Banner for Top Tours

Top Tours レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4.5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Sapo po kthehemi nga udhetimi 2-ditor ne Budva-Kotorr-Ulqin me agjensine Top tours, dhe realisht ishte nje experience e vecante per ne. Shoferi dhe guida shoqeruese (Nertila), ishin shume miqesor me n... もっず芋る

En Familierejse pÃ¥ 10 personer (3 generationer), hvor Top Tours har sÞrget for, at alting bare spillede! Gode hoteller, flybookinger, transfer, kontakt og god service. Vi kan ikke sÊtte en finger pÃ¥ n... もっず芋る

䌁業が回答したした

Nje eksperience e bukur dhe me nje guide super korrekte dhe te perpikte. Shoferi Xhulio ka qene i qete dhe i vemendshem per nje udhetim te qete dhe te rehatshem per pasagjeret. Shoqeruesi i guides Eug... もっず芋る

䌁業が回答したした

Bedste rejseselskab ever. Vi har rejst med Toptours nu 3 gange til Thailand, lige kommet hjem fra Kata den 27/3/2026. FÞr rejsen var de hurtige til ombookning grundet krigen I MellemÞsten og og under... もっず芋る

䌁業情報

1. 旅行業者
  2. ツアヌ オペレヌタヌ
  3. 旅行代理店

Top Tours に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Danskejet rejsebureau med mere end 24 års erfaring 💛

Hos Top Tours handler rejser om mere end destinationer – det handler om oplevelser der bliver hos dig for livet. Med vores ekspertise, personlige service og passion for at udforske verden, hjÊlper vi dig med at indfri dine rejsedrÞmme.

Uanset om du drÞmmer om storslået natur og dyreliv, livlige metropoler, bounty-strande eller kulturelle oplevelser, er vi klar til at skrÊddersy din nÊste rejse.

Find din drÞmmerejse

SkrÊddersyede rejser 🧳

Vi skrÊddersyr alle rejser fra bunden for at sikre, at vores kunder fÃ¥r prÊcis det, de drÞmmer om – og vi sidder altid klar til at dele ud af vores idéer, inspiration og gode rÃ¥d.

Travelheart Family ⭐

Top Tours er sammen med 14 andre, danske rejsebureauer en del af rejsekoncernen Travelheart Family, som blev stiftet i efteråret 2023.

Samlet i hele familien har vi 105 rejsemål til forskellige steder på hele kloden, men hver af Travelhearts Familys rejsebureuer har hvert deres speciale, rejsemål, identitet og ekspertområde.

Hvorfor vÊlge Top Tours

圓該䌁業による蚘述

Danskejet rejsebureau
Top Tours er et danskejet rejebureau med mere end 24 års erfaring. Vi er en veldrevet og Þkonomisk solid virksomhed med den hÞjeste kreditvurdering og vi er selvfÞlgelig medlem af rejsegarantifonden nr. 1478.
Vi har specialisterne
Hos Top Tours har vi specialister med stor viden, der kan hjÊlpe med rejsedrÞmmen og vi har hele tiden nye idéer og inspiration - få skrÊddersyet rejsen så den passer til netop jeres Þnsker.
Nyhedsbrev
Du kan med fordel tilmelde dig Top Tours nyhedsbrev og blive inviteret til rejseforedrag, vÊre fÞrst til at modtage vores gode rejsetilbud og meget mere.
En del af Travelheart Family
Rejsegarantifonden
Vi er medlem af rejsegarantifonden med nr.: 1478.

Rejsegarantifonden

Vi er medlem af rejsegarantifonden med nr.: 1478.

Hvis du har kÞbt en pakkerejse, som er omfattet af Rejsegarantifondens dÊkning, vil du få den bedste dÊkning.

DrÞmmerejser skrÊddersyet til dig

Vi fÞlger dig hele vejen - fÞr, under og efter rejsen.

優良

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 28ä»¶

レビュヌを曞く

Fin tilrettelagt ferie

Vi rejste 3 personer til Thailand i december 2025 på en 3 ugers ferie tilrettelagt af Nete fra TopTours, vi må sige at alt spillede, Fly og Hotel samt transfer var i topform..Hua Hin super fin by med lidt af hvert, hotel lige ud til flot og ren sandstrand, super proff betjening af personale på vores hotel, så vi rejser gerne med TopTours en anden gang :-)

2025幎12月12日

Hej Peter,

Tusind tak for din feedback og for at tage dig tid til at dele din oplevelse med os! Vi sender dine roser videre til Nete.

Vi er glade for, at I har haft en god tur til Hua Hin og Thailand, og vi ser frem til forhåbentlig at få lov til at skrÊddersy flere spÊndende rejse til jer i fremtiden.

Top Tours

God og hurtig kontakt med selskabet

God og hurtig kontakt med selskabet. Meget lÞsningsorienteret. Jeg giver mine varmeste anbefalinger.

2025幎12月10日

Hej Inger,

Tusind tak for din feedback og for at dele jeres oplevelse med os - vi sÊtter altid stor pris på at hÞre tilbage fra jer.

Vi er glad for, at I har haft en god oplevelse med at rejse med os, og vi ser frem til forhåbentlig at hjÊlpe jer afsted på flere eventyr i fremtiden.

Jonas fra Top Tours har helt sikkert

Jonas fra Top Tours har helt sikkert hÞrt efter vore Þnsker, og al transport fungerede fuldstÊndigt optimalt.

2025幎11月19日

KÊre Pernille,

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse og for at dele jeres oplevelse med os!

Vi ser frem til at hjÊlpe jer afsted på mange gode eventyr i fremtiden.

Top Tours

Vi har kÞbt flere rejser gennem Top

Vi har kÞbt flere rejser gennem Top Tours. Der er ALTID super service og man er altid velkommen med spÞrgsmål. På vores seneste tur havde vi glemt vores pung i taxaen på vej til hotellet med alle vores penge i. Vi troede aldrig vi skulle se de penge igen, men med kontakt til Top Tours agent i Thailand, havde vi pungen tilbage inden for en time.

2025幎11月13日

KÊre Kirsten,

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse og for at dele jeres oplevelse med os!

Tak fordi I bliver ved med at rejse med os og for jeres tillid gennem flere rejser. Vi ser frem til at hjÊlpe jer afsted på mange gode eventyr i fremtiden.

Top Tours

Vi var i Thailand for fÞrste gang

Vi var i Thailand for fÞrste gang, og planlÊgningen af rejsen lavede vi sammen med Jonas fra Top Tours. Øhop til 3 Þer. Meget fint samarbejde. Jonas var nem at fÃ¥ kontakt med, tÃ¥lmodig og lydhÞr overfor vores behov. Da vi var i Thailand for fÞrste gang var vi meget usikre og mÃ¥ske ikke helt klare ift. vores Þnsker. Alligevel ramte de to fÞrste Þer og hoteller “spot on”. Det 3 og sidste hotel og dets beliggenhed var vi ikke tilfredse med, da det slet ikke ramte vores behov. Da vi gav feedback til Jonas pÃ¥ dette, var han igen lydhÞr og tog positivt imod vores kritik.

2025幎11月5日

KÊre Jannie,

Tusind tak for jeres fine anmeldelse og for at dele jeres oplevelse med os.
Det betyder meget at hÞre, at jeres fÞrste rejse til Thailand blev en god oplevelse, og at samarbejdet med Jonas gjorde planlÊgningen tryg og overskuelig.

Vi håber at få lov til at hjÊlpe jer med endnu flere gode rejser i fremtiden.

Tak til Nete Storm for en helt

Tak til Nete Storm for en helt fantastisk og veltilrettelagte tur til Hua Hin.

2025幎10月23日

Hej Tove,

Tusind tak for jeres skÞnne anmeldelse!
Vi sender selvfÞlgelig de flotte ord videre til Nete – hun vil blive sÃ¥ glad for jeres ros!

Vi ser frem til at hjÊlpe jer med nÊste ferie, når rejselysten melder sig igen.

Top Tours

Veltilrettelagt tur med super hoteller

Vi havde en rigtig god og veltilrettelagt tur til fÞrst 3 dage i Singapore og herefter 12 dage på Bali.
På Bali boede vi på 3 forskellige hoteller:
- Sthala i Ubud, fedt hotel i luksus klassen, der ligger lidt uden for Ubud. Hotellet har gratis shuttle service ind til Ubud
- The Lovina, godt hotel med rigtig god service, dejlig beliggenhed lige ud til stranden.
- Hyatt Regency i Sanur, vildt fedt hotel med en service helt i top.
Morgenmaden var overdådig, sikke et udvalg.
Alt spillede som aftalt med transport mellem hotellerne.
Vi havde på alle ture på Bali fast guide, der gjorde en stor nedsats for at vi så så meget som mulig af Bali undervejs fra hotel til hotel.
Kan varmt anbefale at bruge ham igen - Alit var rigtig god til at forklare og vise os Bali.

Alt i alt en god oplevelse

2025幎7月25日

Hej JÞrn,

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse!
Det glÊder os at hÞre, at alt spillede pÃ¥ jeres tur – bÃ¥de med hoteller, transport og guide.

Vi sÊtter stor pris på jeres anbefaling og håber at få lov til at hjÊlpe jer med endnu en rejse i fremtiden.

Virkelig skuffet

Vi bestilte en rejse til Thailand, havde indhentet flere tilbud fra Þvrige rejseselskaber. Men dialogen med Top Tours gav den bedste mavefornemmelse. Ud fra vores Þnsker om mulighed for at kunne bruge havet som primÊr aktivitet.
Samtid med at vi 3 gange tidligere havde rejst med Top tours og alt spillede under de rejser.
Den Êndrede sig dog allerede inden vi tog afsted, da de sidste rejse papir med transfer landede i vores indbakke og det var vÊrsgo det er sÃ¥dan det er. AltsÃ¥ en hjemrejse, hvor vi ville blive leveret i lufthavnen kl 11.45 og fÞrst skulle flyve fra Koh Samui kl 19.10. Da var vi under ingen omstÊndigheder blevet oplyst da vi takkede ja til rejsen. Vi ender med at acceptere at vi sÃ¥ fik chauffÞren i 4 timer og kunne kÞre hvor vi ville, lige indtil papirerne sÃ¥ kom, sÃ¥ kunne vi blive kÞrt til fishermands village marked, som i Þvrigt fÞrst Ã¥bnede kl 18
Da vi ankommer til fÞrste destination, var hotellet en stor byggeplads, stranden kunne ikke bruges. Ophold i pool nÊsten umulig pga af store maskiner der arbejder på stranden. Et arbejde der havde stået på i nÊsten et halvt år. Dette hotel var en Êndring i forhold til det fÞrste rejse tilbud og med ordene en opgradering! VÊrelserne var slidte, sengene hårde som sten med fjedre der skar i ryggen.
NÊste hotel var ligeledes en byggeplads og endnu vÊrre betonbyggeri med ingen vinduer, da det der var og også var indgangsdÞr var matteret glas. Og svarede overhovedet ikke til fotos eller omtale.
3 hotel. Ja nu kunne det jo ikke blive vÊrre men jo.
VÊrelset var direkte klamt og slidt. Det var så beskidt og klamt. Personalet var ubehÞvlede. Maden var elendig. Hotellet lå så langt vÊk fra by, hvilket også betÞd at priserne på hotellet var ca det dobbelt af alle andre steder.
Rejse konsulentens ord da vi klagede var, hvad forventer du, I bestilte 2 mÃ¥neder fÞr afrejse

Jeg forventede ikke den her standard som vi blev budt!! Og slet ikke ud fra samtalen inden bestilling eller billeder fra div hoteller.
At skulle bruge så meget krudt på sin rejse på at diskutere med Top tours eller personale på hotellet over dårlig standard, byggestÞj ol det gÞr at vores rejse under ingen omstÊndigheder blev det vi havde håbet.
Det at slutte turen af med endnu engang at skulle diskutere med den sidste transfer om den aftale der stod i vores papir. GÞr bare at vi nu er helt sikre på at det absolut er sidste gang vi rejser med Top Tours.
TT 2598

2025幎7月15日

Hej Charlotte

Tak fordi du har taget dig tid til at dele din oplevelse. Vi er oprigtigt kede af at lÊse, at jeres rejse ikke levede op til forventningerne - sÊrligt fordi I tidligere har rejst med os med gode oplevelser.

På Koh Samui blev Þen desvÊrre hårdt ramt af en storm for et års tid siden og endnu en storm for få måneder siden. Arbejdet på stranden skulle have vÊret fÊrdigt inden jeres ankomst, men det trak desvÊrre ud, og det påvirkede jeres ophold. Hotellet har selv ydet kompensation i form af måltider, og vi har også givet kompensation fra vores side.

På jeres andet hotel stemte vÊrelset overens med de billeder, som fremgår på hotellets hjemmeside. Da der var byggeri tÊt på jeres fÞrste vÊrelse, fik I et nyt vÊrelse samt kompensation herfor.

Det tredje hotel ligger på en af Koh Taos bedste strande. Vi havde andre rejsende på nabohotellet i samme periode, som havde en meget positiv oplevelse - men vi er selvfÞlgelig kede af, at det ikke var tilfÊldet for jer. I har også modtaget kompensation for standarden på hotellet.

VedrÞrende transferen beklager vi misforståelsen fra chauffÞrens side. Det blev lÞst efter et hurtigt opkald, og her har I modtaget ulempegodtgÞrelse i kompensation.

Vi tager altid feedback meget alvorligt og bruger den aktivt i dialogen med vores samarbejdspartnere, så vi kan forbedre os fremadrettet. Vi er kede af, at jeres ferie ikke blev den oplevelse, I havde drÞmt om, og håber, at I på trods af udfordringerne fik nogle gode minder med hjem.

