TS24.nl Maakt het Mooi Makkelijk レビュー 1,722

TrustScore 5段階評価の3.5

3.4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Faillissement Ts24 B.V. - FaillissementsDossier.nl faillissement › ts2... 25 mei 2022 — Op 25-05-2022 is Ts24 B.V. h.o.d.n. Ts24 te Amsterdam (Noord-Holland) door de rechtbank in Overijssel failliet... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Meguiars car care kit deluxe besteld twv 92€ tot op heden niks ontvangen. Diverse mails, klachten en recensies geschreven te hebben nog 0.0 reactie en nu blijkt het ineens failliet te zijn. Wat een on... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik heb een jaar geleden een dompelpomp aangeschaft via TS-24. Deze wordt af en toe gebruikt echter vorige week nadat ik hem wilde gebruiken sloeg steeds de aardlek eruit nadat ik de pomp wilde aan... もっと見る

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Snel en goed afgeleverd. Het door mij aangekochte product LITHOFIN MN Kleurverdieper overtreft mijn verwachtingen Het resultaat is mooi en geeft mijn een gevoel van tevredenheid Dit alles is twee... もっと見る

企業情報

1. ガーデン センター
  2. エアコン販売店
  3. ボイラー・暖房サービス

さまざまな外部ソースから提供された情報

Door onze brede en uitgebreide productkennis kunnen wij je altijd een advies op maat geven. Klanttevredenheid is erg belangrijk voor ons. Met een team van enthousiaste collega's bouwen we aan TS24.nl en TS24.be om onze webshops zo klantvriendelijk mogelijk in te richten. Zodoende profiteer je bij ons niet alleen van scherpe prijzen, maar vind je ook eenvoudig alle apparatuur en onderdelen voor jouw klus wensen. TS24 maakt het je mooi makkelijk!

連絡先

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Super service TS24-Bloem !

Super service ! Bloem, dank voor de uitlevering voor de minus 10 in Groningen.
Kachel besteld, voldeed niet, retour gestuurd zonder problemen, credit ontvangen, andere besteld ( met levertijd 25 dagen ) Mailtje gestuurd over de nood in vorst periode. Wat een service als je dan toch binnen 3 dagen geleverd krijgt.
Daarom dikke pluim voor Ts 24 !

2021年2月9日

Waardeloos bedrijf …

Tot twee maal toe een terrasverwarmer besteld en tot tweemaal toe nooit gekregen ze beloven van alles maar komen niets na kortom geen zaken mee doen en geen waarde hechten aan de slogan vandaag besteld morgen in huis wat een ballen tent ben blij dat ik na veel telefoontjes mijn geld terug heb

2021年2月3日

Geweldige aftersales!!

Geweldige aftersales!!

TS24 verzorgde keurig een vervangingsonderdeeltje voor mijn LASFIX setje. Het vroeg een beetje geduld maar dan heb je ook wat. Dikke pluim voor TS24 en de leverancier van TS24 uit Duitsland CFH.

2021年1月22日

Niets ontvangen, niet bereikbaar

Ik heb 29 december een dompelpomp met slang besteld. Toen deze na 2 weken niet kwam een e-mail gestuurd. Hier werd niet op gereageerd. Daarna gebeld, zeer moeilijk bereikbaar. Na een paar dagen eindelijk iemand aan de telefoon, en hoe toevallig , het artikel was met die dag binnengekomen en zou direct worden verstuurd, ik zou de track and tracé code ontvangen. Dat was anderhalf week terug, en nog steeds niets ontvangen en telefonische zijn ze onbereikbaar. Leugenachtig en slecht bedrijf. Of TS24 staat voor 24 weken dat je je bestelling ontvangt?

2021年1月21日
TS24.nl Maakt het Mooi Makkelijk ロゴ

TS24.nl Maakt het Mooi Makkelijk からの回答

Beste Marco,

Hartelijk dank voor uw bericht.
Erg vervelend hoe het allemaal is verlopen inderdaad.
Wij hebben elkaar vanochtend ook telefonisch gesproken. Uw order is in ieder geval geannuleerd en het aankoop bedrag is tevens gecrediteerd.
Nogmaals onze welgemeende excuses.

