ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Trine Foged Henriksen fik et sygdomsforlÞb pÃ¥ Rigshospitalet til at slutte pÃ¥ en mÃ¥de, som gÞr, at jeg ikke fremadrettet konstant vil blive mindet om en svÊr sygdom. Trine har opereret mig af flere om... ãã£ãšèŠã
Jeg har haft fornÞjelsen af at blive opereret af Trine flere gange. Trine er yderst professionel og samtidig har hun stor indlevelsesevne/omsorg for dig som patient som gÞr at man fÞler sig som man... ãã£ãšèŠã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Trine er top professionel og Êrlig
Jeg blev opereret hos Trine Foged Henriksen for ca 11 måneder siden, og jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger.
Fra fÞrste konsultation fÞlte jeg mig utrolig tryg. Trine er bÃ¥de professionel, Êrlig og meget nÊrvÊrende, og hun tog sig god tid til at forstÃ¥ mine Þnsker og forventninger. Jeg oplevede hele forlÞbet som meget trygt og veltilrettelagt â bÃ¥de fÞr, under og efter operationen.
Resultatet er helt fantastisk og prÊcis det, jeg havde drÞmt om. Det er tydeligt, at hun har enorm meget erfaring og perfektionisme bag hendes arbejde.
Hvis du overvejer en behandling, kan jeg varmt anbefale Trine!
Jeg vil give min allerbedste ogâŠ
Jeg vil give min allerbedste og varmeste anbefaling til Sculpture by Trine Henriksen og hele personalet.
Fra fÞrste konsultation til selve operationen har oplevelsen vÊret helt igennem fantastisk.
Der har vÊret en hÞj grad af professionalisme gennem hele forlÞbet, og man fÞler sig bÃ¥de tryg, set og i meget kompetente hÊnder. Personalet har vÊret imÞdekommende, omsorgsfulde og grundige â bÃ¥de fÞr og efter behandlingen.
Plastikkirurg Trine Henriksen var desuden forbi flere gange efter operationen for personligt at se til mig, hvilket vidner om stor omsorg og engagement.
Klinikken har et eksklusivt og behageligt miljÞ, og hele forlÞbet har på alle måder vÊret langt over mine forventninger.
De varmeste anbefalinger herfra.
Faglighed, kvalitet og omsorg i topklasse!
Min oplevelse hos Trine har vÊret noget helt sÊrligt. Hun leverede et smukt, prÊcist og gennemfÞrt resultat, som oversteg alle mine forventninger. Allerede fra fÞrste mÞde mÊrkede jeg hendes faglige dygtighed, sans for detaljer og oprigtige drivkraft for at gÞre en positiv forskel for sine patienter.
Sammen med sit team skabte Trine en tryg, omsorgsfuld og nÊrvÊrende atmosfÊre, hvor jeg fÞlte mig set, hÞrt og taget hånd om. Hendes engagement og varme gjorde hele forlÞbet både professionelt og menneskeligt.
Jeg er dybt taknemmelig for Trine og hendes team, og jeg kan varmt anbefale Sculpture by Trine Henriksen til alle, der Þnsker et fremragende kirurgisk resultat kombineret med en empatisk og respektfuld patienttilgang.
The best plastic surgeon ever!
I have had the most unforgettable experience being operated on by Trine, and I must say that she is a true master in the field of plastic surgery. Her skill and precision are remarkable, but what truly sets her apart from others is her compassion and caring approach.
From the first consultation to the final check-up, Trine has been incredibly attentive to my needs. She listens actively, and it is clear that she always prioritizes the safety and well-being of her patients. Even when, as a patient, you might not see what is best for you, Trine is there to guide you with her expertise and experience.
I am so happy with my results, and I can clearly feel that I have been in the hands of the best in the industry. Trine is one of the most skilled plastic surgeons in the world, and her ability to adhere to Danish laws and ethical standards gives me complete confidence that I received the best treatment.
What is most fascinating about Trine is her ability to create a unique solution for each individual patient. She does not just look at the money, but at the person behind it, and finds the perfect approach to meet their individual needs. This has further convinced me of why people travel from afar to be operated on by her.
I cannot recommend Trine enough. She is simply the best plastic surgeon I have ever met, and I am eternally grateful for the experience I have had with her.
Jeg har haft den mest uforglemmelige oplevelse at blive opereret af Trine, og jeg må sige, at hun er en sand mester inden for plastikkirurgi. Hendes dygtighed og prÊcision er bemÊrkelsesvÊrdig, men det, der virkelig adskiller hende fra andre, er hendes medmenneskelighed og omsorgsfulde tilgang.