Fantastisk ferie i Thailand med ophold i Bangkok, Chiang Mai og Koh Samui

Helt igennem fantastisk ferie i Thailand. Vores rejsekonsulent Nete havde planlagt det hele og alt klappede med hoteller, transfer og fly. En ren fornÞjelse at kunne slappe af fra dag et. NÊste ferie bliver ogsÃ¥ med Nete og Top Tours😊👍

2025幎7月5日

Hej Poul,

Tusind tak for jeres skÞnne anmeldelse!
Det glÊder os virkelig at hÞre, at jeres ferie i Thailand blev helt igennem fantastisk, og at I kunne lÊne jer tilbage og nyde det hele fra dag ét.

Vi ser frem til at hjÊlpe jer med nÊste ferie, når rejselysten melder sig igen.

Best guide Alda and Driver Bus Kujtim are fantastic people and professional

I m so sodisfated from staff
They are most educated correctly
I recommended this agency for others
We have done 2 travels with them and the guide is so softly and the driver with name Kujtim and Ervin are fantastic and profesional

2025幎4月26日

Hi Vjollca,

Thank you for your kind words – we're glad to hear you had a positive experience!

It appears that you have unfortunately reviewed the wrong company. We hope you're able to locate the correct business so they can receive your thoughtful feedback.

Best regards,

Tickets never received

Hello
We tried to
Get in touch with you thousand Times yesterday as we Never received the paid tickets:120€!!!!! And had to buy new ones and explain all this at the staff who Said we needed the réal tickets that YOU where supposed to send to them. We are waiting to
Ger our money back. It is a disgrace to treat customers
Like that who were
Confident!
Waiting for our money
on the crédit cars we uses to
Pay you in february.

2025幎4月13日

Hi Diane,

It appears that you have unfortunately reviewed the wrong company. We are a Danish travel agency specializing in tailor-made trips to destinations such as Thailand, and we neither sell tickets nor handle ticket issuance as described in your review.

As your experience does not relate to our company, we kindly hope you will remove the review.

We also hope you are able to quickly get in touch with the correct company and have the matter resolved.

Kind regards,

Helt fantastisk Þ-hop i Thailand

Helt fantastisk Þ-hop i Thailand. Koh Chang , Koh Mak og Koh Kood. Alt var super fint tilrettelagt og alt svarede til vores forventninger. HÞj standard på hotellerne, venligt personale. Transport til og fra lufthavn og speedbåde imellem Þerne fungerede perfekt. NIcklas HÞjlund havde planlagt en helt fantastisk tur. Vi vil helt sikkert rejse med Top Tours igen. KÊmpe anbefaling fra os.

2025幎3月17日

Hej Vibeke,

Tusind tak for jeres skÞnne anmeldelse! Det lyder som en helt fantastisk Þ-hop ferie i Thailand!

Tak fordi I valgte Top Tours! Vi glÊder os til at hjÊlpe jer med jeres nÊste eventyr.

Super tilfreds med nÊsten 2 mÃ¥neders

Super tilfreds med nÊsten 2 måneders ferie til Hua Hin Thailand. Alle vore Þnsker blev opfyldt. Alt gik efter planen uden forsinkelser. Har efterhånden rejst én del gange med Top Tours og gÞr det helt sikker igen. Kan varmt anbefales.

2025幎1月11日

Hej Kamille,

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det lyder skÞnt med nÊsten to mÃ¥neders ferie i Hua Hin – og hvor er det dejligt at hÞre, at alt gik som planlagt, og at jeres Þnsker blev opfyldt.

Vi er glade for, at du har rejst med os flere gange og ser frem til at hjÊlpe med endnu en skÞn rejse nÊste gang. Tak for tilliden – og for anbefalingen!

Top Tours

Det var en virkelig velplanlagt ferie

Det var en virkelig velplanlagt ferie. Vi blev fÞrt igennem en rigtig god salgsproces, hvor de lyttede til de Þnsker vi havde.
PÃ¥ vores tur til Bali ville vi gerne have lidt storby, lidt kulturelle oplevelser og slutte af med en badeferie.
Vi må sige det blev indfriet på alle parametre.
Selv da en af os blev syge under opholdet, og transferen imellem destinationerne skulle rykkes, var de meget gode.
Vi fik at vide vi bare skulle fokusere på at blive friske, og så sÞrgede de for resten. Karang (Den lokale guide som kunne dansk) var virkelig hjÊlpsom og sÞrgede for alt ved ombookning. Mega god service.

