Trendhim レビュー

2,460
TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Incredible support. I asked for help through email and in matter of minutes, the support team contacted me and helped me with everything I needed (which product variation to choose, specific informa... もっと見る

5つ星のうち5の評価

The goods are incredibly beautiful and of high quality, plus I received it within 3 days! I contacted the store about a defective piece, they responded within half an hour and immediately sent a new o... もっと見る

5つ星のうち3の評価

5つ星のうち5の評価

Perfektni prozákaznický přístup! Objednala jsem pánský náhrdelník a modrými kamínky - po 2 měsících nošení začaly kamínky vypadávat - napsala jsem e-mail do obchodu, vyžádali si fotografie, na základě... もっと見る

企業情報

6. 時計店
  7. 紳士衣料店
  8. 宝石店

当該企業による記述

Trendhim nabízí širokou škálu doplňků a šperků pro muže. Od náramků, náhrdelníků a prstenů, až po holicí potřeby, peněženky, tašky a motýlky. Vždy nabízíme možnost doručení zdarma, bez ohledu na hodnotu vaší objednávky. Poskytování nejlepších zákaznických služeb je naší prioritou číslo 1.

連絡先

Perfektní servis. Rychlost doručení

2026年8月13日

Ahoj Martine! 🤗

Páni, 5 hvězdiček! 🌟🌟🌟🌟🌟

Ani nevíme, jak Vám dostatečně poděkovat za Vaši podporu. Doufáme, že se k nám budete i nadále vracet a že Váš nákupní zážitek bude stejně úžasný jako minule.

Sandra, Trendhim

5つ星のうち1の評価

Nelibi se mi ze nemuzu vratit nausnice…

Nelibi se mi ze nemuzu vratit nausnice ktere si zkusim a jsou mi male..

2026年8月13日

Dobrý den, Kamilo, 💫

Děkuji vám za vaši zpětnou vazbu.

Je mi líto, že vám byly náušnice příliš malé. Jelikož byly nošeny a vloženy do uší, může jejich vrácení představovat hygienické riziko, zejména pokud jsou uši čerstvě propíchnuté nebo nebyly zcela dezinfikovány. Z tohoto důvodu máme obecnou zásadu, že nošené náušnice nelze vrátit. 💫

Osobně jsem se na vás obrátila, abych tuto záležitost dále prověřila a dozvěděla se více o vaší zkušenosti.

Alina, Trendhim 🌼

5つ星のうち5の評価

Dokonalý dárek se vším všudy.

Celkově jsem nadšená se službami.Od objednávky po doručení,zabalení. Je to vše dle mého očekávání.Idealni ,jako dárek pro milovanou osobu.Jsem nadšená.

2026年8月10日

Ahoj Anito! 😊

Děkujeme za vaši objednávku a za vaše 5hvězdičkové hodnocení 💙

Vaše podpora nám dodává energii, abychom každý den mohli i nadále poskytovat to nejlepší.

Jsme moc rádi, že jste součástí rodiny Trendhim, a už se nemůžeme dočkat, až vás brzy znovu uvidíme!

Marcela, Trendhim

Krásné pouzdro na hodinky

Krásné pouzdro na hodinky

2026年8月8日

Ahoj Věro! 🤗

Wow, 5 hvězdiček! 🌟🌟🌟🌟🌟

Nemůžeme vám dostatečně poděkovat za vaši podporu. Doufáme, že se k nám budete vracet a že bude váš nákupní zážitek stejně úžasný jako ten předchozí.

Sandra, Trendhim

5つ星のうち5の評価

Vše v naprostém pořádku, zboží perfektní 👍

Vše v naprostém pořádku

2026年8月3日

Ahoj Lenko! 😊

Moc děkujeme za tvou důvěru a za to, že sis vybrala Trendhim.

Jsme navždy vděční za tvé pětihvězdičkové hodnocení. Trendhim je tím, čím je dnes, díky zákazníkům jako jsi ty.💛

Posíláme ti hodně lásky🥰.

Nélia, Trendhim

Naprostá spokojenost

Naprostá spokojenost, peněženky přesně dle představy a nabídky. Doporučuji! Petra

2026年7月31日

Ahoj Petro,

Vaše pětihvězdičkové hodnocení nám vykouzlilo ten největší úsměv! 😄

Je to připomínka toho, proč milujeme to, co děláme!

Na další stylové cesty! 😎

Nélia, Trendhim

Hodinky fajn.

2026年7月24日

Ahoj Tomáši ! 🤗!

Tvoje zpětná vazba pro nás znamená celý svět 🌏 💙.

Jsme vděční, že sis našel čas napsat tuto skvělou recenzi pro nás a pro všechny zákazníky, kteří to čtou.

Dodává nám to energii dělat pro tebe každý den to nejlepší!

Jessica, Trendhim

Ahoj Alena ! 🤗

Wow, 5 hvězdiček! 🌟🌟🌟🌟🌟

5つ星のうち5の評価

Výborná komunikace rychlé dodání zboží…

Výborná komunikace rychlé dodání zboží odpovídá nabídce

2026年7月22日

Ahoj HELENA ! 🤩

Tvoje recenze nám dělá radost!🎉

Děkujeme, že jsi skvělou součástí Trendhim! 🙌

Už se těšíme na tvou další návštěvu.