Fra fÞrste konsultation til det afsluttende tjek har Trine vÊret utrolig opmÊrksom på mine behov. Hun lytter aktivt, og det er tydeligt, at hun altid har patientens sikkerhed og velvÊre i fokus. Selv når man som patient måske ikke kan se, hvad der er bedst for en, er Trine der for at guide én med sin ekspertise og erfaring.
Jeg er så glad for mit resultat, og jeg kan klart mÊrke, at jeg har vÊret i hÊnderne på den bedste i branchen. Trine er på verdensplan en af de dygtigste plastik kirurger, og hendes evne til at overholde danske lovgivninger og etiske standarder giver mig fuld tillid til, at jeg har fået den bedste behandling.
Det mest fascinerende ved Trine er hendes evne til at skabe en unik lÞsning for hver enkelt patient. Hun ser ikke bare på penge, men på mennesket bag, og finder den helt rigtige tilgang til ens individuelle behov. Dette har gjort mig endnu mere overbevist om, hvorfor folk rejser langtfra for at blive opereret hos hende.
Jeg kan ikke anbefale Trine nok. Hun er simpelthen den bedste plastikkirurg, jeg noglesinde har mÞdt, og jeg er evigt taknemmelig for den oplevelse, jeg har haft med hende.
For et Ã¥r siden tog jeg en samtale medâŠ
For et Ã¥r siden tog jeg en samtale med Trine. Mine bryster var blevet trÊtte, huden havde mistet lidt af sin spÊndstighed, og overgangsalderen havde sat sit prÊg â kroppen begyndte bare at se anderledes ud. Allerede dengang fÞlte jeg mig helt tryg og overbevist om, at Trine var den rette for mig.
Et Ã¥r senere, i 2025, fik jeg lavet en fedtsugning fra inderlÃ¥rene, og fedtet blev brugt til at give mine bryster fylde og form igen. Resultatet? Naturligt, harmonisk og prÊcis det lÞft, jeg havde savnet â bÃ¥de for kroppen og for selvtilliden.
Hos Trine fÞler man sig altid tryg. Hun presser aldrig pÃ¥, men giver Êrlig og kyndig rÃ¥dgivning om det, der passer til netop dig. For mig har det vÊret den bedste beslutning, jeg har taget for mig selv. KÊmpe anbefaling â hun er simpelthen den dygtigste!
A shocking and disrespectful clinic
A shocking and disrespectful clinic. After forcing me to fly to Copenhagen for a first consultation (it's 2025 for f's sake) the clinic are now telling me the only way to have treatment is to fly for a first consultation again as they have changed clinics. I have told them I will only do this a few days before surgery and they have now ignored all my emails for months. Are they going to refund me my travel costs? Absolutely disgrace and totally backwards. The extremely rude and incompetent secretary could not be worse. She knew I wasn't Danish and kept sending me log ins to Danish health records only available to Danish citizens. There are better fat transfer doctors both within and without Denmark than this obnoxious outfit.
BEDSTE kirugâ€ïž og god oplevelse ð€
Hun ER den BEDSTE â€ïžhun har tryllet de flotteste bryster ð€©ð€©frem pÃ¥ mig âaf slet ingentingð«£pga. langt krÊftforlÞb, med alt fjernet osv. de er Sà sÞde og forstÃ¥ende hele teametâ€ïž rundt om hendeð€Kan kun anbefale hende og dem â€ïžpÃ¥ det varmesteðjeg er i grupper pÃ¥ facebook - pga. krÊft og gen grupperð«£ derinde har jeg gang pÃ¥ gang ð€lÊst hun den bedsteð set en masse billeder, af hvad hun lavetð€©hun er den BEDSTEâ€ïž
Fantastisk oplevelse hos Trine Foged Henriksen og hendes team!
Jeg har fÃ¥et lavet brystlÞft med implantater hos Trine efter et vÊgttab pÃ¥ 90 kg â og jeg kunne ikke vÊre mere tilfreds! Fra fÞrste konsultation fÞlte jeg mig tryg, set og i de allerbedste hÊnder.
Mit Þnske var mere fylde foroven og et naturligt, harmonisk resultat â og det har Trine virkelig formÃ¥et at skabe.
Ikke mindst vil jeg fremhÊve det fantastiske personale omkring hende â smilende, omsorgsfulde og altid klar til at svare pÃ¥ spÞrgsmÃ¥l. Jeg fÞlte mig taget godt imod fra start til slut, og det betyder sÃ¥ meget i sÃ¥dan en proces.
