レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg holdt 70-Ã¥rs fÞdselsdag pÃ¥ Hotel Frederiksdal, og forinden holdt hotellet et arrangement, hvor alle, der skulle holde fest i den nÊrmeste fremtid, blev inviteret for at forberede sig pÃ¥ den... もっず芋る

Fra fÞrste kontakt og helt frem til min 60-Ã¥rs fÞdselsdag var kommunikationen utrolig god, med stor forstÃ¥else for mine Þnsker og behov. Allerede dagen fÞr arrangementet kom de og satte udstyret... もっず芋る

Fantastisk og professionel DJ Twiggi leverer en meget professionel oplevelse. Udstyret blev sat op om formiddagen fÞr festen, DJen ankom til tiden og levered en fantastisk oplevelse. Musikken flÞd l... もっず芋る

䌁業が回答したした

Var til 21 Ã¥rs fÞdselsdags fest, hvor DJ Kenneth K netop havde Ã¥bnet festen, da en af gÊsterne fik en hjerneblÞdning og faldt besvimet om. Efter gÊsten var blevet hentet af en ambulance, lagde Kenn... もっず芋る

䌁業情報

1. 移動匏ディスコ
  2. DJサヌビス
  3. 機材レンタル代理店
  4. 楜噚レンタル サヌビス
  5. パヌティヌ甚品レンタル業

圓該䌁業による蚘述

Twiggi.dk – Danmarks mest erfarne rullende diskotek. Hos Twiggi.dk fÃ¥r du ikke bare musik til festen. Du fÃ¥r over 50 Ã¥rs erfaring, passion og professionalisme rullet direkte ind pÃ¥ dansegulvet. Siden 1972 har Twiggi leveret lyd, lys og feststemning til bÃ¥de smÃ¥ og store arrangementer i hele landet. Fra de fÞrste toner i Ungdommens Hus i Roskilde til dagens events for virksomheder, institutioner og private – vi har vÊret lydsporet til tusindvis af uforglemmelige Þjeblikke. Vi tror pÃ¥, at ingen fest er for lille, og ingen fest er for stor. Derfor skrÊddersyr vi altid lÞsningen, sÃ¥ du fÃ¥r prÊcis den oplevelse, du drÞmmer om. Vores faste stab af erfarne DJ’s kender musikken, teknikken og kunsten at fylde dansegulvet – uanset om det gÊlder bryllup, firmafest, fÞdselsdag eller skolebal. Vi spiller hits fra dengang og nu, sÃ¥ bÃ¥de bedstemor, far og teenageren kan synge med og danse natten lang. Twiggi.dk er mere end bare et mobildiskotek. Vi tilbyder ogsÃ¥ udlejning af professionelt lyd- og lysudstyr samt LED-belysning, sÃ¥ du kan sÊtte dit helt eget prÊg pÃ¥ festen. Vores sortiment spÊnder bredt, og vi hjÊlper gerne med rÃ¥dgivning, sÃ¥ du fÃ¥r den perfekte lÞsning til netop dit arrangement. Vi er stolte af vores historie, men vi hviler ikke pÃ¥ laurbÊrrene. Med et nyt, brugervenligt website og moderne tekniske lÞsninger er vi klar til at fÞre festen videre de nÊste 50 Ã¥r. Hos Twiggi.dk handler det om at skabe minder, der varer ved – og vi glÊder os til at gÞre din nÊste fest til noget helt sÊrligt. Velkommen til Twiggi.dk – vi fÃ¥r Danmark til at danse!

4.8

優良

TrustScore 5段階評䟡の5

43件のレビュヌ

Hyr Twiggi - så spiller det bare

Jeg holdt 70-års fÞdselsdag på Hotel Frederiksdal, og forinden holdt hotellet et arrangement, hvor alle, der skulle holde fest i den nÊrmeste fremtid, blev inviteret for at forberede sig på den kommende fest.
Twiggi var også inviteret, og jeg lavede en aftale med ham, om at han skulle sÞrge for musikken til min festaften.
Vi aftalte, at jeg sendte Twiggi en liste med alle de melodier, som jeg gerne ville have spillet, og det blev til en laaang liste.
Det endte med at Twiggi sendte Nick for at få alle disse melodier spillet, og det gjorde han til topkarakter.
Det spillede bare.
Og jeg fik også Twiggi til at indspille et kort potpourri med melodier, som jeg skulle bruge til at spille i forbindelse med min velkomsttale.
Det krÊvede ikke meget instruktion, og den sad lige i skabet, så alt i alt oplevede jeg min aftale med Twiggi som gennemfÞrt i topklasse.

2025幎5月10日

Meget professionelle.

Der var hurtigt svar på min forespÞrgsel og god kontakt undervejs. DJ Michael Koch var super og lÊste dansegulvet. Jeg leverede selv mange sange til playlisten, og resten flettede han ind. Kan kun anbefale Twiggi til din fest.

2025幎10月25日

Twiggi.dk var DJ til vores

Twiggi.dk var DJ til vores Oktoberfest, fantastisk underholdning under maden, masser af skåle sange -
fÊllessang og "Ormen/boggiewoggieslangen" imellem bordene.
Spillede dansegulvet fuldt, huskede også de gamle YMCA fÊlles danse - skÞnt - til hver en tid booker jeg gerne Twiggi igen.

2025幎10月11日

En DJ i topform.

Vi havde fornÞjelsen af at have DJ Michael Koch med til vores Oktoberfest den 4. oktober – og sikke en fest det blev.
Fra fÞrste beat var stemningen i top, og dansegulvet blev hurtigt fyldt af glade gÊster i tyrolertÞj, som ikke kunne stÃ¥ stille. DJ’en leverede en perfekt blanding af festlige oktoberfest-hits, moderne bangers og klassiske dansegulvs-favoritter, som ramte publikum lige i hjertet. Han forstod virkelig at lÊse stemningen i rummet og skruede op og ned for tempoet, sÃ¥ der hele tiden var gang i festen – uden at det blev for meget. Lyden var knivskarp, overgangen mellem numrene sad lige i skabet, og kommunikationen bÃ¥de fÞr og under festen var professionel og nem. Han mÞdte op i god tid og var smilende, imÞdekommende og fuld af god energi hele aftenen.
Flere gÊster har efterfÞlgende spurgt, "Hvem var den DJ" – og det siger alt!
Vi kan varmt anbefale DJ Michael Koch til enhver fest, hvor der skal vÊre god stemning, hÞj kvalitet og fyldt dansegulv. Tusind tak for at gÞre vores oktoberfest helt uforglemmelig! 🍂🥚
Hilsen VedbÊk Kulturhus

2025幎10月4日
自発的なレビュヌ

Fyldt dansegulv fra start til slut

Fra fÞrste kontakt og helt frem til min 60-års fÞdselsdag var kommunikationen utrolig god, med stor forståelse for mine Þnsker og behov.
Allerede dagen fÞr arrangementet kom de og satte udstyret op, så alt stod klar til den store aften.

Forud for festen fik JÞrgen Twiggi tilsendt nogle forslag til playlister, og med mit musiske tema "Fonk – det er lÞrdag" ramte DJ Nick Winkelmann fuldstÊndig plet. Han formÃ¥ede at skabe den helt rette stemning og fik dansegulvet fyldt fra start til slut.

De fortjener uden tvivl fem stjerner for at levere de musikalske rammer, der gjorde min fest uforglemmelig.

2025幎9月13日
自発的なレビュヌ

Jeg har haft fornÞjelsen af at

Jeg har haft fornÞjelsen af at samarbejde med Twiggi.dk mange gange gennem mine Ã¥r som eventkoordinator i Tivoli og pÃ¥ Nimb, og han leverer altid varen. Servicen er topprofessionel, og fleksibiliteten gÞr planlÊgningen enkel og tryg – ogsÃ¥ nÃ¥r tingene Êndrer sig undervejs. GÊsterne har altid rost bÃ¥de DJ’s og musikken, og udstyret er i absolut topklasse. Samtidig er priserne meget fornuftige i forhold til det hÞje niveau, man fÃ¥r leveret. Jeg kan varmt anbefale Twiggis Disko til bÃ¥de store og smÃ¥ events.

2025幎9月6日

Super godt dj firma

Twiggi leverede god lyd og lys og en super flink og dygtig dj til vores bryllup🕺
Kan helt klart anbefale 👍🏜

2025幎8月26日

Twiggi.dk からの回答

tusind tak for din flotte anmeldelse og de varme ord! Det glÊder os virkelig at hÞre, at du havde en fantastisk oplevelse med en DJ, fra Twiggi.dk som rampe plet pÃ¥ musikken og stemningen ramte plet hele aftenen. Vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du fremhÊver vores professionalisme – det er netop dét, vi strÊber efter hver eneste gang.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse. Vi håber, vi får fornÞjelsen af at spille op til dans for dig og dine gÊster igen en anden gang!

Min sÞns 18 Ã¥rs fest blev til en

Min sÞns 18 års fest blev til en fantastisk dansefest med Dennis Rubin fra Twiggi.

