3.3

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

5぀星のうち3の評䟡

Navulverpakkingen

Ik heb een houder voor mijn verjaardag gekregen. Echt super leuk. Een aantal favoriete smaken zoals de Champaign :-) en lemon Sencha. Maar.... wat ik echt jammer vind is dat je geen goedkopere navulverpakking hebt. Je moet steeds weer een nieuwe koker kopen en die zijn echt duur voor thee. Wil je van een ander merk er thee ingooien dan is er geen koker om eromheen te plaatsen. Het zou klantvriendelijk zijn geweest als je ook een universele koker zou kunnen kopen waar je zelf een sticker op kunt plakken met de naam van je thee, maar ik snap dat dat niet hun businessmodel is. Jammer dat ze niet gewoon goedkopere navulverpakkingen hebben.

2025幎11月17日
5぀星のうち5の評䟡

Theedrinken wordt een feestje met TwisTea!

Ik ben ontzettend enthousiast over TwisTea! Ze hebben echt prachtige smaken en een heel diverse collectie — elke keer weer verrassend. De verzending is snel en het advies is altijd top, waardoor je precies vindt wat bij je past.

Theedrinken wordt hierdoor echt een momentje om naar uit te kijken, bijna een klein feestje op zich. Ook hun ice tea is heerlijk; zo wordt water drinken ineens een stuk leuker en lekkerder.

En niet te vergeten: ze hebben ook mooie accessoires én geven daar net zo goed advies over. En leuke aanbiedingen. Absoluut een aanrader voor elke thee liefhebber.

2026幎3月30日

Erg jammer dat je helemaal 2 uur rijd

Erg jammer dat je helemaal 2 uur rijd om naar de twistea winkel in Den Bosch te gaan. Eenmaal in de winkel aangekomen, blijkt er veel niet in de winkel op voorraad te zijn, zoals de uitbreidingsset en de thee smaken. wordt er gezegd bestel maar online. Dit is voor mij nu al de 2 de x dat dit gebeurt. Erg jammer om voor niks zolang te moeten rijden!!

2026幎2月25日
5぀星のうち2の評䟡

Steeds nieuwe kokers, onbetrouwbaar!

Zoals al is beschreven, heb ook ik ondervonden dat er geen navulling meer te koop is voor de plastic kokers.
Weer verplicht overstappen naar een ander model koker ;-( welke de aanschaf duurder maakt. De vraag is natuurlijk wanneer stopt dit??
Niet fijn en zeker niet klantvriendelijk Twistea!!!

2026幎2月7日
5぀星のうち3の評䟡

Twistea veranderingen

Ik bestel vrij regelmatig bij twistea, want ik ben gek op de smaken die ze aanbieden. Ik moet zeggen dat ik minder tevreden ben over de verpakkingen die ze tegenwoordig gebruiken. Dat er geen navulverpakkingen meer zijn (en de nieuwe kokers in verhouding duurder zijn), maar ook dat er geen plastic meer in de koker zit. Als ik de koker open maak, valt er meteen uit de verpakking, en dat stoort me. Ik blijf bestellen omdat de thee goed smaakt, maar ik hoop oprecht niet dat ze nog meer 'verbeteringen' willen aanbrengen in de producten

2025幎12月15日
5぀星のうち1の評䟡

Onbetrouwbaar assortiment

Twistea wijzigt om de haverklap zijn programma. Had je eerst navullingen in een plastic verpakking met papieren label, werd dat vervolgens een plastic verpakking in luxe kartonnen doos, zijn er nu helemaal geen navullingen meer, maar luxe kokers die dan tevens ook navullingen zijn. Lekker duurzaam. Not. Wel lekker duur.
En het programma dat ik had is niet meer verkrijgbaar, dus een andere smaak betekent meteen een afwijkende pot op de plank tussen de kleine potjes in, ziet er niet uit.
Daarmee wordt Twistea voor mij een onbetrouwbare partij.

2025幎11月2日

Love this

Hi,

I am new to tea world. But i bought the display with 6 tea kokers right away. And another 9 kokers. So total I bought 15 kokers. 2 i put it at my work office and 2 i bought my family as a gift with tea filters and glasses. They are very happy. The smell and aroma super nice. My fav is white choco pitachio and winter wonderland. They are just so nice! Ofc i love another tea I bought too. But i cant just stop smelling these 2. The customer service is outstanding. They are very friendly and helpful.

Don’t think a lot just buy it. If you love tea. I will buy more and more. Xx

2025幎10月29日

Vernieuwing tegen een prijs

Vandaag wilde ik navullingen bestellen, blijkt de verpakking veranderd, nu alleen in een koker. Dat wordt gebracht als vooruitgang.
Echter, de koker is een euro duurder en het eerste dat ik weggooi.
Daarbij nu ook voor elk bedrag verzendkosten. Mijn bestelling van 7 smaakjes zou hierdoor bijna 10 euro duurder worden.
Jammer, winkelmandje geleegd. Daag Twisttea.

2025幎10月27日
5぀星のうち5の評䟡

Een nieuwe wereld van thee is voor mij

Een nieuwe wereld van thee is voor mij ontdekt door Twistea .
Mooi complex en soepel smaken .
Advies voor alle sort thee om hoe je best die thee kan klaarmaken .

Met deze thee ben je in het moment van proeven en genieten .
De ice tea is is net zo mooi van smaken en een fantastische dorstlesser.

2025幎9月2日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