TrendySpeelgoed レビュー

企業情報

1. おもちゃ屋
  2. 子供向けのおもちゃ屋

さまざまな外部ソースから提供された情報

Webwinkel Trendy Speelgoed, volgt altijd de trends en ontwikkelingen in speelgoed. Een wisselend assortiment binnen- en buitenspeelgoed, gemakkelijk online bestellen en snel in huis.

連絡先

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

レビューの確認を行います

5つ星のうち1の評価

Malafide webshop – bestel hier niet!

Bestelling nooit ontvangen, geld kwijt en geen enkele reactie van het serviceteam. Twee jaar later kreeg ik ineens een mail dat het pakket onderweg was — op 1 april, als grap? Blijkt dat veel anderen dezelfde ervaring hebben. Ongelooflijk dat dit nog steeds kan.

2025年4月1日

Wat een slecht bedrijf

Wat een slecht bedrijf. Niet bereikbaar telefonisch. Geen antwoord per mail en mijn kado voor mijn zoontje voor 5 dec. Sinterklaas is nog steeds niet geleverd.
Tig keer gebeld en gemaild maar geen antwoord. Oplichters. Nooit wat bestellen. En naar mijn geld kan ik vast fluiten

2024年11月27日
5つ星のうち1の評価

Bestelling geplaatst en betaald en onbereikbaar

Bestelling geplaatst en wel een betaal bevestiging ontvangen. Maar ze reageren daarna niet meer. Telefonisch niet bereikbaar. Per mail geen contact. En ook via social media geen contact te krijgen.
Oplichters en ze zijn aangesloten bij een keurmerk. Bizar

2024年11月17日
5つ星のうち1の評価

Op dinsdag 8 oktober 2 producten…

Op dinsdag 8 oktober 2 producten gekocht bij Trendyspeelgoed.nl
Koopprijs rond de 60 euro.

Inmiddels nog geen spullen ontvangen.
2 maal gemaild met het verzoek contact op te nemen. Tevens meerdere malen voicemail ingesproken.
Geen enkele reactie ontvangen.

Ik verzoek Trendyspeelgoed het aankoopbedrag z.s.m terug te storten.
Het betreft bestelnummer: ORD2331429

Ik raad mensen aan niet te bestellen bij:
TrendySpeelgoed.nl.

Finist van Onna.

2024年10月8日

Dit zijn regelrechte oplichters

Dit zijn regelrechte oplichters. Zo gauw als je betaald hebt hoor je niks meer van hun. Trap hier net zo als wij niet in, je bent geld kwijt en ontvangt niks 😡😡😡
Mensen die ook gedupeerd zijn DOE aangifte zo kunnen deze loezers aangepakt worden zonder aangifte kunnen hunnie gewoon doorgaan

2024年5月2日

Waardeloos

Waardeloos! Geen contact mogelijk en retour is al 3 weken geleden aangekomen bij trendyspeelgoed. Tot op heden geen geld retour ontvangen. Bestel dus vooral niets bij deze webshop

2024年3月1日
5つ星のうち1の評価

Bestelling geretourneerd maar aankoopbedrag nog steeds niet ontvangen

Bestelling gedaan en deze de volgende dag ontvangen. Besloten dit terug te sturen en mijn geld terug te vragen. Pakket is inmiddels drie weken geleden afgeleverd, van eigenaar Nils op de mail bericht gehad dat deze snel verwerkt zou worden maar tot op heden niks terug ontvangen. Op nieuwe mail wordt niet gereageerd en ook telefonisch wordt er maar niet opgenomen. Ben ontevreden over de gang van zaken van deze webwinkel!

2024年3月1日
5つ星のうち1の評価

Levering beschadigd, geen contact mogelijk

De bestelling was snel geleverd, maar de verpakkingsdoos en de inhoud waren zwaar beschadigd. Ik wilde het product dus ruilen. Contact opgenomen d.m.v. email, contactformulier en telefoon (het is druk, laat een bericht achter en we bellen terug), maar nooit enige reactie gehad.

2024年1月6日

Opgelicht?

Ik deed op 10 december een bestelling. Ik kreeg een betalingsbevestiging met de melding dat men meteen voor mij aan de slag ging. Op 13 december stuurde ik een mailtje omdat mijn bestelling nog niet werd verzonden. Geen reactie. Nadien mailde ik nog een paar keer en trachtte ik hen telefonisch te bereiken. Geen reactie. Ondertussen zijn we bijna een maand later en heb ik niets meer gehoord. Totaal onaanvaardbaar. Ik vrees dat ik ben opgelicht...

2023年12月10日
5つ星のうち1の評価

Artikel op voorraad besteld, geen levering, geen mogelijkheid tot contact

Op 12-dec-2023 een bestelling geplaatst voor een product welke "op voorraad" was. Diezelfde dag automatische bevestiging gekregen dat de betaling uitgevoerd was.
Op 15 december update gevraagd omtrent de levertermijn via email, aangezien het een kerstcadeau betrof. Geen antwoord ontvangen.
Enkele dagen later gebeld en op antwoordapparaat uitgekomen. Bericht achtergelaten met details en telefoonnummer, maar geen antwoord ontvangen, niet telefonisch en niet per email.
Via webformulier update gevraagd. Ik krijg een geautomatiseerd antwoord dat mijn vraag ontvangen is, maar dat was het ook. Intussen is Kerstmis voorbij ...

2023年12月12日

Op 13/12 een bestelling geplaatst

Op 13/12 een bestelling geplaatst. Bevestiging gekregen dat ze de betaling ontvangen hebben. En dan stopt het. Bellen, berichten inspreken, mails sturen, … nergens reactie. Ik zou enkel graag weten of ik de cadeautjes voor mijn kleinkinderen kan verwachten of ik terug op zoek moet. Zo moeilijk kan dat toch niet zijn….

2023年12月21日

Bestelling na 2 weken nog niet ontvangen, en geen communicatie

Heb op 20 juni iets besteld. Nog niets gekregen. Gebeld maar men zei dat levering iets later zou worden, de week erna. Dat was afgelopen week, weer gemaild maar krijg op mails geen reactie. Net gebeld, krijg ik een antwoordapparaat. Heb bericht ingesproken en hoop dat ik mijn product alsnog krijg.
Maar als je geen antwoord krijgt op mails en telefoontjes ga je je als klant toch zorgen maken en je afvragen of je met oplichters te maken hebt. Site ziet er wel goed uit. Ik hoop reactie te krijgen en mijn artikel alsnog te krijgen zodat ik die kleine meid blij kan maken….

2023年7月3日

レビューの対象になっている企業の方へ