レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Jeg bestilte et sett med vekter, men mottok tre 2 kg vekter og en 3 kg vekt i stedet for to av hver. Jeg sendte en e-post til kundeservice og fikk svar etter kun 2 timer hvor de beklagde og ga beskjed... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Bestilte en treningsbenk som aldri kom og fikk kun bortforklaringer. De skulle til slutt refundere pengene og sÃ¥ kansellerte de refunderingen. De ble sinte/usaklige mot meg pga at jeg fortalt... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち2の評䟡

Bestilte en sykkel som kom etter en ukes tid. Bra. Det manglet en del sÃ¥ fikk ikke brukt sykkelen, de ettersendte denne. SÃ¥ fant jeg ut at pedalen var Þdelagt, de sendte ny del, denne fungerte ikke. D... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Kjapp levering av trampoline de hadde pÃ¥ lager. Jeg ringte pÃ¥ forhÃ¥nd for Ã¥ hÞre om leveringstid da anmeldelser pÃ¥ nett hadde pÃ¥pekt lang ventetid pÃ¥ varer i 2020 og 2021. Hadde en veldig god opplevel... もっず芋る

䌁業情報

1. フィットネス甚品店

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Treningspartner AS er en spesialbutikk for treningsutstyr og treningsapparater til hjemmetrening og trimrom i bedrifter eller hoteller. I vår butikk i Lier, mellom Drammen og Oslo, kan du teste alt av tredemÞller, crosstrainere og alle andre treningsapparater vi har i vår nettbutikk. 800 kvadratmeter med utstyr står klart til bruk. Vi leverer fraktfritt ved kjÞp over kr 500,- men Þnsker du produktet båret inn, montert, testet og at noen tar med all papp og isopor tilbake, kan du bestille dette som et tilleggsprodukt på våre store produkter.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 10ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

God kundeservice og rask levering

God kundeservice og rask levering. FÞr kjÞp hadde jeg en del spÞrsmål, fikk raskt svar på disse via mail. Bestilte varen (crosstrainer) en torsdag kveld, og mandag formiddag ble den levert av bring. Mye raskere enn jeg hadde trodd.

2022幎10月17日
5぀星のうち5の評䟡

Meget god kundeservice og rask

Meget god kundeservice og rask levering. God informasjon om varer som ikke er på lager med forventet leveringstid. Pakket og klart til levering samme dag som varene kom. Bare positivt erfaring, og kan anbefales på det varmeste.

2022幎7月28日
5぀星のうち5の評䟡

Veldig god erfaring med å bestille

Veldig god erfaring med å bestille herfra. BesÞkte butikken i Lier for å velge ut ny tredemÞlle. God opplevelse i butikken og ble gitt mange gode tips for kjÞp. Veldig god kommunikasjon og oppdatering underveis i leveringstiden. Kom til oppgitt tid levert på dÞren.

2022幎6月14日
5぀星のうち1の評䟡

Korona som hvilepute for alt galt.

Bestilte Berg trampoline som skulle komme på lager den 17.07. Til barnas store skuffelse ble denne datoen flyttet til 02.08. Da jeg ikke hÞrte noe mer ifra dem ringte jeg den 09.08 og fikk beskjed om problemer med korona/transport/stengte havner, veldig tydelige på at det var andres skyld. Jeg mente de kunne gitt meg beskjed om forsinkelsen så jeg kunne ha bestilt trampolinen fra andre steder, fordi to andre aktÞrer faktisk hadde fått denne på lager igjen i samme periode. Jeg ga de to dager til da de mente at den da mest sannsynlig skulle komme da, og hvis det ikke skjedde skulle han ringe meg tilbake så jeg kunne bestille et annet sted. I dag 16.08 ringte jeg igjen, irritert over dårlig kundeservice, fikk da beskjed om at den var forventet inn 16.09. Takk for meg som kunde. Jeg skjÞnner at ting kan skje i transporten i verden men kundeservicen deres er dårlig. Har kansellert ordren og bestilt trampoline et annet sted.

2021幎8月16日
5぀星のうち5の評䟡

Kjapp levering av trampoline de hadde

Kjapp levering av trampoline de hadde på lager. Jeg ringte på forhånd for å hÞre om leveringstid da anmeldelser på nett hadde påpekt lang ventetid på varer i 2020 og 2021. Hadde en veldig god opplevelse. Varene jeg skulle ha var på lager OG ble levert av Bring. Varene ble bestilt 02.06.21 og ble avtalt levert hjem av Bring allerede 07.06.21. SvÊrt fornÞyd med både varer og leveringstid!

2021幎6月9日

Varen er forsinket med 5 uker

Varen er forsinket med 5 uker nå. Har etter 3,5 uker forsinkelse mottatt fÞlgeseddel, men ikke noe mer enn dette. Ingen positiv opplevelse av kundeservice når jeg etterspÞr varen. Kommer ikke til å handle eller anbefale treningspartner!

2021幎4月14日
5぀星のうち1の評䟡

Bestilte varer i koronatiden og fikk

Bestilte varer i koronatiden og fikk anslått leveringstid for de ulike varene i perioden mai til august. Nå er det september, varene har ifÞlge nettsiden kommet inn på lager, men jeg har ikke mottatt noe som helst, til tross for flere eposter. Jeg har avbestilt varene.

2020幎9月5日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス