Professionelle, reelle og imÞdekommende.
Har vÊret der en 3-4 år. Henrik og co. er virker yderst, professionelle, reelle og imÞdekommende. Priserne er vist som andre steder
Altid travlt pÃ¥ vÊrkstedet. Ãrlig rÃ¥dgivning og fornuftige priser. Ikke sÃ¥ "meget pjat". Kunde ved Henrik i 3 Ã¥r, kun gode oplevelser.
Jeg skulle svejse et emne sammen hurtigst muligt, vÊrkstedet havde travl og kunne ikke gÞre det med det samme, jeg fik dog lov til at låne svejser og selv svejse det sammen, så jeg hurtig kunne komme videre.
Virkelig god og imÞdekommende service og yderst rimelige priser. Vil klart anbefale dem.
Igen en god oplevelse. Dygtige medarbejdere der er gode til at identificere problemerne og at lÞse dem til rimelige penge.
Professionelle og Êrlige. Har vÊret kunde der i 8 år med forskellige biler og det er samme oplevelse hver gang.
Kan varmt anbefales
God og behagelig service. Vender helt sikkert tilbage.
Jeg kom i kontakt med Henrik ang. min POLO. Han gav hurtig tilbagemelding med pris og hvornår bilen kunne komme på vÊrkstedet (dagen efter bestilling) og samt hvornår bilen ville vÊre fÊrdig.
KÞrte hen til Torpsauto med bilen om formiddagen, den var fÊrdig om eftermiddagen, uden nogen form for bÞvl.
Der var mere galt med min bil end som regnet med og Henrik skrev alle fejl ned og et tilbud hvis vÊrkstedet skulle lave det.
der var allerede mÊrkbar forskel i bilens styring m.m. efter afhentning
alt i alt super service og pris
Kan kun anbefales.
Igen skulle bilen ind til Henrik og have lavet ting inden syn, havde selv nogle dele liggende til bilen som jeg spurgte om han ville vÊre så flink at montere, og det ville han gerne uden problemer, han kunne bare ikke give garanti på delene (hvilket er forståeligt)
KÞrte den ind kl 9, fÊrdig lavet kl 12, man modtager SMS når bilen er klar til afhentning.
Igen en super fornÞjelse at vÊre hos Henrik.