Jeg giver mine varmeste anbefalinger og 5 stjerner hele vejen â tusind tak for en tryg og professionel oplevelse!
HÞj faglighed
Trine formår at kombinere sin hÞje faglighed med et godt Êstetisk Þje og en ydmyg tilgang til, hvad man som patient Þnsker at opnå. Hun tÊnker helhedsorienteret og sÊtter sig ind i dine behov samtidig med, at hun er Êrlig og grundig i sin information omkring resultatet, man kan forvente. Hun er en super dygtig kirurg/ skulptÞr, og jeg har fÞlt mig i trygge hÊnder hele vejen fra start til slut. Jeg kan varmt anbefale Trine Henriksen.
Trine er en utrolig dygtig kirurg
Trine er en utrolig dygtig kirurg. Hendes arbejde har nÊrmest Êndret mit liv. Fra konstant at fokusere på mine rynker/poser under Þjnene, kan jeg efter to styks lipoinjektion nu bruge min energi på andre ting, og jeg har langt nemmere ved at vÊre sammen med mennesker i min hverdag og vÊre glad og fri. Tak! Jeg er meget taknemmelig for Trines arbejde.
BFO med eget fedt
Trine Foged Henriksen har hjulpet mig med en brystforstÞrrelse, BFO, med eget fedt. Hun er uden tvivl Danmarks dygtigste indenfor netop dette speciale. Jeg har fÞdt tre bÞrn og falder nu i svime over mine "nye" bryster, der er flotte som aldrig fÞr. Hertil har jeg ikke haft nogen "down" tid eller smerter, så jeg har kunne forsÊtte min hverdag efter få dage. Jeg kan kun anbefale andre, der overvejer den samme behandling at vÊlge samme lÊge.
Jeg giver Trine Foged Henriksen min allerbedste anbefaling
Jeg giver Trine Foged Henriksen min allerbedste anbefaling, og vil til enhver tid anbefale hende til andre, som skal have lavet brystrekonstruktion.
Jeg havde på Herlev Hospital fået udfÞrt en diep lap brystoperation (operation hvor der tages skind og fedt fra maven til rekonstruktion af brystet). På Herlev Hospital udfÞrte man kun rekonstruktion, som gav fylde i BH'en og ikke efterfÞlgende korrektion som skabte symmetri og 2 ensartede bryster. Trine har efterfÞlgende rettet op på rekonstruktionen og hvad der manglede i faglig og menneskelig formåen på Herlev Hospital har Trine til gengÊld til fulde, og behandler en med menneskelig vÊrdighed og faglig dygtighed og professionalisme, hvorfor jeg giver hende fem stjerner med stor pil opad.
Det mest fantastiske sted.
Nogle gange kan man ikke beskrive en oplevelse med ord. Det skal bare prÞves. SÃ¥dan har jeg det efter mÞdet med Trine og personalet pÃ¥ kyst hospitalet. Kan kun varmt anbefales Trine, udover at hun er et fantastisk varmt menneske er hun yderst professionelle. Du er tryg i hendes hÊnder og fÞler dig som en helt speciel person. Ikke bare en ny patient. Det bedste sted at blive opereret. 5 stjerner til dette skÞnne sted ð
Min allerbedste anbefaling
Jeg er blevet opereret af Trine Foged Henriksen og er Sà glad. (Rekonstruktion af bryst efter en brystkrÊft). Trine er en bragende dygtig kirurg! Jeg har fra fÞrste sekund oplevet mig i trygge og dybt professionelle hÊnder. Trine er empatisk, informativ og dygtig ud over alle grÊnser. Min allerbedste anbefaling.