Suzan
Klantenservice TS24

5つ星のうち4の評価

Oplossings gericht.

Een compressor besteld. Door latere aanlevering kon het niet op tijd geleverd worden. Bloem nam bijtijds contact met me op om dit te melden en een andere optie aan te bieden... super... Bloem, bedankt voor je uitstekend klanten contact en meedenken... n voorbeeld voor veel andere bedrijven..

2021年1月19日
5つ星のうち3の評価

Uiteindelijk toch nog een voldoende

Uiteindelijk toch nog een voldoende, maar wat een geharrewar met een pakket dat van de radar is verdwenen blijkbaar.
Na wat heen en weer gecommuniceer uiteindelijk toch ineens een melding van Postnl dat het pakket verzonden is( na10 dagen)
Vraag blijft of de hapering bij post.nl of TS 24 ligt.

2021年1月16日
5つ星のうち2の評価

Na het bestellen van een halfautomaat

Na het bestellen van een halfautomaat, volgende dag geleverd,
Maar wegens koerierdienst retour terug gezonden.

En Suzan ging direct een nieuwe ter verzending klaarzetten.

Ts24 werkneemster Suzan heeft mij op en top geholpen!

Hier ga ik nog meer bestellen inde toekomst!

Maar dan nog steeds geen laspost binnen gekregen.

Stuur Suzan met de vraag of deze al Verzonden is.
Out stock de nieuwe komen binnen tien dagen binnen.
Niet wat er afgesproken is.

2021年1月11日
TS24.nl Maakt het Mooi Makkelijk ロゴ

TS24.nl Maakt het Mooi Makkelijk からの回答

Beste James,

Hartelijk dank voor uw bericht.
Ik was inderdaad in de veronderstelling dat we het product nog op voorraad hadden, dit was niet het geval. Ik gaf u dan ook aan dat de levertijd 10 dagen is.
Hier heb ik helaas geen invloed op, omdat wij ook moeten wachten op de levering vanuit de leverancier.
Op uw verzoek is de order ook geannuleerd, tevens is het aankoopbedrag ook gecrediteerd.
Nogmaals excuses voor het ongemak.

Suzan
Klantenservice TS24

Telefoniste

Telefoniste, ongelofelijk klant onvriendelijk, zal wellicht komen door Covid-19, het thuis werken en d'r blérende kinderen op de achtergrond. Maar wat een super slechte klantenservice !!!!
Ze gaf zelf aan; "er zo totaal geen zin in te hebben"....
Tip: meid zoek een andere baan !!!!
Note; er is ondertussen telefonisch contact geweest, dus we gaan kijken of het probleem wordt opgelost.
Na veel heen en weer bellen, kan ik melden dat het inmiddels naar tevredenheid is opgelost, nieuwe airco is verzonden en door ons ontvangen.

2021年1月11日
5つ星のうち4の評価

Probleem wordt vriendelijk en vlot aangepakt!

Ik bestelde een terrasverwarmer. De dag na mijn online bestelling werd die al geleverd! 😃 Het toestel voldeed aan de verwachtingen. Kort na het eerste gebruik begaf de aan-en uitschakelaar het echter al. Ik probeerde via het e-mail adres van de klantendienst het probleem aan te kaarten. Helaas kreeg ik (ook na meerdere pogingen) bericht dat mijn e-mail niet kon afgeleverd worden. Ik nam dan maar contact op via chatbericht via Facebook. Op die manier kreeg wel heel vlot antwoord!
De medewerkster antwoordde eerst dat ze het probleem zou aankaarten bij de producent. Vandaag kreeg ik bericht dat er een nieuw toestel wordt toegestuurd. Prima dienst na verkoop dus. Ik zie er al naar uit tot het nieuwe toestel wordt geleverd!

2021年1月4日

Trustpilot エクスペリエンス