Sapo po kthehemi nga udhetimi 2-ditor ne Budva-Kotorr-Ulqin me agjensine Top tours, dhe realisht ishte nje experience e vecante per ne. Shoferi dhe guida shoqeruese (Nertila), ishin shume miqesor me n... ãã£ãšèŠã

En Familierejse pÃ¥ 10 personer (3 generationer), hvor Top Tours har sÞrget for, at alting bare spillede! Gode hoteller, flybookinger, transfer, kontakt og god service. Vi kan ikke sÊtte en finger pÃ¥ n... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Nje eksperience e bukur dhe me nje guide super korrekte dhe te perpikte. Shoferi Xhulio ka qene i qete dhe i vemendshem per nje udhetim te qete dhe te rehatshem per pasagjeret. Shoqeruesi i guides Eug... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bedste rejseselskab ever. Vi har rejst med Toptours nu 3 gange til Thailand, lige kommet hjem fra Kata den 27/3/2026. FÞr rejsen var de hurtige til ombookning grundet krigen I MellemÞsten og og under... ãã£ãšèŠã
Top Tours ã«ã€ããŠ
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Danskejet rejsebureau med mere end 24 Ã¥rs erfaring ð
Hos Top Tours handler rejser om mere end destinationer â det handler om oplevelser der bliver hos dig for livet. Med vores ekspertise, personlige service og passion for at udforske verden, hjÊlper vi dig med at indfri dine rejsedrÞmme.
Uanset om du drÞmmer om storslået natur og dyreliv, livlige metropoler, bounty-strande eller kulturelle oplevelser, er vi klar til at skrÊddersy din nÊste rejse.
SkrÊddersyede rejser ð§³
Vi skrÊddersyr alle rejser fra bunden for at sikre, at vores kunder fÃ¥r prÊcis det, de drÞmmer om â og vi sidder altid klar til at dele ud af vores idéer, inspiration og gode rÃ¥d.
Travelheart Family âïž
Samlet i hele familien har vi 105 rejsemål til forskellige steder på hele kloden, men hver af Travelhearts Familys rejsebureuer har hvert deres speciale, rejsemål, identitet og ekspertområde.
Hvorfor vÊlge Top Tours
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

- Danskejet rejsebureau
- Top Tours er et danskejet rejebureau med mere end 24 års erfaring. Vi er en veldrevet og Þkonomisk solid virksomhed med den hÞjeste kreditvurdering og vi er selvfÞlgelig medlem af rejsegarantifonden nr. 1478.
- Vi har specialisterne
- Hos Top Tours har vi specialister med stor viden, der kan hjÊlpe med rejsedrÞmmen og vi har hele tiden nye idéer og inspiration - få skrÊddersyet rejsen så den passer til netop jeres Þnsker.
- Nyhedsbrev
- Du kan med fordel tilmelde dig Top Tours nyhedsbrev og blive inviteret til rejseforedrag, vÊre fÞrst til at modtage vores gode rejsetilbud og meget mere.
- En del af Travelheart Family
- Top Tours er sammen med 14 andre, danske rejsebureauer en del af rejsekoncernen Travelheart Family, som blev stiftet i efteråret 2023.
- Rejsegarantifonden
- Vi er medlem af rejsegarantifonden med nr.: 1478.
Rejsegarantifonden
Vi er medlem af rejsegarantifonden med nr.: 1478.
Vesterbrogade 149, Bygning 12, 3. sal, 1620, KÞbenhavn V, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 75ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
Vi er 2 par som i november bestilte etâŠ
Vi er 2 par som i november bestilte et krydstogt i de arabiske emirater. Det hele forlÞb hurtigt og smertefrit og der kom hurtigt en faktura hvor halvdelen skulle betales straks og resten i starten af januar. Vi skulle flyve den 13.03.20.
Herefter var det bare ned af bakke 3 uger fÞr afrejse havde vi intet modtaget fra Top Tours. Måtte rykke indtil flere gange og endelig 14 dage fÞr afrejse får vi tilsendt billetter til det ene par?. Igen måtte vi i kontakt med Top Tours som så vi sendt til det andet par også. Den 12.03.20, altså dagen fÞr afrejsen (efter at regeringen havde meddelt at landet blev lukket) finder vi selv ud af via rederiet hjemmeside at de har annulleret vores sejllads. Igen måtte vi tage kontakt til Top Tours og spÞrge hvordan vi skulle forholde os, FÞrst sent den 12.03.20 kom der en melding fra Top Tours om at det var aflyst. Herefter hÞrte vi ikke mere fra Top Tours. Fremsendte den efterfÞlgende mandag anmodning om at få pengene retur i henhold til tilbagebetalingskarv på aflyste pakkerejser, det blev besvaret med at Top Tours ikke kunne tilbagebetale, da de havde bestilt rejsen gennem et rederi. Kan ikke se at det vedkommer os hvor Top Tours bestiller deres rejser, de har vel provision af rederiet da de bestilte. Vi har kÞbt og betalt turen ved Top Tours. Her den 030420 har vi endnu ikke set skyggen af de penge som vi har indbetalt, på trods af flere henvendelser til Top Tours.
Har fÞr bestilt krydstogt ved Top Tours, men det gÞr vi ikke i fremtiden.

