gekregen. Prijs/prestatie zijn zij heel goed. Ben al meer dan 10 jaar klant. Christina van Gaalen, Monster

2024幎7月19日

Toplenzen からの回答

Beste Christina, bedankt voor je leuke bericht. We wensen je een hele fijne vakantie. Met vriendelijke groeten team Toplenzen.

5぀星のうち2の評䟡

Lange levertijd ondanks belofte op site

Op weg naar weekend weg kwam ik erachter dat ik mijn lenzen was vergeten. Na googelen kwam ik bij Toplenzen uit. Voor 23.00 besteld volgende dag geleverd. Ik koos voor bezorging met Trunks iov Post.nl voor de zekerheid. 3.95 verzendkosten. Lenzen vrijdagmiddag besteld en dinsdag pas binnen! Volgende keer bestel ik weer ze via mijn vaste leverancier. Zelfde of snelle levertijd zonder verzendkosten en nog stukken goedkoper. Slechte service hoor. Jammer.

2024幎6月14日

Toplenzen からの回答

Beste Margot, jammer om te horen dat je niet tevreden bent over ons. Dit komt denk ik omdat we iets moesten waarmaken wat geen enkele lens aanbieder kan. Bij het product dat je hebt besteld hebben we duidelijk staan dat de levertijd 3 tot 5 werkdagen is. "Voor 23.59 uur besteld" geld alleen bij voorraad producten zoals we dit hebben aan gegeven. Toplenzen.nl

Prima bezorging

Prima bezorging. Binnen 2 werkdagen mijn lenzen afgeleverd. Netjes verpakt. Concurrerende prijs. De keuze om via Trunkrs de lenzen eerder in huis te hebben en dat komt heel goed uit, ik ben een late besteller!

2024幎6月18日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス