Okay.. men kunne nu være rart hvis man kunne krydse sine favorit kanaler af, så man ikke behøver at sidde og skifte side for at finde udvalget på alle sine kanaler :-)
レビュアーのコメントを見てみましょう
Det varierende lydniveau er meget irriterende. F.eks. Er starten på nyhederne, overgangen til sporten m.m ledsaget af et voldsomt højere lydniveau end når man skal høre værtens nyhedsoplæsning. De... もっと見る
TvTid er en udmærket måde at overskue de kommende tv-programmer på. Den er simpel og let at navigere rundt på. Designet er fint, men kan godt virke en smule kitsch. Jeg bruger Tvtid.dk, hvis jeg i... もっと見る
Birte Weiss Er død
Birte Weiss Er død. Bedste nyhed i årtier. Hun ødelagde Danmark i 90’erne
Man KAN godt forstå de unge også har…
Man KAN godt forstå de unge også har det dårligt, med INGEN NYHEDDER UDEN KRIK KRIG KRIG , & J bor ned til MORTERVEJEN med ULLYKKER HVER DAG, & FLERE GANGE DAGLIG, MEN DET BLIVER ALDRIG VIST/FORTALT I NYHEDER😭🤬🤬🤬 HÅBER DET BLIVER BEDRER 2026🙏
Tv 2 sports og sladder news burde det hedde...
Hvorfor kalder man ikke programmet for "tv 2 sports og sladder news program "kunne man give ÷ stjerner falder de ned på ÷ 10,,det mest elendige båndet program der har været på alt tv,jeg er ude nu,vil simpelthen ikke betale for det de kalder nyheder i verdens mest elendige nyheds udsendelse
Jeg kan ikke give nul stjerner
Jeg kan ikke give nul stjerner. TV2 er meget vel bunden af nyheds informationer. Det værste sludder og vrøvl.
TV2 news jeres dækning af krigen mellem…
TV2 news jeres dækning af krigen mellem hamas og Israel er så ensidet og meget af det i bringer findes kun på jeres kanaler de vises på ingen af de internatioanle nyheder, sjovt at det kun er jeres journalist israelerne har inviteret ind for at vise billeder om angrebet og som iøvrigt blev bragt af biden for efterfølgende alle trak deres udtalelse tilbage.
Idag d. 25/10-2023 skriver i via jeres reporter at en af de gidsler der kom ud fortæller at hun har fået tæsk som er stik modsat hvad hun selv sagde i det interview så ensidet især når jeres reporter fra Israel selv er israeler, hvorfor viser i ikke billeder fra Gaza og alle de børn der bliver dræbt indtil nu mere end 2000 børn og dem der overlevede har forfærdelig liv, billederne findes på alle internationale tv kanaler så de findes og er rigtige modsat israelerne løgne og fake news. Så uretfærdigt
Dårlig oplæserVi er flere der simpelthen ikke kan…
Vi er flere der simpelthen ikke kan forstå hvad nyhedsvært Poul Erik Skammelsen siger. Han spiser sidste del af sætningen, går helt ned i lyd og “krukker” utroligt. Det er meget ærgerligt når vi så gerne vil høre nyheder. De skal jo gerne komme “ud af skærmen”.
Det varierende lydniveau er meget…
Det varierende lydniveau er meget irriterende.
Det er nødvendigt hele tiden at have fjernbetjeningen i hånden til regulering af lydniveauet.
Hvorfor skal der helt unødvendig skrues op og ned for lydniveauet???
NATO KOMMISSÆR
Er bare træt af jeres gætterier omkring NATO kommissær og Mette Frederiksen.I går bare i selvsving..I får ikke noget svar før det er evt.aktuelt..Find på noget andet og der må da være mere interessante ting at gå op i.I er bare så trættende og tror I bare skal blive ved så får I det svar I ønsker...Men hun giver ikke noget svar før der er en closer på det.