Bali - Ubud/Gili/Sanur
Nu er det en uge siden, at vi kom hjem fra vores dejlige tur til Bali. På trods af Corona-virus så kom vi hjem på den planlagte dag...helt i ro og mag - i tÊt samarbejde med Top Tours.
Det er 2.gang vi har rejst med dette fantastiske selskab - men ikke sidste !!!
Vi har virkelig vÊret pÃ¥ skÞnne hoteller...top klasse mÃ¥ man sige...og alt har spillet undervejs med bÃ¥de afhentning pÃ¥ hotellerne, sejltur til Gili Meno (waaauw der er SÃ
lÊkkert og fredeligt) og afhentning til/fra lufthavnen.
Da verdenen så pludselig Êndrede sig med hastige skridt pga Covid 19, så var der tÊt og altid hurtig kontakt, med personalet ved Top Tours...og altid mÞdte vi venlighed og overskud. Vi er dybt taknemlige - vi fik virkeligt en skÞn ferie...også de sidste lidt mere usikre dage fÞr hjemrejsen.
5 FEDE stjerner herfra....for bÃ¥de de super lÊkre hoteller og den GODE og altid personlige service vi har fÃ¥et fra dag 1 vi bestilte rejsen - til vi var sikre hjemme i Danmark igen ! TAK â€ïž
Flot service mht. Coronavirus
Vi har rejst med Top Tours flere år i trÊk, med meget gode erfaringer. Her i marts 2020 har vi vÊret i Thailand og da vi tog afsted var der ikke fare på fÊrde mht. Coronavirus, men det skal vi lige love for at der kom, så vi bestemte os til at rejse hjem fÞr tid og kontaktede Top Tours for hjÊlp og De fik vores billetter ombyttet og det hele gik ligeså glat som det plejede at gÞre, uden virus. Stor ros og tak for god service til Team Top Tours, Dem vil vi igen bruge når vi skal på sådan en rejse.
Mvh. Annette og SÞren Folden
Top Tours, prof. firma
Vi kontaktede Top Tours om Êndring af afrejsedato fra Thailand, på grund af Covid 19 problemet.
Vi oplevede god professionel service fra Top Tours. Martin B. og medarbejderne hos Top Tours klarede de nÞdvendige Êndringer, og efterlod ikke unÞdvendige bekymringer, og ubesvarede spÞrgsmål, hos os. Stor ros.
Venlig hilsen
Lasse Flyvbjerg
Coronavirus
Hvor er det svÊrt at agere i disse corona-tider.
Jeg skulle have vÊret til Thailand fredag den 20. marts, men rejsen blev desvÊrre aflyst.
Flyrejsen KÞbenhavn - Bangkok og retur med Thai Airways var for lang tid siden kÞbt hos TopTours i HelsingÞr, mens jeg selv havde booket hoteller i Thailand.
I fremtiden booker jeg ikke selv hoteller, men overlader det hele til TopTours.
Toptours har gennem hele forlÞbet orienteret mig nÊsten dagligt om status på min booking hos dem.
Mht. mine hotelbookinger i Thailand har jeg ringet i et vÊk for at forsÞge at komme igennem til den internationale rejseudbyder og få aflyst.
Er glad for, at jeg har en rejseforsikring, men det krÊver, at man selv forsÞger at få refunderet bookingerne, hvilket man skal kunne dokumentere.
TopTours klarer det hele for dig, hvis du booker fly og hotel hos dem.
Thailand
Netop kommet hjem fra Thailand 2 dÞgn fÞr tid og alt har fungeret perfekt incl kontakten til Top Tours.
Ligeledes skal kontakten til Krabi Specialisten have stor ros.
Vi oprettede WhatsApp og var derefter i tÊt dialog. Oprettelse af WhatsApp er en anbefaling vÊrdi
TopTours får vores bedste anbefalinger.
Birgitte
rejse selskab til 5 stjerner.
Har lige vÊret på rejse til Thailand med top tours som rejse selskab. Vi har haft en fantastisk tur og har oplevet at alt det som top tours stod for var til ug.Inden rejsen var Martin ( top tours) meget lydhÞre og fandt 2 hoteller som passede til vores Þnsker. Og de levede fuldstÊndig op til det vi blev lovet.transport på rejsen mellem de 3 steder vi var, fungerede godt og vi blev hentede til tiden.rigtig god håndtering af den forfÊrdelig situation med coronavirus, det var altid muligt at komme i kontakt med top tours ,hele dÞgnet.vil virkelig anbefale top tours .
Hurtig og effektiv hjÊlp i en svÊr situation af Top Tours
Her en 5 stjernet anmeldelse til Top Tours, som var til stor hjÊlp da det virkelig gjaldt.
Man kan altid vÊre bagklog, men den corvid 19 virus har jo overrasket alle med omfang og hastighed.
Personligt stod vi som afvist i Singapore, en meget mÊrkelig situation og ikke sÊrlig informativ behandling af imigrationsmyndighederne. På 4 timer var vi ombooket fra fly torsdag til tirsdag og nåede dermed kun 10 timer i en transithal som afvist og med vores pas konfiskeret.
Tusind tak til top Tours for en hurtig og resolut indsats, så vi nu kan sidde trygt hjemme og hÞre om alle de mennesker der er strandet.
Endnu en gang tusind tak, vi er meget taknemmeligt.

