Jeg har med stor glæde haft Ulrik Juhl som tandlæge de sidste 13 år. Først på Frederiksberg, derefter i Rebæk Søpark og nu i hans skønne nyindrettede klinik i Rødovre Centrum. Ulrik er meget prof... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Hele tiden udskiftning af tandlæger. I de snart fire år jeg har været i tandklinikken har jeg stort set ikke haft den samme tandlæge mere end en gang. Og senest ønskede (endnu engang en ny) tandlæge... もっと見る
Rødovres bedste tandlæge klinik! 🤩 Jeg har både været Ulriks Invisalign patient og er til kontrol gennemsnitlig hver 6.måned. Altid god service og behandling! Forleden fik jeg opereret min først... もっと見る
Jeg synes Ulrik har lavet et fremragende stykke arbejde med mine tænder, og for det arbejde alene kan jeg kun anbefale topkarakter. Prisen var lidt mindre end forventet. Men en enkelt af de mange be... もっと見る
Kan varmt anbefale tandklinikken med…
Kan varmt anbefale tandklinikken med tandlægerne Ukrik og Hanne. Begge er dygtige, grundige og gode til at forklare behandlingen på en tryg måde. Sekretæren Dorte er altid imødekommende, hjælpsom og smilende, og hun er virkelig god til at få en til at føle sig velkommen. En professionel klinik med en behagelig atmosfære.
Super god oplevelse
Super god oplevelse. Meget professionelt med en afslappende stemning. Særligt gode hvis man har tandlægeskræk.
Opførsel mv.
Det er ærgerligt at bedømmelsen skyldes at en ansat opfører sig som en sur oversergent i hæren.
For meget interesseret i privatliv, så det næsten er snagen,
Har været hos tandplejer Thea
Har været hos tandplejer Thea.
Jeg er typen med tandlægeskræk, men er tryg ved Thea. Det hun gør godt, er at hun taler mig igennem hvad hun laver/skal lave. Hun er opmærksom åå mine reaktioner og spørger ind til disse.Hun anerkender min tandlægeangst.
Tusind taak for et meeget flot resultat…
Tusind taak for et meeget flot resultat på påsætning af krone på min fortand….både farve og størrelse er helt perfekt ♥️
Tandlæge/nye implantater
Skal du have implantater eller bare have en ny tandlæge så kan jeg varmt anbefale denne klinik
De fagligt meget dygtige og et dejligt sted at besøge.
Jeg har selv fået lavet implantater i maj 2021
Af Ulrik hvilket var en rigtig god beslutning og har besøgt klinikken hvert 1/2 år siden 2021
Er meget tilfreds 😃
Kompetent og god behandling
Kompetent og god behandling - har fået fjernet visdomstænder, indsat implantat og foretaget tandregulering/Invisalign i løbet af de ca.10 år jeg har haft Ulrik Juhl som tandlæge. Meget tilfreds.
Fem stjerner uden at blinke
Jeg var til min første konsultation i dag. Det er fem stjerner uden at blinke. Hanne var empatisk, professionel og gjorde en frygt til en oplevelse. Jeg troede aldrig jeg ville glæde mig til næste besøg hos en tandlæge :) Det bliver til en stor anbefaling fra mig.
Fantastisk service
Jeg kan ikke klage. Fantastisk service og man føler sig så godt tilpas til at man har tandlæge skræk. Priserne er fornuftige og det kan man jo godt li som jyde i København :)
God og hurtig behandling
Havde en akut problemstilling som blev løst samme dag og med et godt resultat. Kan varmt anbefale Ulrik og hans kollegaer.
Mega god service
Du bliver mødt op med et kæmpe smil og en dejlig velkomst. De er så venlige og forklarer alt hvad de laver, fra de mindste til de største ting. En kæmpe anbefaling herfra!
Synes egentlig det er et godt og…
Synes egentlig det er et godt og professionelt personale, jeg var bare lidt rystet over en regning på næsten 2000 kr. for et røntgenbillede og en tandfyldning, det tog 25 minutter.
Har netop afsluttet behandling med…
Har netop afsluttet behandling med implantater i hele underkæben. Det har fra første til sidste behandling været en
virkelig god oplevelse.
Meget venligt og profesionelt personale
og yderst kompetent behandling af Ulrik Juhl.
Aldrig igen
Aldrig igen. Får booket tid for st få lukket knækket tand, inden lang udenlandsrejse. Den holder ikke lang tid, og går så derop igen. Den første tandlæge har åbenbart lukket den, selvom der var betændelse i. Tandlæge 2, renser Den så da jeg igen skal rejse og er bange for betændelse i den(tandbyld) dagen efter har jeg en tandbyld!! Ringer for tid, men kan kun få tandpleje. Tandlægen har så tilfældigvis et afbud!! Men bliver alligevel bonget for akuttid! De siger tand kan reddes, men aftenen efter har jeg fået en tandbyld og tandlæge er gået på ferie. men anden tandlæge siger den
bare skal hives ud. De laver dårligt arbejde, for at tage dine penge. Aldrig igen!
Jeg kan ikke forstå hvor mit indlæg er…
Jeg kan ikke forstå hvor mit indlæg er om Ulrik og ankenævnet det er mig en gåde at ankenævnet kan give Ulrik medhold når både ham og hans teknikker Anne har indrømmet at det er dårligt arbejde og tilbudt pengene tilbage.mine dårlige omtale om Ulrik er fjernet ikke acceptabelt
Har fået lavet implantater
Har fået lavet implantater,fik en super behandling, føles som mine egne tænder, kan kun anbefales på det varmeste
Undre mig
Undre mig, at efter 2 år, med diverse implantater, broer, fyldninger, tandrensning samt blegning ( ikke i aftale ) er der kommet rodbetændelse på 2 molarer, som måtte extraheres. Prisen var 90.000 for det hele. Har nu fået en secondat mening, og et nyt overslag, som lyder på 25.000 🙈🙈🙈🙈
Super god og professionel fra både…
Super god og professionel fra både tandlæge Ulrik Juhl og Dorthe som er receptionist. Ulrik er super dygtigt til operation og såsom at operere visdomstænder på en blid og professionel måde. Det har været smertefrit. Og Dorthe har været god til at berolige ved at snakke og gøre en mere tryg når man har tandlægeskræk. Mine bedste anbefalinger herfra.
Uforskammet klinikassistent
Hej alle,
Jeg vil gerne dele min seneste oplevelse hos tandklinikken. Desværre blev jeg mødt af en ældre tandklinikassistent, som var ekstremt uhøflig og ubehagelig over for mig. Hun hed vidst Dorthe. Det var en virkelig dårlig oplevelse, og det er vigtigt at huske, at vi som patienter fortjener respekt og en ordentlig behandling.

Ulrikjuhl からの回答
Trustpilot エクスペリエンス