Marcela, Trendhim

5つ星のうち1の評価

The jewelry chain and bracelet…

The jewelry chain and bracelet definitely do not look as good as the presentation in the advertisement. The individual parts of the jewelry are not connected, there are gaps between them. Overall, it looks like an unpolished piece of iron. Very poor quality workmanship.

2026年7月16日

Hello Jan,💫

I’m truly sorry to hear that the chain and bracelet didn’t meet your expectations and that you’re disappointed with the quality.

This is definitely not the standard we strive for, and we want you to love your jewelry.

I have contacted you to learn more about your experience and find a solution to your satisfaction.

Kind regards,
Alina, Trendhim 💙

Rychlé vstřícné vyřízení objednávky

Rychlé vstřícné vyřízení objednávky

2026年7月15日

Ahoj Světlano! 😊

Moc ti děkujeme za důvěru a za to, že sis vybrala Trendhim.

Jsme nesmírně vděční za tvou pětihvězdičkovou recenzi. Trendhim je dnes tím, čím je, díky zákazníkům jako jsi ty.💛

Posíláme ti lásku🥰.

5つ星のうち4の評価

Pěkný náramek

Pěkný náramek, v reálu tenčí a drobnější, než na fotce e-shopu.

2026年7月9日

Dobrý den Martine, 😊

Mockrát děkujeme, že jste si udělal čas a napsal recenzi!
Jsme rádi, že jste s náramkem spokojený. Velmi si vážíme vaší konstruktivní zpětné vazby ohledně toho, jak je v reálu tenký a jemný ve srovnání s fotografiemi v e-shopu. To nám pomáhá zlepšit prezentaci produktu a budeme pracovat na tom, aby naše snímky lépe odpovídaly skutečnosti.

Ještě jednou děkujeme, že jste u nás nakoupil!

Alina, Trendhim 💚

5つ星のうち5の評価

Náramky jsou krásné,jen mě překvapila…

Náramky jsou krásné,jen mě překvapila tenká šňůrka na které jsou korálky navlečeny,ale snad to bude v pořádku.

2026年7月8日

Ahoj Mirko! 😊

Děkujeme za tvou objednávku a za tvé pětihvězdičkové hodnocení 💙

Tvoje podpora nám dává energii každý den podávat to nejlepší.

Jsme moc rádi, že jsi součástí rodiny Trendhim a už se nemůžeme dočkat, až tě brzy znovu uvidíme!

Karina, Trendhim

5つ星のうち3の評価

Vlastní produkt výborný, doprava katastrofa

Vlastní produkt výborný. Doprava katastrofální. Zmatené SMS zprávy o doručení ve večerních hodinách, kdy doručení přes nezvyklý čas stejně neproběhlo. Nakonec se kurýr bez toho že by se mne pokusil kontaktovat doručil zásilku místo na adresu jak jsem v objednávce požadoval, na výdejní místo. O tom, že tak proběhlo jsem se dozvěděl až zpětně z mailu.

2026年6月26日

Dobrý den, Harry,

Děkujeme, že jste sdílel svou zkušenost. Jsme rádi, že se vám líbí kvalita našeho produktu, ale upřímně se omlouváme za katastrofální doručení a matoucí SMS oznámení. Vaše zpětná vazba ohledně kurýra je pro nás velmi důležitá, abychom mohli zlepšit naše služby. Již jsem vás kontaktovala z adresy info@trendhim.cz, abych vám mohla dále pomoci s touto záležitostí.

Alina, Trendhim 🩵

Hello Jan,

Your incredible feedback fuels us! 🚀 Thanks for sharing it with everyone. We hope to see you back in the shop for more fabulous finds! 🛍️

Have a wonderful day 🌞

Kasia, Trendhim

5つ星のうち5の評価

Byl to dárek pro syna a ten je velice…

Byl to dárek pro syna a ten je velice spokojený.

2026年6月26日

Ahoj Terezo, ,🤩

Vaše pětihvězdičkové hodnocení nám opravdu rozzářilo den🌟! Jsou to právě zákazníci jako vy, kteří dělají komunitu Trendhim tak výjimečnou.

Těšíme se na vaši další návštěvu a přejeme vám krásný den!

Alina, Trendhim

Náramek

Profesionální

2026年6月25日

Ahoj Marián, ,🤩

Vaše pětihvězdičkové hodnocení nám opravdu rozzářilo den🌟! Jsou to zákazníci jako vy, kteří dělají komunitu Trendhim tak výjimečnou.

Těšíme se na vaši další návštěvu a přejeme vám krásný den!

Nádherné zpracování

Rychlost,byl to dárek na poslední chvíli

2026年6月23日

Ahoj Monika, 🤗

Wow... vaše 5hvězdičkové hodnocení nám udělalo den!💫 Jsme moc rádi, že se vám u nás líbilo.

Vaše podpora nás inspiruje k tomu, abychom i nadále poskytovali kvalitu a péči, kterou si zasloužíte. Doufáme, že vás brzy znovu uvidíme!

Kasia, Trendhim

👍👍👍👍

👍super 👍👍😀😀

2026年6月19日

Hi Vaclav ! 🤗!

Your feedback means the world to us 🌏 💙.

We are grateful that you took the time to write this great review for us, and all the customers reading you.

It gives us the energy to keep doing our best for you every day!

Alina, Trendhim

Trustpilot エクスペリエンス