Stor tillid til TopTours
Vi har rejst med TopTour mere end 10 gange bl.a. til Bali, Borneo, Malaysia, Sri Lanka, Vietnam og flere steder i Thailand. Vi har fået super vejledning når ny destination skulle findes. Altid har hoteller levet op til lovet standard ligesom transport på rundrejser har fungeret upåklageligt. Vi er netop kommet retur fra vores seneste tur der gik til Phuket, Ao Nang og Bangkok. SkÞnne steder. DesvÊrre tvang corona virussen os hjem i utide. Også her viste Bjarne fra TopTour sin store kompetance og sÞrgede for hurtig ombookning af chauffÞr og fly samt opfÞlgning også efter hjemkomst. Vi har fÞlt os meget trygge og vil helt sikkert også vÊlge TopTours til at arrangere vores nÊste rejse når det igen bliver muligt. Stor tak

Top Tours ããã®åç
Kommunikation da Danmark lukkede ned.....
Er netop kommet hjem fra ferie i Thailand arrangeret af TopTours.
Alt fungerede perfekt.
Vil give TopTours et kÊmpe plus for håndtering af spÞrgsmål om hjemtransport, da Danmark blev lukket ned og selvom det var udenfor normal åbningstid - kan forestille mig, at andre end os havde brug for information. Den vi fik var god og brugbar hele vejen igennem.

Top Tours ããã®åç
Hurtig og god service i forbindelse med refundering af rejse, pga Corona virussen.
I forbindelse med vi skulle en tur til Thailand, med afrejse den 13. marts, blev vi allerede onsdag aften/midnat den 11. marts kontaktet at Sanne fra Top Tours på en mail, hvor hun redegÞr for situationen. Allerede i dag har vi fået vores penge tilbage fra Top Tours og det er helt sikker de skal gemmes og bruges til en ny tur, og det er helt sikkert, den bliver bestilt ved Top Tours.

SkÞnne skÞnne Ao Nang
SkÞnne skÞnne Ao Nang, Krabi ð
Sidder her på sidste dÞgn på en lidt forkortet ferie grundet situationen i DK.
Vil lige sende en kÊmpe tak til Toptours og Martin for jeres mÃ¥de at hÃ¥ndtere situationen. Der var ikke gÃ¥et mange Þjeblikke fra udmeldingen fra Statsministeriet (omkring lukning af grÊnse og opfordring til hurtig hjemrejse) fÞr vi fik mail fra jer med mulig fremskyndelse af hjemrejse, klasse ð. Herefter er det gÃ¥et stÊrkt med om bookning. Trods den nok noget pressede situation hos jer har der hele tiden vÊret hurtige svar pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l og plads til gode kommentarer, kÊmpe tak til jer ð. Hernede har alt under opholdet fungeret super tilfredsstillende, virkelig et skÞnt hotel med altid glad personale. Endnu engang tak for jeres indsats, har nu rejst med jer 4 gange og absolut ikke sidste gang, mange glade ferie hilsner fra Lillian og Lars

Top Tours er i TOP
Vi var på rejse med selskabet til Koh Lanta, Thailand. Fantastisk hotel, fantastisk omgivelser. Alt dette var anbefalet af Top Tours, da vi ikke selv, ved valget, havde kendskab til Thailand.
Vi var på rejsen og Coruna-virus udbruddet tog om sig - og den danske regering anbefalede turister at returnere fÞr oprindelig planlagt ferieafslutning. Top Tours trådte til og leverede en top professionel indsats, som resulterede i, at vi kom hjem til DK uden stÞrre besvÊr.
Jeg kan på det varmeste anbefale selskabet - de har bevist at de kan anbefale og handle, når kunden står med udfordringer på rejsemålet.
Mvh Henrik Brisson

Top Tours ããã®åç
Fantastisk hÃ¥ndtering af deres kunder iâŠ
Fantastisk håndtering af deres kunder i denne svÊre corona tid.