Værter afbryder dem, der interviewes.
Det er skuffende, at TV2 News ikke bruger professionelle journalister og pramgramværter. Igen i dag blev Presselogen ødelagt af, at værten samt andre journalister gang på gang afbrød journalister, som var i gang med at tale. Det er da uartigt. Har I ikke voksne mennesker ansat ?
Nyt logo gør det ikke bedre
Nyt logo gør det ikke bedre. Tv2 nyheder App har gennemgået en opdatering, hvor et stort problem med overraskelsesangreb på brugeren, i form af en pludselig start af høj lyd fra en artikel-video der chokerer alle i lokalet. Problemet findes stadig, bare forværret, nu kører talen fra appen videre selv om man lukker for appen, og man må restarte mobilen for at lukke for lyden. Løsningen lader til at være DR Nyheder.. Programmørerne siger at de ikke kan løse problemet og man må vente på en ny opdatering. De er kommet mange gange imellem jeg har været i kontakt med tv2.... Suk
Lange opdateringstider på IPad
Lange opdateringstider på IPad, gør at TV2 nyheds app i princippet er ubrugelig
Jeg ser presselogen hver søndag med…
Jeg ser presselogen hver søndag med stor glæde- bortset fra i dag . Næsten hele programmet handlede om Fie Laursen - hvad er meningen - jeg tror at mange, ligesom jeg ikke har i sinde at bruge 5 minutter på hende
Hvormange af presselogen seere har set eller været interesseret i dette forskruede kvinde. I den forløbne uge var der ellers nok at tage fat på, om som vi seere sidder og venter på. De samme seere som ser Mogensen og Kristiansen og Besserwisserne.
Advar en anden gang når i vil bruge hele programmet på noget som de fleste ikke gider at få i hovedet en søndag formiddag.
Det er ikke sandsynligt at jeg ser presselogen næste søndag førend jeg får en kommentar fra dem som ansvaret. Har idag snakket med mange der som jeg ikke fatter meningen med det der skete i dag - skandale ‼️
TV 2 news app
TV 2 news app, er så ringe at man er nød til at ty til websider istedet. Ret ringe TV 2, det burde i virkelig kunne gøre bedre.
Konstant kobler siderne sif fast med grå rammebaggrund, har prøvet flere gange at slette app, og geninstallere, og intet virker på nogle af vores iPads.
Det er godt man kan se nyhederne på…
Det er godt man kan se nyhederne på DR1, når kvinden med gummi ansigtet er oplæser på TV2 !!
Se nu at komme videre
Se nu at komme videre. Der er intet nyt i sagen om venstre. Men det har i ikke fattet. I kører de samme yesterdays news igen og igen. Vil vi vide hvad der sker ude i den store verden og nyheder i almindelighed så må de søges andre steder. ØV hvor er i dårlige. Gider ikke bruge tid på Jer.
App fungerer ikke længere
Dårlig opdatering - app virker ikke mere
Efter den seneste opdatering er app'en blevet ubrugelig. Den var ellers god før, men de fleste af kanalerne er væk nu og kan derfor ikke bruges til noget som helst længere.
En up-date om problemløsning ville være rart.
Sæson, episode og navn på episoden på alle serier (også tegneserier), ville være at foretrække i kommende opdatering.
Møgopdatering af Tvtid
Tidligere har Tvtid været en god og fleksibel app, men efter den seneste opdatering til version 2.60 midt i januar 2017 er den horisontale oversigt over den enkelte kanals programmer helt forsvundet (på min Iphone 5S). Meningen med opdateringen var ellers netop, at man ved at dreje skærmen vandret skulle få bedre overblik. Nu er app'en i stedet blevet nærmest uanvendelig.
Kunne I ikke rette op på fejlen eller give mulighed for at installere en ældre version?
Og så et mindre suk: Hvorfor kan man aldrig se i oversigten, hvilket afsnit i en serie der sendes.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。