䌁業情報

過去12か月のレビュヌ数: 4ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Wat een topproduct

Wat een topproduct. Dit werkt. Alleen op je groene aanslag sprayen en klaar. En lekker helemaal natuurlijk.
Ik wil echt geen troep meer gebruiken. Hulde voor tuinmanieren. (en top-video’s).
Groen weg dus!! Ik zou het zeker aanbevelen.

2026幎4月2日

Inmiddels al veel geleerd

Ik volg al een paar jaar Jur en Caat met al hun video's en uitleg over de tuin. Ik leer er altijd veel van. Inmiddels ook regelmatig materiaal en tuinvoeding besteld via hun webshop. Fijne en goede spullen en een fijne service als iets toch niet helemaal goed gegaan is.

2026幎4月11日
5぀星のうち1の評䟡

Misleidende verwachtingen en slechte afhandeling

Ik raad dit product absoluut af.

“Groen Weg 5 liter” gekocht om groene aanslag te verwijderen. Gebruikt precies volgens de instructies: 1:1 verdund, aangebracht op een droge dag, geen regen erna, niet in de zon.

Resultaat: de aanslag is slechts deels verdwenen en zeker niet zoals geadverteerd.

Wat nog kwalijker is: de opgegeven dekking van 150 m² klopt totaal niet. In mijn geval heb ik nog geen 50 m² kunnen behandelen voordat de jerrycan leeg was. Dat is een enorm verschil en wekt verkeerde verwachtingen.

Daarbij is het product ook nog eens erg prijzig, zeker als je het vergelijkt met vergelijkbare producten bij andere winkels.

Het wordt gepresenteerd als een milieuvriendelijk alternatief zonder schadelijke stoffen, maar in de praktijk levert het niet eens het gewenste resultaat. Ondanks dat er geen extreme hoeveelheid groene aanslag was en ik het product zelfs 1:1 heb verdund, is de aanslag nog steeds niet volledig verdwenen.

Contact opgenomen met de klantenservice. Daar wordt het probleem afgeschoven op “omstandigheden” en wordt er geen enkele echte oplossing geboden. Het enige wat je krijgt is 25% korting, zodat je opnieuw moet betalen voor een product dat al niet naar behoren werkt.

Kort samengevat:
• Werkt niet zoals geadverteerd
• Opgegeven dekking klopt niet
• Veel te duur voor wat je krijgt
• Geen klantgerichte oplossing

Voor mij voelt dit als een product dat beter wordt gepresenteerd dan het daadwerkelijk presteert. Bespaar jezelf de moeite en het geld.

2026幎3月30日

Slakweg

Snelle levering, fijne service.
Slakweg werkt super en doet wat ze zeggen.
De slakken verhuizen en laten de plantjes met rust.
Informatie is altijd terug te vinden in een filmpje op youtube of het nu over de producten of planten gaat.

2024幎6月28日

Een superfijn bedrijf

Een superfijn bedrijf! Niet alleen goede producten en klantenservice, maar ook een mega menselijke en persoonlijke aanpak!
Hun video's hebben me gelokt, en ik haal er ontzettend veel info uit. Ik begin groene handen te krijgen en dat is zeker dankzij het Tuinmanieren team!

2025幎6月19日

Dit bedrijf is top

Dit bedrijf is top. Ik ben geen ‘klant’, maar FAN.

De Bodembooster is mega goed spul. Mijn gras ziet er ineens uit als een golfbaan door de Gazonvoeding uit de Tuinmanierenwebshop.
Alles wat ze verkopen is natuurlijk. Geen bestrijding of troep.

Ze hebben honderden tuinvideo’s op Youtube staan en daar vind ik altijd wel een antwoord. Als je een vraag instuurt krijg je altijd een bericht terug. En er zijn handige ‘wat te doen deze maand’ video’s.
Ze combineren service en informatie met echt hele goede producten. Oh, en de wekelijkse nieuwsbrief is zo grappig...

2025幎6月3日
5぀星のうち5の評䟡

Hou je van tuinieren? Tuinmanieren!

Ik ben laaiend enthousiast over Tuinmanieren. De combinatie van leerzame video's op Youtube en hun producten zijn echt geweldig.

Ik ben nu een jaar lang intensief bezig met mijn tuin en zie een ontzettend groot verschil qua planten/bloemen en gazon sinds ik de voedingen gebruik.

De Bio bug heeft mij geholpen om van mijn engerlingen/emelten probleem af te komen. Hun gazonvoeding en graszaad heeft geresulteerd in een super mooie mat en mijn planten geven veel meer bloemen dan voorheen voor de tuinvoeding/ rhodo voeding en kuipplanten voeding.

Kortom: ik ben fan en blijf fan! :)

2024幎7月23日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