Autentiske Vietnam
Netop hjemkommet fra denne rejse, hvor alt fungerede perfekt og hvor vi fik en masse spÊndende oplevelser. I sÊrklasse var guiden Anton Lee en oplevelse, han var meget vidende og formidlede det på en engageret og charmerende måde, så vi nu ved en masse om Vietnams religion, historie og politiske udvikling over tid.
Lige en oplysning, hvis nogen skulle blive forskrÊkket over de indlagte cykelture er det uden grund - der var også scootere med chauffÞr til rådighed til de der syntes turen var for lang.
Tak til Top Tours og Anton Lee for en dejlig ferie !

Top Tours ããã®åç
Det hele klappede fra start til slut
Det hele klappede fra start til slut. Ikke et minuts forsinkelse.
14 dage startende i Bangkok, derefter til River Kwai med egen chauffÞr og guide i 3 dage, hvor vi så, kÞrte og gik og fik mange interessante oplevelser, ikke mindst at bo i et floathouse.
Derefter 8 dage i Hua Hin hvor vi boede pÃ¥ Anantara som sÃ¥ absolut kan anbefales. Alt var bare til ug. En lille ting. Vi flÞj pÃ¥ business via Doha med Qatar, der netop er kÃ¥ret til verdens bedste. FÞrste del til Doha med 777âeren var ren luksus. Men 330,eren fra Doha til Bangkok var en skuffelse sammenlignet med 777âeren, selvom det ogsÃ¥ var business. Heldigvis var det 777âeren hele vejen hjem. Men vÊr opmÊrksom pÃ¥ flytypen hvis du flyver business.
individuel rundtur i Vietnam
individuel rundtur i Vietnam
Vi har haft en fantastisk tur, der var lidt omkring hotelvÊrelserne (ville ikke sove under samme dyne som min voksne sÞn) - men det blev rettet med det samme, så derfor 5 stjerner. Guider og chauffÞrer var fantastiske og jeg tager meget gerne en tur mere med Top tours(-:
Fremragende, intet mindre
Er lige ankommet til Danmark efter 2 uger i Thailand med Top Tours, vi har rejst meget i rigtig mange år, men må sige at alt på denne tur ikke bare var i orden, det var mere end man normalt kunne forvente sig.......tusinde tak til Top Tours, det var vores fÞrste tur med jer, men absolut ikke den sidste - mvh Nette og Henry
To ugers fremragende rundtur i Vietnam
To ugers fremragende rundtur i Vietnam
Vi havde kÞbt en to uger lang pakketur med titlen Eventyrlige Vietnam, hvor vi rejste fra Halong Bugten i Nord til Saigon i syd. Overalt hvor vi kom frem blev vi mÞdt af venlige og oplyste guider og gode chauffÞrer. Indkvartteringen var bedre end forventet og den inkluderede mad i top. Alt klappede fra start til slut. Oprindeligt skulle det have vÊret en gruppetur med dansk guide, men på grund af manglende tilslutning fik vi et alternativt tilbud om samme tur med engelsk guide. Det endte med, at vi to rejsende blev kÞrt rundt i fine biler med vores helt egen guide og chauffÞr. Vi fik efter vores overbevisning langt mere end vi egentlig syntes, at vi havde betalt for. Derfor de fem stjerner, som vi gerne ville have Þget til seks stjerner, men det giver Trustpilot jo ikke mulighed for.
I oktober mÃ¥ned var vi pÃ¥ familieferieâŠ
I oktober måned var vi på familieferie til Thailand. Vi var på 3 forskellige destinationer Bangkok-River Kwai og Hua Hin.
Vi boede på 3 dejlige hoteller. Alle med en fantastisk beliggenhed og service. Alt var vel tilrettelagt, ingen problemer nogen steder. Stor tak for at arrangere en uforglemmelig tur. Også tak til Toptours Thailand, for at have styr på alt transport mellem destinationerne, ikke en eneste gang ventede vi forgÊves på en taxi.
Vi har ingen bekymringer med evt. at bestille rejser hos Toptours fremover.
mvh
John Henriksen