レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Gewoon fantastisch. Echt normaal gebruikte ik Jamako doeken. Maar dit is echt veel beter. Geen strepen. Met de ene doek wassen en de andere droogmaken. Echt geweldig. zorg er wel voor dat je geen wasv... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Het zijn echt super fijne brillendoekjes, Ik kan heel slecht tegen vieze glazen en met deze doekjes zijn ze altijd streeploos schoon

5぀星のうち5の評䟡

De superdoeken zijn heerlijk om te gebruiken en met name de Zand wafel droogdoeken ook. Ik wil niet meer anders. Wat een verademing. Levering is snel, service ook.

䌁業情報

1. 掗浄剀提䟛業者

圓該䌁業による蚘述

Kijk jij ook altijd zo op tegen het lappen van je ramen? Met de Toverdoeken is dit verleden tijd! Je hebt geen spons, wisser of zeem meer nodig. Deze Toverdoeken set gebruik je voor het eenvoudig en streeploos zemen van de ramen, zowel binnen als buiten, maar ook spiegels, roestvrijstaal, tegels en keramische kookplaten worden weer als nieuw. Over de droogdoek: Onze droogdoek is te gebruiken voor het streeploos en pluisvrij drogen van alle gladde oppervlakten zoals glas, chroom, kunststof, roestvrijstaal en tegels. De droogdoek werkt ideaal in combinatie met de superdoek. Over de superdoek: Onze superdoek maakt licht vochtig elk glad oppervlak streeploos schoon zoals glas, chroom, kunststof, roestvrijstaal en tegels. De doek neemt vuil en vet snel op en spoelt makkelijk uit. De superdoek werkt ideaal in combinatie met de droogdoek.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 24ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Super doekjes, super bedrijf!

Sowieso onwijs fijne doekjes. Ramen lappen is werkelijk nog nooit zo makkelijk geweest. Ik raad ze altijd aan iedereen aan en iedereen is er ook altijd meer dan tevreden! Laatst een verkeerde zending gehad, kan gebeuren, maar mocht eerste pakketje houden en werd dezelfde dag nog het juiste pakketje verzonden. Niets dan lof!

2025幎12月12日
5぀星のうち1の評䟡

"Knip de draden maar af"

"Knip de draden maar af"
Vorig jaar 3 dikke super droogdoeken gekocht om de douche mee te drogen, deze mocht ik ruilen omdat helaas  2 vd 3 doeken helemaal niet goed gestikt waren en er ipv stiksels, losse draden overstaken in de doek. Taupe superdoek wel goed.
Dit jaar extra superdoeken gekocht  in 3 kleuren... de taupe waren gewoon weer prima afgewerkt maar zand en groen hadden alle 4 losse draden op de hoeken, niet vastgezette uiteinden waardoor de zigzag over de hele rand rondom al oneven was geworden door hier&daar losser komen. 3x heen en weer gemaild ze zagen het probleem niet ik mocht retouren op eigen kosten? Zeer bijzonder zij leveren niet goed afgewerkte producten en daar mag ik voor betalen? Ik had graag nieuwe doeken ontvangen die wel heel waren. Uiteindelijk kreeg ik als antwoord dan knip je ze maar af. Pardon hé, dat is geen oplossing voor losse afwerkingen want dit blijft rafelen. En dit mag toch niet voor deze prijs? Dus ja, de stof waarvan deze doeken wordt gemaakt is prima maar de afwerking ervan is net zo slecht als de klantenservice. Volgende keer maar doeken van action die gaan langer mee en zelfs zij hebben een betere klantenservice.

* wat een bijzondere reactie weer.
Het waren exact dezelfde doeken nog niet gebruikt of gewassen, maar anders op de foto omdat jullie aangaven niets verkeerds te zien had ik de draden met mijn hand plat gerold.
Waarom zou ik mijn al betaalde doeken zelf kapotmaken om moeilijk te doen? Retouren en geld terug had makkelijker geweest nietwaar? Had blijkbaar gewoon gekund aangezien jullie scheve stiksels normaal vinden.
Vreemde service, levert iets wat gewoon een machinaal foutje is, kan vlot opgelost worden maar maken liever de koper uit voor leugenaar.
Zegt meer over het bedrijf dan over mij.

2025幎3月15日
自発的なレビュヌ
Toverdoeken ロゎ

Toverdoeken からの回答

Hallo Amanda, wij hadden al aangeven dat we echt niet begrepen wat je bedoelde omdat onze doeken machinaal worden gestikt en wij aan de aangeleverde foto's geen afwijkingen konden zien. Wat je in je mails aan ons en hier zegt klopt gewoon niet, en bleek ook uit je eerste foto's. In je tweede foto serie waren ineens alle uiteinden los. Heel vreemd en daarom was ook mijn advies; Ik zou de losse eindjes er even afknippen! Ik wens je in elk geval heel veel schoonmaakplezier met onze Toverdoeken.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。