Sapo po kthehemi nga udhetimi 2-ditor ne Budva-Kotorr-Ulqin me agjensine Top tours, dhe realisht ishte nje experience e vecante per ne. Shoferi dhe guida shoqeruese (Nertila), ishin shume miqesor me n... ãã£ãšèŠã

En Familierejse pÃ¥ 10 personer (3 generationer), hvor Top Tours har sÞrget for, at alting bare spillede! Gode hoteller, flybookinger, transfer, kontakt og god service. Vi kan ikke sÊtte en finger pÃ¥ n... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Nje eksperience e bukur dhe me nje guide super korrekte dhe te perpikte. Shoferi Xhulio ka qene i qete dhe i vemendshem per nje udhetim te qete dhe te rehatshem per pasagjeret. Shoqeruesi i guides Eug... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bedste rejseselskab ever. Vi har rejst med Toptours nu 3 gange til Thailand, lige kommet hjem fra Kata den 27/3/2026. FÞr rejsen var de hurtige til ombookning grundet krigen I MellemÞsten og og under... ãã£ãšèŠã
Top Tours ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Danskejet rejsebureau med mere end 24 Ã¥rs erfaring ð
Hos Top Tours handler rejser om mere end destinationer â det handler om oplevelser der bliver hos dig for livet. Med vores ekspertise, personlige service og passion for at udforske verden, hjÊlper vi dig med at indfri dine rejsedrÞmme.
Uanset om du drÞmmer om storslået natur og dyreliv, livlige metropoler, bounty-strande eller kulturelle oplevelser, er vi klar til at skrÊddersy din nÊste rejse.
SkrÊddersyede rejser ð§³
Vi skrÊddersyr alle rejser fra bunden for at sikre, at vores kunder fÃ¥r prÊcis det, de drÞmmer om â og vi sidder altid klar til at dele ud af vores idéer, inspiration og gode rÃ¥d.
Travelheart Family âïž
Samlet i hele familien har vi 105 rejsemål til forskellige steder på hele kloden, men hver af Travelhearts Familys rejsebureuer har hvert deres speciale, rejsemål, identitet og ekspertområde.
Hvorfor vÊlge Top Tours
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

- Danskejet rejsebureau
- Top Tours er et danskejet rejebureau med mere end 24 års erfaring. Vi er en veldrevet og Þkonomisk solid virksomhed med den hÞjeste kreditvurdering og vi er selvfÞlgelig medlem af rejsegarantifonden nr. 1478.
- Vi har specialisterne
- Hos Top Tours har vi specialister med stor viden, der kan hjÊlpe med rejsedrÞmmen og vi har hele tiden nye idéer og inspiration - få skrÊddersyet rejsen så den passer til netop jeres Þnsker.
- Nyhedsbrev
- Du kan med fordel tilmelde dig Top Tours nyhedsbrev og blive inviteret til rejseforedrag, vÊre fÞrst til at modtage vores gode rejsetilbud og meget mere.
- En del af Travelheart Family
- Top Tours er sammen med 14 andre, danske rejsebureauer en del af rejsekoncernen Travelheart Family, som blev stiftet i efteråret 2023.
- Rejsegarantifonden
- Vi er medlem af rejsegarantifonden med nr.: 1478.
Rejsegarantifonden
Vi er medlem af rejsegarantifonden med nr.: 1478.
Vesterbrogade 149, Bygning 12, 3. sal, 1620, KÞbenhavn V, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 75ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
Fin tilrettelagt ferie
Vi rejste 3 personer til Thailand i december 2025 på en 3 ugers ferie tilrettelagt af Nete fra TopTours, vi må sige at alt spillede, Fly og Hotel samt transfer var i topform..Hua Hin super fin by med lidt af hvert, hotel lige ud til flot og ren sandstrand, super proff betjening af personale på vores hotel, så vi rejser gerne med TopTours en anden gang :-)

Top Tours ããã®åç
God og hurtig kontakt med selskabet
God og hurtig kontakt med selskabet. Meget lÞsningsorienteret. Jeg giver mine varmeste anbefalinger.

Jonas fra Top Tours har helt sikkertâŠ
Jonas fra Top Tours har helt sikkert hÞrt efter vore Þnsker, og al transport fungerede fuldstÊndigt optimalt.

Top Tours ããã®åç
Vi har kÞbt flere rejser gennem TopâŠ
Vi har kÞbt flere rejser gennem Top Tours. Der er ALTID super service og man er altid velkommen med spÞrgsmål. På vores seneste tur havde vi glemt vores pung i taxaen på vej til hotellet med alle vores penge i. Vi troede aldrig vi skulle se de penge igen, men med kontakt til Top Tours agent i Thailand, havde vi pungen tilbage inden for en time.

Top Tours ããã®åç
Vi var i Thailand for fÞrste gang
Vi var i Thailand for fÞrste gang, og planlÊgningen af rejsen lavede vi sammen med Jonas fra Top Tours. Ãhop til 3 Þer. Meget fint samarbejde. Jonas var nem at fÃ¥ kontakt med, tÃ¥lmodig og lydhÞr overfor vores behov. Da vi var i Thailand for fÞrste gang var vi meget usikre og mÃ¥ske ikke helt klare ift. vores Þnsker. Alligevel ramte de to fÞrste Þer og hoteller âspot onâ. Det 3 og sidste hotel og dets beliggenhed var vi ikke tilfredse med, da det slet ikke ramte vores behov. Da vi gav feedback til Jonas pÃ¥ dette, var han igen lydhÞr og tog positivt imod vores kritik.

Tak til Nete Storm for en heltâŠ
Tak til Nete Storm for en helt fantastisk og veltilrettelagte tur til Hua Hin.

Top Tours ããã®åç
Veltilrettelagt tur med super hoteller
Vi havde en rigtig god og veltilrettelagt tur til fÞrst 3 dage i Singapore og herefter 12 dage på Bali.
På Bali boede vi på 3 forskellige hoteller:
- Sthala i Ubud, fedt hotel i luksus klassen, der ligger lidt uden for Ubud. Hotellet har gratis shuttle service ind til Ubud
- The Lovina, godt hotel med rigtig god service, dejlig beliggenhed lige ud til stranden.
- Hyatt Regency i Sanur, vildt fedt hotel med en service helt i top.
Morgenmaden var overdådig, sikke et udvalg.
Alt spillede som aftalt med transport mellem hotellerne.
Vi havde på alle ture på Bali fast guide, der gjorde en stor nedsats for at vi så så meget som mulig af Bali undervejs fra hotel til hotel.
Kan varmt anbefale at bruge ham igen - Alit var rigtig god til at forklare og vise os Bali.
Alt i alt en god oplevelse

Virkelig skuffet
Vi bestilte en rejse til Thailand, havde indhentet flere tilbud fra Þvrige rejseselskaber. Men dialogen med Top Tours gav den bedste mavefornemmelse. Ud fra vores Þnsker om mulighed for at kunne bruge havet som primÊr aktivitet.
Samtid med at vi 3 gange tidligere havde rejst med Top tours og alt spillede under de rejser.
Den Êndrede sig dog allerede inden vi tog afsted, da de sidste rejse papir med transfer landede i vores indbakke og det var vÊrsgo det er sÃ¥dan det er. AltsÃ¥ en hjemrejse, hvor vi ville blive leveret i lufthavnen kl 11.45 og fÞrst skulle flyve fra Koh Samui kl 19.10. Da var vi under ingen omstÊndigheder blevet oplyst da vi takkede ja til rejsen. Vi ender med at acceptere at vi sÃ¥ fik chauffÞren i 4 timer og kunne kÞre hvor vi ville, lige indtil papirerne sÃ¥ kom, sÃ¥ kunne vi blive kÞrt til fishermands village marked, som i Þvrigt fÞrst Ã¥bnede kl 18âŠ.
Da vi ankommer til fÞrste destination, var hotellet en stor byggeplads, stranden kunne ikke bruges. Ophold i pool nÊsten umulig pga af store maskiner der arbejder på stranden. Et arbejde der havde stået på i nÊsten et halvt år. Dette hotel var en Êndring i forhold til det fÞrste rejse tilbud og med ordene en opgradering! VÊrelserne var slidte, sengene hårde som sten med fjedre der skar i ryggen.
NÊste hotel var ligeledes en byggeplads og endnu vÊrre betonbyggeri med ingen vinduer, da det der var og også var indgangsdÞr var matteret glas. Og svarede overhovedet ikke til fotos eller omtale.
3 hotel. Ja nu kunne det jo ikke blive vÊrre men jo.
VÊrelset var direkte klamt og slidt. Det var så beskidt og klamt. Personalet var ubehÞvlede. Maden var elendig. Hotellet lå så langt vÊk fra by, hvilket også betÞd at priserne på hotellet var ca det dobbelt af alle andre steder.
Rejse konsulentens ord da vi klagede var, hvad forventer du, I bestilte 2 mÃ¥neder fÞr afrejseâŠ
Jeg forventede ikke den her standard som vi blev budt!! Og slet ikke ud fra samtalen inden bestilling eller billeder fra div hoteller.
At skulle bruge så meget krudt på sin rejse på at diskutere med Top tours eller personale på hotellet over dårlig standard, byggestÞj ol det gÞr at vores rejse under ingen omstÊndigheder blev det vi havde håbet.
Det at slutte turen af med endnu engang at skulle diskutere med den sidste transfer om den aftale der stod i vores papir. GÞr bare at vi nu er helt sikre på at det absolut er sidste gang vi rejser med Top Tours.
TT 2598

Fantastisk ferie i Thailand med ophold i Bangkok, Chiang Mai og Koh Samui
Helt igennem fantastisk ferie i Thailand. Vores rejsekonsulent Nete havde planlagt det hele og alt klappede med hoteller, transfer og fly. En ren fornÞjelse at kunne slappe af fra dag et. NÊste ferie bliver ogsÃ¥ med Nete og Top Toursðð

Best guide Alda and Driver Bus Kujtim are fantastic people and professional
I m so sodisfated from staff
They are most educated correctly
I recommended this agency for others
We have done 2 travels with them and the guide is so softly and the driver with name Kujtim and Ervin are fantastic and profesional

Tickets never received
Hello
We tried to
Get in touch with you thousand Times yesterday as we Never received the paid tickets:120â¬!!!!! And had to buy new ones and explain all this at the staff who Said we needed the réal tickets that YOU where supposed to send to them. We are waiting to
Ger our money back. It is a disgrace to treat customers
Like that who were
Confident!
Waiting for our money
on the crédit cars we uses to
Pay you in february.

