Vi var pÃ¥ Trekosten i aftes, hvor vi bestilte stegt rÞdspÊtte. Det var den dÃ¥rligste rÞdspÊtte, vi nogensinde har fÃ¥et! Det virkede som om den havde vÊret stegt, frosset ned og derefter stegt igen! De... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Vi besÞgte Trekosten lÞr. 29 aug til aftensmad. 2 fik lÊkker oksekÞd med veltillavede pommes frites og den sidste fik en helstegt rÞdspÊtte med lÊkre kogte hvide kartofler med smÞrsovs. Desserten s... ãã£ãšèŠã
Bliver mÞdt af en sÞd og smilende tjener ved indgangen, der tager super godt imod en. Fik valgmuligheder for de bedste siddepladser enten ude eller inde, Solen var pÃ¥ vej ned, sÃ¥ det blev indefra h... ãã£ãšèŠã
Min veninde og jeg besÞgte for fÞrste gang Trekosten i NivÃ¥ til Moule frites festival. Sikke en skÞn og dejlig aften med lÊkker velsmagende Moule frites og bobler og vin. Personalet var fanta... ãã£ãšèŠã
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 85ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Dårlig rÞdspÊtte på Trekosten
Vi var på Trekosten i aftes, hvor vi bestilte stegt rÞdspÊtte. Det var den dårligste rÞdspÊtte, vi nogensinde har fået! Det virkede som om den havde vÊret stegt, frosset ned og derefter stegt igen! Den var stegt så hårdt, at kÞdet hÊngte fast i benene og gjorde det umuligt at spise mere end halvdelen af fisken. Vi havde en smilende og sÞd tjener, derfor en stjerne.
FÞrste gang på Trekosten skuffede ikke!
FÞrste gang på Trekosten skuffede ikke!
Vi blev mÞdt af en yderst venlig og erfaren tjener ved navn Villads, Store stykker smÞrrebrÞd som smagte dejligt. Vi kommer med glÊde igen.
Vi besÞgte Trekosten lÞr
Vi besÞgte Trekosten lÞr. 29 aug til aftensmad.
Desserten sluttede af med Creme brulé som fÃ¥r âïžâïžâïžâïžâïž stjerner herfra âŠendda sammen med middagene som blev serveret af en sÞd ung tjener
Tina & Ole HelsingÞr
Ãldresagskort
Fik dagens ret, nemlig wienerschnitzel, som var rigelig og velsmagende. Da vi skulle betale, kunne vi ikke bruge vores Êldresagskort, hvilket burde vÊre oplyst i forbindelse med bestillingen, hvor vi netop sagde, at vi ville gÞre brug af dette (og det kunne vi godt en måned tidligere) - derfor kun fire stjerner.
Super service, og mad til den helt store guldmedalje
Fik valgmuligheder for de bedste siddepladser enten ude eller inde, Solen var på vej ned, så det blev indefra hvilken jeg på ingen måder fortrÞd, da udsigten ved de store vinduer var super!
oveni det, var maden suverÊn!
ikke sidste gang jeg kommer der. klar anbefaling herfra
SkÞn mad
Fik den bedste fisketallerken med tun, laks og rejer. Det bedste jeg har fået lÊnge. Derefter brownie med is. Store portioner og god kvalitet. SÞdt personale.
Manglende betjening
Efter at have fået frostkortet hvor der sidder 8 personer i restauranten og der stadig ingen betjening kom efter 20 minutterhvor der var 2 tjenere og 3 kokke gik vi over i Café Strandhuset ved siden af der var stoppet med mennesker men fik maden 10 minutter efter , super betjening kan varmt anbefales

TREKOSTEN ããã®åç
Trekosten fortjener 5 stjerner
Trekosten fortjener 5 stjerner. Stor oplevelse, fantastisk service og venlighed og stor tak til kokken for virkelig flot lakseanretning. ð€©
Jeg anbefaler gerne at man tager til NivÃ¥ havn âµïžâïž
SkÞn venindeaften ð¥
Min veninde og jeg besÞgte for fÞrste gang Trekosten i Nivå til Moule frites festival.
