企業が回答しました
Geachte Track Jack, Wij gebruiken al vele jaren jullie systemen in zowel de sloepen verhuur 25 stuks als onze auto's. Wij zijn hier uiterst tevreden over. Gebruiksvriendelijk, makkelijk te insta... もっと見る
企業が回答しました
Na installatie wat opstartproblemen maar werd na contact met de klantenservice opgelost. Kreeg ook geen melding na stroomonderbreking maar zou volgens klantenservice nu wel moeten werken Minpunt vo... もっと見る
企業が回答しました
Its easy and mostly intuative. The only issue is that the kilometers arent always accurate due to the way they are recorded. But the helpdesk is very helpful.
企業が回答しました
Waarom zou u meer moeten betalen voor iets dat niet duur hoeft te zijn? Met die gedachte is TrackJack in 2009 opgericht. 13 jaar later en met inmiddels meer dan 55.000 verkochte track en trace systemen werkt TrackJack nog steeds volgens dat motto. TrackJack is gespecialiseerd in professionele GPS-oplossingen. Van een sluitende kilometerregistratie die voldoet aan de eisen van de Belastingdienst en is voorzien van het Keurmerk Ritregistratiesystemen, het traceren van objecten door middel van een geavanceerde GPS Tracker tot Fleet Management Tools voor het beheren van uw wagenpark en inzicht geeft in rijgedrag en CO2 uitstoot. Wat kunnen we voor u betekenen?
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 50%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Great app! The only thing is: I am wondering why I have to adjust my kilometers so often? That's the only thing that's not so nice.

TrackJack Europe からの回答
Goed overzicht van de autopositie, -ritten en waarschuwingen.
Het werkt heel fijn! Praktisch en overzichtelijk. En in de app kun je makkelijk aangeven of de rit zakelijk of privé gemaakt is. Blij mee.

TrackJack Europe からの回答
Ze zouden nog wel onderhouds meldingen kunnen gaan toevoegen op basis van km/tijd helaas lag hier hun prioriteit niet maar het zou een hele goede toevoeging zijn.

TrackJack Europe からの回答
Hoge aanvullende kosten terwijl telefonisch was aangegeven dat er geen extra kosten zouden zijn. Daarnaast mist regelmatig een rit die je dan handmatig moet toevoegen en de kilometerstand op moet aanpassen. Klantenservice wuift het weg. Zeer ontevreden en ik stap snel over naar een concurrent. Enorme miskoop.
Bedankt voor de snelle service!
We zijn heel fijn geholpen na het indienen van onze offerte. Alles verliep vlot en duidelijk, en de systemen die we hebben aangeschaft werken uitstekend.
Ze helpen ons bedrijf echt verder en besparen ons veel tijd in de dagelijkse werkzaamheden. Een aanrader voor iedereen die efficiëntie en betrouwbaarheid zoekt!
Na overleg door trackjack in bromfiets laten bouwen. Binnen een paar weken was de accu van mijn splinternieuwe brommer kapot. Nieuwe accu moeten halen. Trackjack verwijderd. Ongeschikt voor bromfiets: geld weggegooid.

TrackJack Europe からの回答
Bij de aanschaf van de systemen vriendelijk en professioneel geholpen, ook bij vragen aan de klantenservice altijd snel geholpen.
de rit registratie is overzichtelijk en geen gedoe meer met papieren invullen om alles bij te houden.

TrackJack Europe からの回答
Eenvoudige installatie, werkt goed, duidelijke app, overzichtelijke kosten, geen langdurige contracten.

TrackJack Europe からの回答
Goed systeem dat doet wat het moet doen. Goede helpdesk die snel en adequaat reageert.

TrackJack Europe からの回答
Even issue met stroomvoorziening van de BMW, snel opgelost de unit naar de achterbak direct op de accu gehangen. Na jaren op een lijst schrijven een ideale oplossing.

TrackJack Europe からの回答
Vanuit het verleden al eerder trackjack gebruikt in de bedrijfswagen. Alles fiscusproof geregeld, geen Excelbestand meer bijhouden en hopen dat ze het accepteren. Nu weer in de E Megane in laten bouwen, gemakkelijk op je werklocatie geregeld. De app werkt super, Zeker als je niet prive met de auto rijd is het zorgeloos sturen, en heb je onverhoopt wat prive, zet je de rit erna op prive. Top systeem.

TrackJack Europe からの回答
Super betrouwbaar en nauwkeurig. Ik heb binnen no time mijn KM administratie op orde en kan precies volgen waar mijn auto zijn en welke route ze volgen.

TrackJack Europe からの回答
Goed bereikbare klantenservice, in eerste instantie werkte de trackjack niet. Na telefonisch contact snel opgelost.

TrackJack Europe からの回答
Alles werd snel geïnstalleerd. Voor ons zelfs onderweg omdat dit ons beter uitkwam. Nergens geen kabels die zichtbaar zijn. Ritten worden nu keurig geregistreerd en bijgehouden. Wat voor ons handig is.

TrackJack Europe からの回答
Snelle installatie en de bijbehorende app werkt perfect. Voor mij onmisbaar om mijn registratie op orde te houden

TrackJack Europe からの回答
Trackjack heeft een simpele maar wel goede oplossing voor rittenadministratie voor fiscale doelen. Wij zijn zeer tevreden. Jeroen Bestebreurtje, Prima Energie B.V.

TrackJack Europe からの回答
ook als er iets niet goed verlopen is, wordt dit keurig en snel hersteld.
foutjes kunnen over gemaakt worden

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。