Helt fantastisk Þ-hop i Thailand
Helt fantastisk Þ-hop i Thailand. Koh Chang , Koh Mak og Koh Kood. Alt var super fint tilrettelagt og alt svarede til vores forventninger. HÞj standard på hotellerne, venligt personale. Transport til og fra lufthavn og speedbåde imellem Þerne fungerede perfekt. NIcklas HÞjlund havde planlagt en helt fantastisk tur. Vi vil helt sikkert rejse med Top Tours igen. KÊmpe anbefaling fra os.

Super tilfreds med nÊsten 2 mÃ¥nedersâŠ
Super tilfreds med nÊsten 2 måneders ferie til Hua Hin Thailand. Alle vore Þnsker blev opfyldt. Alt gik efter planen uden forsinkelser. Har efterhånden rejst én del gange med Top Tours og gÞr det helt sikker igen. Kan varmt anbefales.

Top Tours ããã®åç
Det var en virkelig velplanlagt ferie
Det var en virkelig velplanlagt ferie. Vi blev fÞrt igennem en rigtig god salgsproces, hvor de lyttede til de Þnsker vi havde.
PÃ¥ vores tur til Bali ville vi gerne have lidt storby, lidt kulturelle oplevelser og slutte af med en badeferie.
Vi må sige det blev indfriet på alle parametre.
Selv da en af os blev syge under opholdet, og transferen imellem destinationerne skulle rykkes, var de meget gode.
Vi fik at vide vi bare skulle fokusere på at blive friske, og så sÞrgede de for resten. Karang (Den lokale guide som kunne dansk) var virkelig hjÊlpsom og sÞrgede for alt ved ombookning. Mega god service.
Alle hotel beskrivelser levede til fulde op til vores forventninger og lidt mere.
Vi rejser meget gerne med Top Tours igen :-)

Fantastisk ferieoplevelse
Fantastisk ferieoplevelse. Alt gik som planlagt. Superfint hotel med god beliggenhed. Det er virkelig svÊrt at finde noget at klage over.

Vi har vÊret pÃ¥ en 25 dages fantastiskâŠ
Vi har vÊret pÃ¥ en 25 dages fantastisk ferie til Thailand, arrangeret med hjÊlp af Nikolai Jessen ð
Vi var på Koh Lanta i Ao Nang og i Kao lak. Alle steder boede vi på meget fine hoteller, hvor der var rent og pÊnt og altid smilende og venligt personale. Transporten var altid til tiden og med dygtige chauffÞrer.
Venlig hilsen Jacob og Henriette

Top Tours ããã®åç
Vores rejse til Vietnam var planlagt afâŠ
Vores rejse til Vietnam var planlagt af Top Tours og alt var perfekt. Ingen tvivl om nogen detaljer.
Vil helt sikkert planlÊgge vores nÊste rejse via Top Tours.

Top Tours ããã®åç
Har vÊret pÃ¥ en fantastisk tur tilâŠ
Har vÊret på en fantastisk tur til Thailand arrangeret af Morten fra Top Tours.
Det var Þ-hop til Koh Chang, Koh Mak og Koh Kood. Hvis man er til stille og rolig Þ-liv kan isÊr de 2 sidste Þer anbefales.
På Koh Kood boede vi på The beach Natural hotel. Det var et fantastisk sted, hvor vi ikke havde skoene på og kunne side strandkanten og spise både frokost og middag. Alle steder var der rent og pÊnt og altid venligt personale.

Alt spillede perfekt.
Gitte fra Top Tour hjalp os med at få strikket en rejse sammen. Vi rejste 5 i alderen 8-84 år så der var flere ting der skulle tages hÞjde for. Vi var både i Bangkok og Phuket. Begge hoteller levede op til vores forventninger og mere til. Fly, assistance i lufthavnen og transport fungerede perfekt. Kommunikationen med Gitte har vÊret nem, der er blevet lyttet til vores Þnsker. Hurtig svar på mail og telefon.
Vi hÃ¥ber Gitte kan trylle til en mor/datter tur til efterÃ¥ret, hun er sat pÃ¥ âsagenâ.
De bedste anbefalinger herfra.

Malaysia
Vi var på tur til Malaysia, fÞrst Georgetown og dernÊst Langkawi.
Alt spillede perfekt, hoteller som beskrevet og forventet. Transport til tiden og med dygtige chauffÞrer.
Virkeligt godt informations niveau hele vejen igennem forlÞbet.