Jeg vil gerne fortÊlle jer min historieâŠ
Jeg vil gerne fortÊlle jer min historie og dele min oplevelse med jer, om Top Stjerne SpeciallÊgen Trine Foged Henriksen. Jeg er en ung dame, som har desvÊrre vÊret igennem en meget kompliceret graviditet og fÞdsel. Det var virkelig hÃ¥rd, jeg blev meget syg, og vi var nÊsten dÞde mig og babyerne, da jeg var syv mÃ¥neder gravid. Jeg fÞdte alene med en fejldiagnose ved kejsersnit, og jeg blev meget syg efter, da min lille krop ikke kunne klare det. Jeg blev akut indlagt pÃ¥ hospitalet i mange dage og havde svÊre blÞdninger. Min graviditet var meget vanskelig: min krop var tung og fuld med vÊske og min mave var skÊv, alt lÃ¥ tungt pÃ¥ min hÞjre side af kroppen, og under hele graviditets periode pÃ¥ cirka otte mÃ¥neder kunne jeg slet ikke sove eller ligge pÃ¥ min ryg eller mine sider, isÊr min hÞjre side, eller lÊgge mig ned. Jeg havde ufattelige smerter og jeg kunne ikke bevÊge mig normalt sÃ¥ nÃ¥r jeg skulle pÃ¥ hospitalet, jeg blev kÞrt direkte i en ambulance. Og efter jeg fÞdte for mange Ã¥r siden, har haft smerterne konstant fortsat med mig over det hele i kroppen og min mave bliv helt Þdelagt. Min mave var ligesom en tyk tung pose, ogsÃ¥ med grim udseende, hvor min krop havde det svÊrt med at bÊre den. Da jeg var cirka tredive Ã¥r, for ikke sÃ¥ lang tid siden, besluttede jeg mig for at âlede efter min kroneâ (hvilket betyder at finde mit helbred igen). Jeg bad Gud altid om at hjÊlpe mig med at fÃ¥ mit helbred og skÞnhed tilbage og at give mig en Betroet Menneskelig LÊge, som vil tage min krop i sine hÊnder uden at gÞre MIG forvirret, nervÞs eller bange, og som jeg kan sige til: âKan du forstÃ¥ mig og hjÊlpe mig? â
SÃ¥ startede jeg med at lede og spÞrge overalt og endelig fik jeg varmt anbefalet Trine Foged Henriksen som den mest erfarne ekspert i landet. Med det samme kontaktede jeg Trines sÞde sekretÊr og fik en tid. Oh.. my God ð» Jeg kan aldrig glemme den dag, jeg kom ind pÃ¥ Trines Foged Henriksens kontor, og den fÞrste ting, jeg lagde mÊrke til, var hendes kÊrlige smil, hilsen og velkommen. Da jeg kom ind til hende, var jeg helt knust, Þdelagt og meget syg. Hun tog imod mig menneskeligt med det samme, jeg fÞlte at jeg trivedes hos hende og at jeg sÊtter mig med en kÊrlig, professionel lÊge, nÊsten en som jeg er familie med, hun var nÊsten lige som en mor, sÞster, datter eller veninde... hun er bare sej. Hun har givet mig god tid, lyttet grundigt til mig og forstÃ¥et mig. Samt har hun undersÞgt mig meget omhyggeligt og har forklaret det hele til mig klart og nemt. Hun har opdaget de problemer, som har Þdelagt min mave indefra og udefra, hun fandt ud af, at jeg har fÃ¥et muskler delt. Mine mavemuskler bryder sig totalt fra hinanden ( Rectus Diastase ) og jeg blev syet skÊvt efter kejsersnit, plus at jeg har meget overskydende hud i forhold til min vÊgt, hÞjde og alder. Jeg kunne se og hÞre pÃ¥ hende, at hendes metode er et sundt og skÞnt helbred, og det er prÊcis hvad jeg leder efter, min sunde og skÞnne krone. Jeg bliv endelig opereret hos Trine Foget Henriksen for ikke lang tid siden, og det gik super godt. Den professionelle lÊge og hendes dygtige sÞde medhjÊlpe gruppe har vÊret mit held. Jeg takker Gud megetð» fordi han satte Trine Foget Henriksen og hendes professionelle gruppe pÃ¥ min vej, efter alt det hÃ¥rde. Heldigvis er jeg rask efter operationen og skÞn igen, samt jeg har krammet mine bÞrn fra hjertet af og meget tÊt pÃ¥, fra hjerte til hjerte for fÞrste gang i nÊsten 13 Ã¥r. Jeg er meget glad, fordi mine bÞrn er ikke bange for min mave mere, og de siger "du ser skÞnt ud mor, vi kan ogsÃ¥ danse sammen nu". Og de har vÊret med mig til Trine pÃ¥ hospitalet for at hilse pÃ¥ hende og takke hende, fordi hun givet dem mors krammer tilbage Yes de damer, jeg kan danse igen og kan tage pÃ¥ med glÊde alt det tÞj som jeg har lyst til. Derfor vil jeg stÊrkt anbefale Trine Foget Henriksen Jeg har ogsÃ¥ opdaget, at hun har fÃ¥et Top Ten Stjerner i Danmark, sÃ¥ det er tydeligt at der er mange der ogsÃ¥ sÊtter stor pris pÃ¥ de to gyldne hÊnder hun har.