2025幎8月22日

Twiggi.dk からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de varme ord! Det glÊder os virkelig at hÞre, at du havde en fantastisk oplevelse med Dennis Rubin som DJ, og at bÃ¥de musikken og stemningen ramte plet hele aftenen. Vi sÊtter stor pris pÃ¥, at du fremhÊver vores professionalisme – det er netop dét, vi strÊber efter hver eneste gang.

Sikken en fest

Sikken en fest vi havde. Dennis Rubin var DJ. Han formåede at fange alle gÊsterne med skÞn dansemusik. Det er bestemt ikke sidste gang vi booker Twiggi når der skal holdes fest.

2025幎6月21日

Super musik fra Twiggi. Dk

Dj Dennis Rubin gjorde det fantastisk lÞrdag aften/nat. Gang i danse gulvet fra start til slut virkelig et godt stykke arbejde fra Twiggi. Dk

2025幎6月7日

Fantastisk og professionel DJ

Fantastisk og professionel DJ
Twiggi leverer en meget professionel oplevelse. Udstyret blev sat op om formiddagen fÞr festen, DJen ankom til tiden og levered en fantastisk oplevelse. Musikken flÞd let fra det ene nummer til det nÊste og dansegulvet var fyldt fra start til slut! Vi kan varmt anbefale Dennis Rubin som DJ.
Udstyret blev hurtigt pakket sammen efter festen og alt blev klaret uden besvÊr.

2025幎5月17日

Twiggi-teamet

Vi kan på det varmeste anbefale

Vi kan pÃ¥ det varmeste anbefale TWIGGI.DK🎉 DJ Dennis Rubin er formidabel. Dansegulvet var fyldt med glade gÊster hele aftenen og natten med. Fem stjerner herfra🌟🌟🌟🌟🌟

2025幎5月17日

Twiggi.dk からの回答

Tusind tak for de flotte ord og de fem stjerner! Det betyder virkelig meget for os at hÞre, at I havde en fantastisk aften, og at DJ Dennis Rubin fik dansegulvet til at glÞde hele natten. Vi sÊtter stor pris pÃ¥, at I tog jer tid til at dele jeres oplevelse – det er den slags, der giver os lyst til at gÞre det endnu bedre hver gang. Vi hÃ¥ber, vi fÃ¥r fornÞjelsen af at spille op til dans for jer igen i fremtiden!

Har alt musik til alt smag og nyt og gammelt.

Perfekt DJ til en hyggelig eftermiddag

2025幎5月3日

Twiggi.dk からの回答

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Det glÊder mig virkelig at hÞre, at musikken faldt i god jord, og at du havde en hyggelig eftermiddag. Jeg sÊtter stor pris pÃ¥, at du tog dig tid til at skrive – og hÃ¥ber, vi ses til endnu en festlig dag i fremtiden!

Super underholdningen
 vi håber snart

Super underholdningen
 vi hÃ¥ber snart at hÞrer noget mer musik 👍❀

2025幎5月3日

Twiggi.dk からの回答

Tusind tak for din dejlige anmeldelse! Vi bliver sÃ¥ glade for at hÞre, at du har nydt underholdningen – og vi lover, at der er mere musik pÃ¥ vej. Hold Þje, vi glÊder os til at byde dig velkommen igen snart! 🎶❀

Perfekt DJ til 50 års fÞdselsdag

DJKenneth leverede det helt rigtige musik til min fÞdselsdagsfest. Dansegulvet var konstant fyldt og både teenagere såvel som venner havde en super dansefest.
Forberedelse af arrangement med Twiggie fungerede upåklageligt.
Kan kun give mine bedste anbefalinger.

2024幎2月3日

Virkelig forfÊrdelig DJ!!!

Virkelig forfÊrdelig DJ!!!

Vi havde en Êldre dame fra twiggi ude som DJ til vores julefrokost på arbejdet.
FÞrst og fremmest kunne hun ikke finde ud af, at vÊre DJ, for hun satte bare nye sange på og skiftede sange midt i det hele.
Men nÃ¥r vi sÃ¥ fik lov at Þnske sange, sÃ¥ satte hun dem aldrig pÃ¥, fordi hun “ikke kunne finde dem”, trods fulde navn og kunstner.
Når det så er sagt, så fik vi endelig lov at hÞre en Þnsket sang, hvor alle kom op og danse, men nÊ nej, den fik vi lov at hÞrer i 30sek-1min og så skiftede hun til det sÊdvanlige gylle, som 5/30 mennesker gad danse til.

Magen til skide sur og ikke imÞdekommende DJ, som glemmer, at VI har BETALT for at hun kommer ud. Hun burde sgu fyres.

Find jer en ORDENTLIG DJ, hvis I ikke vil have Þdelagt jeres fest!!

2023幎12月15日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。