Personalet var fantastisk opmÊrksomme og imÞdekommende og konverserende.
Bestemt 5 stjerner til det dygtige personale og kokken som var med til at gÞre det til en skÞn skÞn veninde aften.
Vi vil bestemt besÞge jer igen og nyde nogle skÞnne og rolige timer med lÊkker middag, servicen i hÞjsÊde og ja, udsigten gÞr noget ved sjÊlen og roen .
Tak ðð» for en SKÃN mandag aften.
Stor anbefaling herfra . ð©ð°
Betjeningen er nÊrmest ikkeâŠ
Betjeningen er nÊrmest ikke eksisterende.
Vi opgav at få noget at spise.
Bliv vÊk.
Skyd budbringeren og undlad at forholde dig til kritikken!
Det siger mere om dig end mig.

TREKOSTEN ããã®åç
Frokost
SkÞnt vejr dejligt bord med den fineste udsigt og ikke mindst maden lÊkker og veltillavet og rigelig
SÞd og rar betjening. Vi kommer igen. Mvh Susie Christiansen
Vi holdt fest 15 personer lÞrdag den 27/6-26
Vi holdt fest 15 personer lÞrdag den 27/6 - med velkomst drink pÃ¥ terrassen ðmaden en stor buffet var 100 % topklasse, betjeningen af en ung mand ved navn Villy, var superðogsÃ¥ i topklasse.
Vi kan varmt anbefale Trekosten.
Efter at have fravalgt Trekosten iâŠ
Efter at have fravalgt Trekosten i flere år grundet decideret dårlig service valgte vi i dag at spise frokost for at opleve såvel mad og i sÊrdeleshed service efter der var kommet nye ejere/forpagtere. Begge dele var tip top. En udsÞgt service og dejlig og rigelig mad. 5 * herfra
Dejlig frokost for 5 ud af 6 gÊster
Vi var 6 personer til frokost i lÞrdag og fik plads ved vinduerne og den fantastiske udsigt.
For de 5 af os var det en virkelig dejlig frokost, stjerneskud var virkelig flot og smÞrrebrÞd, pandestegt fisk og hÞnsesalat var veltillavet og smagte dejligt.
Det gav dog skår i glÊden, da 6. Mand skulle spise en lille 1/2 hummer, super flot anrettet. Der fandtes ingen hummergaffel eller tang og forklaringen var, at det var en forholdsvis ny ret på menukortet. Så det var rigtig Êrgerligt at skulle nÞjes med en mundfuld hummer og brÞd. Jeg håber I allerede har modtaget min kritik, idet jeg bad om at det blev bragt videre da jeg betalte.
Dette afholder mig nu ikke for at give 4 stjerner for alt andet var i orden, men lad vÊre med at bestille hummer.
Dejligt hyggeligt sted med fantastiskâŠ
Dejligt hyggeligt sted med fantastisk udsigt over Ãresund. Venlig betjening og et godt mÃ¥ltid til en rimelig penge. Vi har besÞgt trekosten flere gange og kommer gerne igen
En dejlig restaurant med en skÞnâŠ
En dejlig restaurant med en skÞn beliggenhed ud til Ãresund - en god atmosfÊre og opmÊrksom samt venlig betjening og vi fik en dejlig frokost.
Jeg spiste pÃ¥ Trekosten den 23/5 og altâŠ
Jeg spiste på Trekosten den 23/5 og alt var super lÊkkert, god mad, dejlig opmÊrksom betjening og super beliggenhed! Jeg kommer helt sikkert igen!
Dejlig mad og god oplevelse
God oplevelse med skÞn velsmagende mad. Kommer gerne tilbage igen ð
SkÞn oplevelse
Du finder ikke en bedre restaurant i miles omkreds.
Jeg havde en fantastisk oplevelse: service var i top, maden var i top, stemningen var i top. Kan ikke sÊtte en finger på oplevelsen, kommer klart igen
Rigtig god service
Rigtig god service, tak for en dejlig dejlig aften!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã