䌁業情報

1. 非銀行系金融サヌビス
  2. クレゞット カりンセリング サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Uno Score tilbyr oversikt over egne data innenfor omrÃ¥der som forbruksgjeld, boligverdi og andre boligdata, kredittdata, betalingsanmerkninger og boliglÃ¥nsrente. Basert pÃ¥ dette fÃ¥r medlemmer skreddersydde tips og relevant informasjon tilpasset den enkeltes Þkonomiske situasjon, hvor mÃ¥let er Ã¥ forbedre medlemmers Þkonomiske hverdag. Med bedre innsikt i egen Þkonomi, kan en forhandle frem gunstigere lÃ¥neavtaler med banken. Med Uno Score kan medlemmer finne ut hvordan bankene vurderer dem som kunde og hvordan du ligger an sammenlignet med andre – helt gratis og uforpliktende!

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

Jeg har fÃ¥tt oppfÞrt en gjeld pÃ¥ 5 mill

Jeg har fått oppfÞrt en gjeld på 5 mill jeg ikke har. Gjeldsposten ble gjort opp for over et år siden. Alle kredittopplysningsbyråene bortsett fra det UNO bruker har fjernet alt sammen.
Hvis dette er standarden bÞr man holde seg langt vekk fra UNO Score

2026幎4月12日

Hei Mikkel,

Gjeld som vises på unoscore.no/gjeldsoversikt oppdateres hver gang man logger inn på siden, men maks én gang per 24 time.

Dersom gjelden er registrert som en betalingsanmerkning, kreves det ny kredittsjekk for at informasjonen skal oppdateres. Dette kan gjÞres hver syvende dag ved å fÞlge stegene under:
- GÃ¥ til unoscore.no/kredittscore etter du er logget inn
- Klikk på "Oppdater" (knappen over "Bakgrunn for scoren")
- Huk av samtykke og klikk "Neste"

Informasjonen vil deretter oppdateres og eventuell betalingsanmerkning som er betalt ned vil fjernes gitt at den er slettet hos Experian.

Ta kontakt med oss på kontakt@unoscore.no eller i chatten etter du er logget inn ved ytterligere spÞrsmål.

5぀星のうち5の評䟡

Fikk lager en kreditscore på meg selv

Fikk lager en kreditscore på meg selv med hjelp fra Uno Score as. Fungerte meget bra.

2026幎2月16日

Hei Bjarne,

Tusen takk for super tilbakemelding 🀗
Vi i Uno Score setter utrolig pris på at du har tatt deg tid til å dele din opplevelse med oss.

Med vennlig hilsen

5぀星のうち1の評䟡

Styr unna .De forstår ikke når man sier

Styr unna .De forstår ikke når man sier at man trenger ikke refinansiering fra dem.

2026幎1月7日

Hei Georgina,

Takk for din tilbakemelding!
Vi i Uno Score formidler ikke refinansiering direkte.
Kan det vÊre du har forvekslet oss med noen andre?

Gjerne send flere detaljer til kontakt@unoscore.no så vil vi kunne hjelpe med å oppklare saken raskt.

5぀星のうち1の評䟡

Styr unna, tvilsom markedsfÞring.

Spam mail fra en avsender med adresse @telenor.no
Har tidligere kontaktet Uno Score og Uno Finans om spam mail - ingen respons.
Får hÞre hva Telenor mener om misbruk av sin domeneadresse.
Kjeltringer som bruker lugubre tjenester på nettet for å omgå norsk lov. Takk skal du f..n meg ha, UNO Score.

09.01.2026:
Har Telenor kontaktet dere?
Eller har dere blitt svartelistet av Spamcop?
Takker for svar etter kjappe seks mÃ¥neder. Det er uansett raskere enn e-post jeg har sendt tidligere -Som dere fortsatt ikke har svart pÃ¥. Dere betaler jo lugubre aktÞrer for Ã¥ aktivt sende spam - DISSE GJØR IKKE DETTE GRATIS. Har tidligere sporet dette til en norsk herremann med base i Oslo sentrum som driver med markedsfÞring, som jeg ogsÃ¥ har informert dere om. Det oser ikke akkurat tillit dette. 🀮

2025幎7月29日

Hei Per,

Takk for din tilbakemelding!
Vi vil aldri sende e-post fra et annet domene enn @unoscore.no.

Dersom du har mottatt e-post fra @telenor.no med budskap om Uno Score, kan du gjerne videresende dette til oss på kontakt@unoscore.no slik at vi kan undersÞke saken nÊrmere.

5぀星のうち1の評䟡

Dette er helt klart en side som

Dette er helt klart en side som opererer med feil opplysninger og ikke kan anbefales.Min bolig ble taksert til 6,5- 7 mill for 6 måneder siden og i fÞlge Unoscore er verdien på 4mill, noe som da er 2,5-3 mill under siste takst.Fullstendig missvisende og vill gjetning fra et useriÞst foretak.Styr unna!

2024幎10月3日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス