Skrev til dem fordi jeg troede jeg skulle returnere mot køb. Fik en meget venlig mail tilbage, med hvordan jeg skulle returnere varerne. Det endte dog ikke med at jeg returnere noget alligevel. Ko... もっと見る
企業が回答しました
Få firmaer kan levere de rigtige komponenter til låse, og her er faglighed, og ansatte som har faglig viden. Det bliver sværere og sværere at finde det man skal bruge når man udskifter låse/reparerer... もっと見る
企業が回答しました
Super service, Vi havde en T-lock lås hvor der opstod en fejl, så den ikke kunne låse op elektronisk, låsen var 2 ½ år gamle, købt via Titan Låse. De kom med det samme og skiftet låsen, og ingen regn... もっと見る
企業が回答しました
Hurtig og effektiv service men ikke mindst venlig og meget kompetent service (De har super smart trick til at finde ud af om låsen er en venstre eller højre lås - men prøv dem selv).
企業が回答しました
Total Låse & Sikring er en Web-shop, med udekørende funktion. Total Låse leverer totalløsninger i hel Nord- og Vestsjælland/Odsherred. Som kunde vil du til hver en tid modtage den bedst mulige rådgivning og ekspertise indenfor alt der har med låse, sikring og adgangskontrol at gøre. Ring til os og få et uforpligtende tilbud. Som låsesmed tilbyder vi blandt andet: - Skræddersyede sikkerhedsløsninger for både private, offentlige samt virksomheder - Oplukninger og omkodninger af låse - Montering og servicering af låsesystemer f.eks. ABUS, Ruko, Evva, Dorma, Alfa - Adgangskontrol / dørautomatik - Video-overvågning - Kopiering af nøgler også system nøgler - Gratis sikkerhedstjek/indbrudstjek Total Låse & Sikring ApS er en uafhængig distributør, der arbejder tæt sammen med andre grossister i Danmark. Med et af Danmarks største lagre af sikringsprodukter, leverer vi lagervarer fra dag til dag i hele landet. Total Låse & Sikring står for kvalitet og leveringssikkerhed. Med vores mange års erfaring tilbyder vi et professionelt udvalg af sikringsprodukter, beslag, tilbehør og værktøj. Firmaet er ejet af Carsten Thorsen som har mere end 25 års erfaring fra sikringsbranchen. På www.totallaase.dk finder man det største udvalg af sikringsprodukter: Alt i låse, nøgler,Tv-overvågning, adgangskontrolsystemer og meget andet. Alt i alt et meget bredt udvalg af kvalitetsvarer. Både til den sikringsbevidste forbruger, og også til Gør Det Selv manden/kvinden. Er der en bestemt vare du ikke kan finde, er du altid velkommen til at ringe eller sende os en mail til info@totallaase.dk Nye spændende varer Da vi altid er på udkig efter nye kvalitetsvarer, modtager vi gerne forslag til nye produkter - alle henvendelser behandles seriøst. Da vi altid sætter kunden i centrum, er det vigtigt for os, at yde dig den bedste service. For at sikre dig fuldt tilfredshed ved ethvert køb, giver Total Låse & Sikring dig en "pengene tilbage garanti", med fuld returret på samtlige varer, hvis du fortryder dit køb inden 14 dage efter modtagelsen. Hos Total Låse & Sikring lægger vi vægt på brugervenlighed og et højt service niveau. Vi sidder altid klar ved e-mail og telefon så vi kan hjælpe dig som kunde, og give en god oplevelse med online køb. Vores motto er: En tryg og sikker handel på nettet! Adresse: Hovedafdeling: Total Låse & Sikring v/Byens Låseservice ApS Jernbanegade 34. 3600 Frederikssund Tlf.: 70 26 80 02 cvr: 30276388
Kirkeeltevej 138, 3450, Allerød, デンマーク
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Alt i alt en god oplevelse. Alt form for kommunikation, og følgen op på ting. Det er i top hos Total Låse :-)

Total Låse & Sikring ApS からの回答
Hentede selv vare i butik. Let og hurtigt. Dejligt med fysisk butik.

Total Låse & Sikring ApS からの回答
Nem bestilling, hurtig og super support og hurtig levering - tak for det

Total Låse & Sikring ApS からの回答
Det var en fornøjelse, - først fik jeg en god rådgivning per telefon og efterfølgende gik forsendelsen smertefrit hurtigt, - fantastisk og absolut anbefalelsesværdigt. K.N.

Total Låse & Sikring ApS からの回答
Passede perfekt og ingen problemer, hverken med bestilling, forsendelse og modtagelse.

Total Låse & Sikring ApS からの回答
Efter ca. 12 dage uden levering kontaktede jeg firmaet for svar.
De lovede at tjekke op og vende tilbage. Dagen efter kontaktede jeg dem igen, De havde gemt at afsende varen og ville straks afsende. Levering 3 dage herefter.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。