Alle hotel beskrivelser levede til fulde op til vores forventninger og lidt mere.

Vi rejser meget gerne med Top Tours igen :-)

2025幎3月1日

Hej Per,

Tusind tak for jeres skÞnne anmeldelse! Det lyder som en helt fantastisk rejse til Bali!

Det glÊder os også at hÞre, at I fÞlte jer godt hjulpet, da sygdom opstod.

Vi sÊtter stor pris på jeres ros og håber meget at få lov til at sende jer afsted igen på endnu et eventyr!

Fantastisk ferieoplevelse

Fantastisk ferieoplevelse. Alt gik som planlagt. Superfint hotel med god beliggenhed. Det er virkelig svÊrt at finde noget at klage over.

2025幎3月12日

Hej Steen,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Vi sÊtter stor pris på din feedback og håber at få lov til at hjÊlpe jer med endnu en fantastisk rejse i fremtiden!

Vi har vÊret pÃ¥ en 25 dages fantastisk

Vi har vÊret pÃ¥ en 25 dages fantastisk ferie til Thailand, arrangeret med hjÊlp af Nikolai Jessen 🌞
Vi var på Koh Lanta i Ao Nang og i Kao lak. Alle steder boede vi på meget fine hoteller, hvor der var rent og pÊnt og altid smilende og venligt personale. Transporten var altid til tiden og med dygtige chauffÞrer.
Venlig hilsen Jacob og Henriette

2025幎2月22日

Hej Jacob og Henriette,

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse! Det glÊder os at hÞre, at jeres ferie i Thailand blev en fantastisk oplevelse! Vi sender jeres ros videre til Nikolai – han vil helt sikkert sÊtte stor pris pÃ¥ det!

Vi håber at få lov til at hjÊlpe jer med endnu en uforglemmelig rejse i fremtiden.

Top Tours

Vores rejse til Vietnam var planlagt af

Vores rejse til Vietnam var planlagt af Top Tours og alt var perfekt. Ingen tvivl om nogen detaljer.
Vil helt sikkert planlÊgge vores nÊste rejse via Top Tours.

2025幎2月17日

Hej Susan,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glÊder os at hÞre, at jeres rejse til Vietnam forlÞb perfekt!

Top Tours

Har vÊret pÃ¥ en fantastisk tur til

Har vÊret på en fantastisk tur til Thailand arrangeret af Morten fra Top Tours.
Det var Þ-hop til Koh Chang, Koh Mak og Koh Kood. Hvis man er til stille og rolig Þ-liv kan isÊr de 2 sidste Þer anbefales.
På Koh Kood boede vi på The beach Natural hotel. Det var et fantastisk sted, hvor vi ikke havde skoene på og kunne side strandkanten og spise både frokost og middag. Alle steder var der rent og pÊnt og altid venligt personale.

2025幎2月12日

Hej Hanne,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det lyder som en helt fantastisk Þ-hop tur til Thailand! Dejligt at hÞre, at The Beach Natural Hotel var en skÞn oplevelse.

Vi sender din ros videre til Morten og håber at få lov til at hjÊlpe dig med endnu en drÞmmerejse i fremtiden!

Alt spillede perfekt.

Gitte fra Top Tour hjalp os med at få strikket en rejse sammen. Vi rejste 5 i alderen 8-84 år så der var flere ting der skulle tages hÞjde for. Vi var både i Bangkok og Phuket. Begge hoteller levede op til vores forventninger og mere til. Fly, assistance i lufthavnen og transport fungerede perfekt. Kommunikationen med Gitte har vÊret nem, der er blevet lyttet til vores Þnsker. Hurtig svar på mail og telefon.
Vi håber Gitte kan trylle til en mor/datter tur til efteråret, hun er sat på “sagen”.
De bedste anbefalinger herfra.

2025幎2月11日

Hej Heidi,

Tusind tak for jeres flotte anmeldelse! Det glÊder os at hÞre, at rejsen blev skrÊddersyet prÊcis efter jeres behov!

Vi ser frem til at hjÊlpe jer igen! Og mon ikke vi kan trylle en skÞn mor/datter-tur frem til efteråret!

Malaysia

Vi var på tur til Malaysia, fÞrst Georgetown og dernÊst Langkawi.
Alt spillede perfekt, hoteller som beskrevet og forventet. Transport til tiden og med dygtige chauffÞrer.
Virkeligt godt informations niveau hele vejen igennem forlÞbet.

2025幎2月5日

Hej SÞren,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det glÊder os at hÞre, at jeres rejse til Malaysia forlÞb perfekt, og at både hoteller, transport og service levede op til forventningerne.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。