レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Sinds maart onzichtbare omheining aangeschaft en werkte na 5 maanden niet meer, na contact gehad te hebben alles opgestuurd en binnen een paar dagen een nieuw set thuis gekregen. Ik ben heel blij m... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ik had niet goed gekeken bij het bestellen van een product en de verkeerde besteld. Een e-mailtje gezonden en daar is zeer snel op gereageerd, super. Alles in de puntjes verzorgd, zonder problee... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Helaas kan ik, Heidy blankestijn, niet reageren op de reactie van jullie dus doe ik het op deze manier. Waarom hebben jullie dan geprobeerd dat deze eerste review verwijderd zou worden? De batter... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

We hadden problemen met de honden antiblafband. Een 2e aankoop was binnen het jaar kapot. Na melding hiervan hebben wij heel snel en kosteloos een nieuwe ontvangen. De communicatie en afwikkeling was... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 14ä»¶

レビュヌを曞く

Super hulpmiddel

Bestelling was na 3 dagen binnen (in België).
Wij hebben deze band aangeschaft omdat onze hond om de haverklap blaft, als hij buiten is en er loopt iemand voorbij ging hij helemaal uit zijn dak, vooral als diegene ook een hond had. Maar ook binnen blafte hij heel veel, bijvoorbeeld als er een auto voorbij rijdt.
Nu hebben wij eerder een anti-blafband gehad, zo'n automatische die reageert op blaffen, maar deze hielp op het laatst niet meer, hij blafte er gewoon doorheen.
Eerste dag de band omgedaan, het blaffen was meteen minder, als hij blafte, 1x drukken waarna hij een schokje kreeg (level 10) en het was gelijk afgelopen. Dit heb ik hooguit 3 keer moeten doen die dag.
De volgende dag was hij zonder band en blafte haast niet. Na 1x blaffen band omgedaan en het was afgelopen.
De derde dag weer zonder band buiten, er liep iemand voorbij met een hond, hij stond alleen te kijken en gaf geen kik.
Later, als er een auto voorbij kwam blafte hij weer, band omgedaan, daarna weer niks meer.
Hij weet, mede door de vorige band, dat hij wordt gestraft als hij blaft dus laat hij het vanzelf.
Let wel, hij mag blaffen, maar hoe hij deed was niet te doen, om het minst of geringste tekeer gaan was voor niemand leuk. Hier is hij op latere leeftijd mee begonnen doordat wij, na een verhuizing, overburen hadden met 2 honden die de hele dag blaften en hij dit ook ging doen.
Met deze band kunnen we hem in toom houden.
Geweldige service ook, meestal dezelfde dag of hooguit de volgende dag antwoord op mails.

2014幎11月3日
5぀星のうち5の評䟡

Goed product! Prima service!

Ik ben erg tevreden met de trainingshalsband. Mijn hond wist al snel waar zijn grenzen lagen en kon al na 3 maanden zonder halsband. Op dinsdag besteld en op woensdag geleverd! Na een week mailcontact gehad i.v.m.wat vragen over de handleiding. Ik kreeg binnen 12 uur al een antwoord waardoor mijn problemen opgelost waren. Al met al een goede service en een prima aankoop. Een aanrader dus!

2014幎10月29日

super!

Supersnelle levering! Woensdagmiddag besteld, donderdagmiddag al in huis! Top! De band werkt ook super! Is heel makkelijk in gebruik. Echt een aanrader!

2014幎5月14日
5぀星のうち4の評䟡

Goed

Miste inderdaad een trackingnummertje om de zending te volgen maar werd aan gewerkt zei de klanten service. Bestelling werd overigens wel supersnel geleverd. Naderhand via mail nog wat uitleg gekregen over mijn aankoop snelle antwoorden.

2014幎3月3日
5぀星のうち2の評䟡

Goed product slechte service

Eerste zending was snel in huis. Wilde het product ruilen voor een ander met bijbetaling. Het heeft na betaling nog zeker een week geduurd voordat het bestelde in huis was. Op een vraag of het product onderweg is was het antwoord jahoor. Maar tijdje later in een mail, sorry het product is niet op voorraad. Het waren wel feestdagen maar op vragen als stuur mij de track en trace code zodat ik weet waar het pakket is worden niet beantwoord. Ook telefonisch niet bereikbaar. Als je vraagt jou te bellen wordt dat ook niet gedaan. 13 december besteld 2 januari in huis, super snel en makkelijk!! Dacht het niet. Na het product eindelijk ontvangen te hebben, geen klachten over het product. Dus als je nagelbijtend wilt wachten op je order en geen info wilt over de status van je pakket, bestel bij deze webshop, maar verwacht geen service qua status want daar heeft deze webshop geen boodschap aan.

2014幎1月5日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス