UNIGgardin レビュヌ 3,809

TrustScore 5段階評䟡の4

3.8

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg vestiller altid mine garfiner her. Jeg driver en rÊkke kontorhuse i bevaringsvÊrdige og ikke helt unge ejendomme, hvor det at vÊre sikker pÃ¥, at det, du bestiller, holder og ned sikkerhed er, hva... もっず芋る

䌁業が回答したした

Rigtig god vejledning, der gjorde at vi endte ud med en anden og bedre lÞsning, end den vi havde valgt, hvis det skulle vÊre via hjemmesiden. SÊlgeren var meget venlig og serviceminded.

䌁業が回答したした

Grundig og omhyggelig omkring opmåling og opsÊtning, super god behandling - perfekt fra start til slut! Flot resultat!

konsulenten der kom forat tage mÃ¥l og tage imod ordren. Jeg skulle have 2 plissegarnier up and down i stuen, 4 rullegardiner med kÊdetrÊk i vÊrelser og kÞkken. Han konfronterede mig aldrig med va... もっず芋る

䌁業情報

1. カヌテン販売店
  2. カヌテン補造販売業
  3. むンテリア デザむン店
  4. むンテリア デザむナヌ
  5. りィンドり トリヌトメント店

UNIGgardin に぀いお

圓該䌁業による蚘述

Gardiner efter mål – nemt, hurtigt og billigt!

Vores mål er at gÞre det nemt og trygt at bestille gardiner online.

Er du på udkig efter de perfekte gardiner? Hos UNIG gÞr vi det nemt og enkelt at finde prÊcis det, du sÞger.

Vi specialiserer os i skrÊddersyede gardiner, der passer perfekt til dine vinduer – altid i hÞj kvalitet og til konkurrencedygtige priser.

Vi ved, at det kan vÊre en udfordring at finde de perfekte gardiner - derfor tilbyder vi gratis stofprÞver, personlig rådgivning i dit hjem, så du får den bedste lÞsning til netop dit hjem.

VÊlg Uniggardin, hvis du vil have:
  • SkrÊddersyede lÞsninger til dit hjem.
  • Stort udvalg af alle slags gardiner.
  • HÞj kvalitet til en fair pris.

www.uniggardin.dk – kvalitet, service og skrÊddersyede lÞsninger til din bolig!

Vigtigt: Har du kÞbt fÞr 29. august 2025

Fra 1. oktober 2025 sammenlÊgges UNIGgardin.dk og nyegardiner.dk under navnet UNIG®. Vi samler krÊfterne for at give dig en endnu bedre oplevelse, nÃ¥r du kÞber skrÊddersyede gardiner – det betyder, at du som kunde altid vil fÃ¥:
  • Kvalitet og tryghed fra start til slut
  • Gennemsigtighed gennem hele processen
  • EkspertrÃ¥dgivning – bÃ¥de online og i gardinbussen

Uniggardin.dk lukker midlertidigt ned, mens vi bygger en ny platform. Indtil da kan du bestille gardiner og booke gardinbus på nyegardiner.dk.
Har du spÞrgsmål til en ordre lagt fÞr den 29. august 2025, er du velkommen til at kontakte os på 70 20 22 55.

UNIGgardin Support

圓該䌁業による蚘述

SkrÊddersyede gardiner
Alle gardiner bliver produceret prÊcis efter dine mål, så dine nye gardiner passer perfekt.
Gratis stofprÞver
Vi syntes det er vigtigt, at du kan se stoffet inden du bestiller, så derfor kan du bestille gratis stofprÞver.
Op til 5 års garanti
Vi står inde for vores gardiner og giver derfor fÞlgende garantier: 2 år på UNIG BASIC, 3 år på UNIG LUX og VELUX, 5 år på UNIG PREMIUM og Kvadrat Ready Made Curtain.
Selvom alle gardiner bliver produceret efter mål, så leverer vi altid hurtigt.
E-mÊrket
Når du handler hos Uniggardin, så handler du trygt.

3.8

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

3809件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 98に回答しおいたす

通垞2週間以内に回答

KÞb aldrig hos dem de svindler med stÞrelserbe

Jeg havde skrevet og tjekket stÞrelse på det gardin men fik ikke taget et billez af min bestilling og derefter bliver jeg indlagt og ser ikke bestillingen hvor de skriver 1 cm stÞrre jeg var rasende men ribgede til dem der fik jwg at det var nye der havde overtaget deres navn så jeg anbefaler ikke nogen at handle hos dem og så er det også kun kina vare de har

2026幎3月12日

Rigtig god vejledning

SÊlgeren var meget venlig og serviceminded.

2026幎4月11日

KÊre Jan,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glÊder os, at du fik god vejledning og endte med den helt rigtige lÞsning.

Kundesupport, Uniggardin

hurtig og positiv hjÊlp til reperation.

Vi havde et plisse gardin der var 1 1/2 år gammelt.
Hvor snoren knÊkkede.
Samme dag vi skrev og spurgte om det kunne laves,
har UNIGgardin uden videre sat gang i at få lavet et nyt til os, som vi kan forvente at modtage om ca 3 uger.
Tak, for god service.

2026幎4月9日

KÊre Ken,

Tusind tak for din fine anmeldelse. Det glÊder os, at du oplevede hurtig og positiv hjÊlp, og at vi kunne finde en god lÞsning for jer.

Nem at bestille

Nem at bestille. Varen kom til tiden. Varen var i orden.

2026幎3月9日

KÊre Grethe,

Mange tak for din fine anmeldelse – vi er glade for, at bestillingen var nem, og at både levering og vare levede op til forventningerne.

BESTILLER ALDRIG ANDRE STEDER

Jeg vestiller altid mine garfiner her. Jeg driver en rÊkke kontorhuse i bevaringsvÊrdige og ikke helt unge ejendomme, hvor det at vÊre sikker på, at det, du bestiller, holder og ned sikkerhed er, hvad du har efterspurgt. Det er det altid i huset her ...
Samtidig er både leveringssikkerhed og -hurtighed indenfor aftalt tid, et must for os. Også 5 stjerner på den ...

2026幎3月5日

KÊre Henrik,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse og for din tillid – det betyder rigtig meget for os. Vi er glade for, at både kvalitet og levering lever op til dine krav.

Kundesupport, Uniggardin

Kom til aftale tid ..var hurtig og

Kom til aftale tid ..var hurtig og omhyggelig og spurgte ind til vores mening 👍så helt i top

2026幎3月26日

KÊre Ingrid,

Mange tak for din fine anmeldelse – vi er glade for, at du oplevede en hurtig og omhyggelig service.

Alt fungere tilfredsstillende

Har kÞbt mange gang altid tilfreds

2026幎3月3日

KÊre Karsten,

Mange tak for din fine anmeldelse og for at handle hos os igen – det sÊtter vi stor pris pÃ¥. Det glÊder os, at du altid er tilfreds.

Super proff sÊlger

2026幎3月28日

KÊre Susanne,

Mange tak for din fine anmeldelse – vi er glade for at hÞre, at du havde en god oplevelse med vores sÊlger.

Alt var som bestilt

Alt var som bestilt, mål og farve, samt god kvalitet som altid

2026幎3月2日

KÊre Helle,

Tusind tak for din flotte anmeldelse – det glÊder os, at alt var som bestilt, og at kvaliteten lever op til dine forventninger.

Gardiner og stang er 4-5 cm forkorte og

Gardiner og stang er 4-5 cm forkorte og en af “lÃ¥sene” var knÊkket . Mvh Erik Rasmussen

2026幎2月24日

KÊre Erik,

Tak for din anmeldelse. Vi er meget kede af at hÞre, at gardiner og stang ikke lever op til forventningerne, og at der er fejl på produktet. Det er naturligvis ikke i orden.

Vi vil meget gerne hjÊlpe dig med en lÞsning hurtigst muligt – kontakt os gerne pÃ¥ info@uniggardin.dk med dit ordrenummer, sÃ¥ vi kan fÃ¥ rettet op pÃ¥ sagen.

Kundesupport, Uniggardin

Flotte gardiner, firma med god service

2026幎3月24日

KÊre Arne,

Mange tak for din fine anmeldelse – vi er glade for, at du er tilfreds med både gardinerne og vores service.

Det fungerer!

Det er tredie gang jeg handler hos UNIgardin. God hjemmeside, gode priser, levering til aftalt tid og produkter af god kvalitet.

2026幎2月18日

KÊre Lars,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og for at handle hos os igen – det sÊtter vi stor pris pÃ¥. Det glÊder os, at du er tilfreds med bÃ¥de hjemmeside, priser, levering og kvalitet.

Var meget hjÊlpsom

Var meget hjÊlpsom, den herre der var her...

2026幎3月17日

KÊre Kaia,

Mange tak for din anmeldelse – vi er glade for at hÞre, at du oplevede en hjÊlpsom service.

Kundesupport, Uniggardin

Vi har et gardin fra UNIGgardin, som var gået i stykker og reservedel kunne ikke lÊngere fås. Vi får tilbudt et helt nyt og forbedret gardin. Super god service og venligt og dygtigt personale

2026幎3月17日

KÊre Mette,

Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det glÊder os, at vi kunne finde en god lÞsning for jer, og at I oplevede en god service hele vejen igennem.

AnbefalingsvÊrdigt

Det var nemt at bestille. Godt nok en lang leveringstid, men da vi fik gardinerne var de perfekte, så vil godt anbefale Uniggardin.

2026幎2月16日

KÊre Finn,

Mange tak for din fine anmeldelse – vi er glade for, at gardinerne levede op til forventningerne, og tak for din anbefaling.

Kundesupport, Uniggardin

Ringe kundeservice efter konsulents mangelfulde information ved 1.besÞg. maglende

konsulenten der kom forat tage mål og tage imod ordren.
Jeg skulle have 2 plissegarnier up and down i stuen, 4 rullegardiner med kÊdetrÊk i vÊrelser og kÞkken. Han konfronterede mig aldrig med valgmuligheder f.eks trÊk ve. eller hÞ.side. Han konfronterede mig efter opmåling med et link jeg skulle trykke på for at godkende og betale ordren.
MontÞren kom efter 4 uger og satte det op efter bestilling.FÞrst da han var gået opdagede jeg at der var sat hÞ.trÊk op i kÞkken, der var inde i et hjÞrne bag overskab .Skulle vÊre klart for enhver, at det skulle vÊre ve.trÊk.
Kundeservice nÊgtede at sende en montÞr ud og rette den åbenbare fejl. Jeg fik valget at betale 1495 kr for nyt montÞrbesÞg eller få tlf.nisk guidning af montÞr.
Synspunktet blev stÊdigt fastholdt af 3 medarbejdere ved kundeservice.Lakonisk, da der ikke blev vist nogen form for kundeservice som opfÞlgning på det dårlige konsulentbesÞg.
Nu har jeg selv brugt en halv time på at nedtage rullegardinet og få det opsat med venstre trÊk.Ringe service

2026幎2月11日

Hej Jens,

Vi er kede at hÞre om din oplevelse hos os. Dog kan vi se at vi har vÊret i lÞbende dialog med dig omkring denne sag. Rullegardinerne som du har fået monteret er monteret korrekt og monteret efter aftalegrundlaget, som der er accepteret ved betaling. Som vi også har nÊvnt på mail, så kan vi ikke se at det er afrapporteret til vores montÞr, da han har vÊret på besÞg.

Vi kan derfor ikke sende en montÞr ud til dig uden beregning. Dog er du velkommen til at vende retur, hvis du Þnsker en af vores andre lÞsninger, som vi har forslået til dig.

Vi Þnsker naturligvis at du bliver glade for dine gardiner.

Du Þnskes en god dag.

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。