Veel keuze uit (biologische) zaden, leuke, vrolijke zakjes, klein formaat, perfect als cadeautje. Heel snel verzonden in brievenbus pakketje. Fijn mailcontact. Bepaalde zakjes waren per abuis toch nie... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
De zaad bollen zaten in een mooi en stevig doosje. De wikkel ziet er mooi versierd uit en de kaartjes maken het helemaal af. Alles kwam mooi op tijd. De volgende keer dat ik bedankjes nodig heb, beste... ãã£ãšèŠã
mijn man gaat met pensioen en we zochten naar leuke gifts. Dit artikel sprak ons meteen aan. De gehaakte zakjes hebben een mooi natuurlijke uitstraling en dan met de gekleurde balletjes erin hellemaal... ãã£ãšèŠã
Wat een service leveren jullie! Door problemen met leveringen bij de koeriers zou onze bestelling te laat aankomen. Jullie zorgden voor een nieuwe levering die per spoed werd verstuurd en tijdig aank... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Wij zijn een kleine duurzame onderneming die mensen blij maken met bedankjes en zaden.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Volledig zoals het hoort
Volledig zoals het hoort. Snelle levering, goede updates van bestelling tot levering, product zoals omschreven
Vergeet me nietjes
Voor mijn afscheid op mijn stage had ik vergeet me nietjes bestelt, ze zijn goed betaalbaar, en zo leuk! Het is echt een compleet cadeautje. Echt een aanrader! Daarnaast kun je op de kaartjes je eigen persoonlijke tekst laten bedrukken. De levering is echt heel snel gegaan, dezelfde werkdag verzonden en de dag erna al binnen.
Aanvankelijk incompleet, toch geweldige service.
Afgelopen week plaatste ik een bestelling voor 11 personen. Super schattige cadeau idee en ik hoorde positieve verhalen van bekenden over dit bedrijf.
De levering was zoals beloofd vlot, maar helaas kreeg ik een onvolledige/foute bestelling. Ik heb meteen contact opgenomen met dit bedrijf (per whatsapp) en kreeg dezelfde dag (zaterdag) al een reactie.
Mijn vraagstuk is goed afgehandeld en meteen opgepakt. Binnen 24u waren de correcte producten nageleverd met de juiste, nette afhandeling.
Ik ben super tevreden met dit bedrijf, ondanks een kleine aanvankelijke fout. Goede service, leuke producten van hoge kwaliteit.
Dank aan degene die mij zo goed heeft geholpen afgelopen weekend.
- Dalina
Super snel en goed verzorgd!
Fijn dat jullie zo goed mee dachten metâŠ
Fijn dat jullie zo goed mee dachten met het vinden van een antwoord op mijn vraag.
Heel leuk!
Super snelle levering (ondanks prutswerk van koerierbedrijf), heel mooie producten, leuk kaartje erbij.
Heel originele ideeen
Heel originele ideeen, snelle, vlotte, correcte levering!
Zeer vriendelijke mensen aan de telefoon!
Door een foutje had ik 2 exemplaren ipv 1 besteld. Door een mailtje supersnel opgelost. Dank!
Mooi product
Snelle levering, mooie kwaliteit. Best groot zakje, waardoor je er nog iets kleins bij kan doen als je wilt. Gemakkelijk in elkaar te zetten.
Super originele en mooi afgewerkteâŠ
Super originele en mooi afgewerkte bedankjes!
Heel verzorgd pakketje
Heel verzorgd pakketje, leuk om als cadeautje aan iemand te geven! Ook een hele snelle service!
Goeie service en mooi eindproduct!
Goeie service en mooi eindproduct!
alles gekregen en gewoon goed verpaktâŠ
alles gekregen en gewoon goed verpakt enal, alleen werd steeds de tijd dat die binnen zou komen uitgesteld
Makkelijk te bestellen en prima levering
Makkelijk via website te bestellen.
Je wordt tussendoor goed via mail op de hoogte gehouden. Levering volgens afspraak.
Mijn bestelling zag er leuk en verzorgd uit.
Ben er blij mee.
snelle afhandeling, leuk cadeautje
snelle afhandeling, leuk gedaan. Al had ik een grotere eierdoos verwacht. Dit was wel heel klein maar wel grappig.
Jammer alleen dat er geen plantadvies bij zat. Die heb ik zelf van jullie site afgehaald en verkleind, geprint en in de eierdoos bij de bolletjes gedaan.
Mooie producten en snelle verzending. Er ontbraken wat producten, maar dit is heel snel en netjes opgelost.
Onderscheidend
Snelle service, mooi assortiment, keurig verpakt
Vlotte service
Snelle levering en correcte aantallen (zelfs iets meer).
Goed contact en mooie producten
Goed en vlot contact. Producten zien we leuk en verzorgd uit. Zeer tevreden.
Nogmaals dank voor het fijne contact.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