Synes jeres mad smager dejligt, men jeg undre mig over at der er sÃ¥ stor pris forskellig i jeres butikker? Hvorfor er det ikke ens i alle byer nÃ¥r I er en kÊde? Kan godt lide jeres mad men tÊnker me... ãã£ãšèŠã
Meget dÃ¥rlig service, med et ignorerende og arrogant personale ved Kolding afdelingen. Jeg kom ind en eftermiddag, hvor der var to pÃ¥ arbejde. Den ene pige gjorde rent, mens den anden stod bag disken... ãã£ãšèŠã
Jeg har prÞvet mange poke bowl-steder, men intet topper U-Poke i SÞnderborg. Maden er altid frisk og utrolig velsmagende. Jeg elsker, at man bÃ¥de kan sammensÊtte sin egen bowl eller vÊlge fra m... ãã£ãšèŠã
Meget flinkt personale men de har ikke styr pÃ¥ bestillingerne bestilte 2 store Duck Bowl og 1 byg selv bowl. Da maden var klar havde de glemt 1 duck bowl da vi gjorde opmÊrksom pÃ¥ det undskylde de de... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Virkelige dÃ¥rligt vented en time og fikâŠ
Virkelige dårligt vented en time og fik ikke en gratis poke Bowl det virkligt dårligt i det mindste del 350 gratis ud
Jeg venter 50 minutter i kÞ og jeg fikâŠ
Jeg venter 50 minutter i kÞ og jeg fik ikke min gratis poke bowl det scam spil af tidð€¬ðð
Virkelig lÊkkert..â€ïž
Helt fantastisk dejlig og lÊkker poke Bowl.. Nemt at bestille.. Tak for mad, vi kommer helt sikkert igen.
Mega lÊkker mad og virkelig sÞd og godâŠ
Mega lÊkker mad og virkelig sÞd og god service.
Kommer igen!
Bestilte en byg-selv-bowl til afhentning.
Ankom 7 min senere og den var nÊsten klar.
Jeg havde en baby i bilen og de kom ud til mig med maden - guld vÊrd for en kunde. Mega sÞdt personale.
Det var en KÃMPE portion. Og det smagte helt afsindig godt.
Samme pris som bedre steder, men MEGET mere fyld og isÊr meget mere fisk.
Kommer helt sikkert igen.
Super god mad
Jeg ville stÊrkt anbefale et besÞg hos U-Poke.
Fra jeg bestilte min mad gik der kun 7-8 minutter til den var klar
Jeg blev også mÞdt af et sÞdt personale, som havde en god energi, og virkede til at have en god arbejdslyst.
Derudover var maden fantastisk. Jeg valgte en crispy chicken bowl, og det fortryder jeg på ingen måde. Kyllingen var crispy og juicy. Resten af bowlen var også godt sat sammen, med sÞdt, salt, umami, og konsistens.
Jeg glÊder mig til nÊste gang
5/5 mÊt gÊst
Virkelig god oplevelse
Netop afhentet min frokost, som var så lÊkker. Masser af mad, lÊkker råvarer, fantastisk smag, en virkelig god service til trods for at de var midt i oplÊring, og hurtig ekspedit.
Virkelig en god oplevelse