Jeg har haft fornÞjelsen af at bliveâŠ
Jeg har haft fornÞjelsen af at blive opereret af Trine flere gange.
Trine er yderst professionel og samtidig har hun stor indlevelsesevne/omsorg for dig som patient som gÞr at man fÞler sig som man er i de bedste hÊnder. Jeg har fået bedre resultater end jeg kunne have forventet.
Trine får mine allerbedste anbefalinger, så hvis du skal opereres er det helt klart hende du skal bestille tid hos.
Trine er et unikum og intet mindre
Trine er et unikum og intet mindre. Indgrebet var af kosmetisk/ansigt art. Magen til entusiasme, perfektionisme og interesse, også for mit efterfÞlgende velbefindende har jeg sjÊldent oplevet, hvis da overhovedet.
Som det fremgÃ¥r af ovenstÃ¥ende kan jeg derfor give Trine mine varmeste anbefalinger. Vil til enhver tid gÞre brug af hendes âtryllerierâ..
Erstatning af brystimplantater med eget fedtvÊv (lipoinjektion)
Efter mere end 20 år med brystimplantater valgte jeg for et halvt år siden, at få dem erstattet med mit eget fedtvÊv. En beslutning og operation, der har givet mig et fantastisk fysisk velvÊre (tilbage). Et fysisk velvÊre som i mine unge dage inden graviditet og efterfÞlgende brystimplantater.
Operationen blev udfÞrt af Trine Foged Henriksen, CFR Hellerup
Jeg har lige fra starten oplevet en super professionel rådgivning, der tog udgangspunkt i mine Þnsker og forventninger til resultatet af operationen.
Trine er god til at lytte, og har en unik evne til at sÊtte sig i ens sted hvilket betÞd, at jeg under hele forlÞbet oplevede en meget Êrlig og trovÊrdig rådgivning.
Trines professionalisme, Êrlighed og lÞbende forventningsafstemning har medfÞrt, at jeg i dag er mere end tilfreds med resultatet.
Jeg kan på det varmeste anbefale Trine Foged Henriksen!
Trine Foged Henriksen fik et âŠ
Trine Foged Henriksen fik et sygdomsforlÞb på Rigshospitalet til at slutte på en måde, som gÞr, at jeg ikke fremadrettet konstant vil blive mindet om en svÊr sygdom. Trine har opereret mig af flere omgange - fÞrst på Rigshospitalet og siden på CFR, hvortil jeg blev revisiteret, og hver gang har jeg vÊret meget tryg under forlÞbet og virkelig glad for resultatet. Trine er en ualmindelig dygtig kirurg, som tilmed er et utrolig sÞdt, empatisk og hjÊlpsomt menneske. KÊmpe tak til hende! Charlotte
Trine har gjort mig hel igen..
Jeg kan ikke beskrive med ord hvor lykkelig jeg er, men vil dog forsÞge alligevel.
Jeg er tidligere brystkrÊftpatient. Som blot 37 årig fik jeg konstateret cancer i mit hÞjre bryst fÞrste gang. Jeg er i dag 43, og har overlevet sygdommen 2 gange. Det har vÊret nogle benhårde år! Jeg fik fjernet begge mine bryster for snart 3 1/2 år siden. Mit forlÞb er for langt til at jeg kan gå i detaljer med det herinde, det er heller ikke det rette forum. Til gengÊld Þnsker jeg at udtrykke min dybeste respekt og taknemmelighed for Trine, som bogstavelig talt har gjort mig hel igen! Jeg havde stort set affundet mig med at skulle leve i en Þdelagt og skamferet krop resten af mit liv, indtil jeg for få mdr siden fandt ud af, at jeg pga. den fedttransplantation jeg allerede havde fået fortaget for at gÞre min hud og arene pÊnere, godt kunne få indlagt implantater. Jeg blev visiteret til privat klinik pga for lang ventetid, og jeg opsÞgte derfor Trine da jeg vidste at hun er specialiseret i brystrekonstruktion, og jeg vidste at hun er meget meget dygtig. Men jeg havde ikke drÞmt om mit flotte resultat. Jeg har hele vejen igennem fÞlt mig 100% tryg. Men også set og hÞrt, ikke "bare" af en lÊge, men af en fantastisk kvinde med et kÊmpe hjerte og medmenneskelighed! Og så har Trine bare så meget ben i nÊsen, en smittende glÊde og positiv energi. Jamen jeg kunne blive ved...
Så hvis du lÊser dette Trine, skal du vide at du for altid besidder et helt specielt sted i mit hjerte. Tak!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