URNBUTIKEN. レビュー 467

TrustScore 5段階評価の4.5

4.3

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Bra konversation via mejl. Bra packat. Jättefin sten mycket nöjd. Mycket glad och imponerad över att jag fick ett fint handskrivet kort. Otroligt nöjd över allt ❤️

企業が回答しました

5つ星のうち5の評価

Den urna som jag beställde var undrrbar färgen passade jätte fint så sött med guld tassar på locket kom att rekomendera er till mina vänner med djur. Om jag skaffar ny hund och den går bort så kom... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Snabb leverans och bekräftelse när de hade skickat varan, mycket väl emballerad kolli, Bra Urnbutiken. Däremot klantade DHL sig och körde varan till fel utlämningsställe, var i kontakt med dem och s... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Väldigt nöjd med varorna. Men leveransutbudet UPS gjorde det svårt att få tag i paketet. Stod att dem försökt leverera till adress men ingen hade varit och ringt på. Kontaktade UPS och då sa dom att... もっと見る

企業情報

1. 棺桶提供業者
  2. 火葬業
  3. 葬儀場
  4. ペット葬儀サービス

当該企業による記述

På URNBUTIKEN vet vi att valet av en urna eller ett minnessmycke är ett djupt personligt beslut. Därför hjälper vi dig med omtanke, tydlighet och respekt att hitta ett varaktigt minne av någon du saknar. Vårt sortiment omfattar urnor, asksmycken, djururnor och andra minnesprodukter i olika stilar, från stillrent och modernt till mer konstnärligt och tidlöst. Vi samarbetar med konstnärer och skickliga hantverkare, vilket gör att vi kan erbjuda produkter av hög kvalitet, uttrycksfull design och även specialanpassade lösningar. Vi samarbetar också med begravningsbyråer och krematorier i Sverige. Vi tar oss tid att svara på frågor, tänka tillsammans med dig och vägleda dig steg för steg. Vårt mål är att hjälpa dig hitta ett minne som är omsorgsfullt utformat, värdigt och meningsfullt att bära med sig över tid.

4.3

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち1の評価

Inget svar på mejl

Inget svar på mejl, skav på en dyr urna . Trycket var inte alls bra. Har mejlat men inte fått svar.

2026年4月7日

Bästa fru Isljung,
Tack så mycket för ditt meddelande.
Det är tråkigt att höra att detta har gått så här. Vi ber om ursäkt för detta.
Vi har kontrollerat ärendet och kan se att ett svar har skickats på ert meddelande. Det är möjligt att det har hamnat i skräpposten eller bland övriga meddelanden.
Vi har skickat meddelandet igen idag och kommer tillsammans med er att se över en lämplig lösning.

5つ星のうち1の評価

Fick inga varor

Fick inga varor. Fortfarande inte fått några varor. Två veckor över tiden.

2026年4月3日

Bäste herr Sornede,

Tack så mycket för ditt meddelande.

Det är tråkigt att höra att ni inte har fått någonting.
När vi kontrollerar detta ser vi att beställningen skickades den 3 april, men att den tyvärr har fastnat någonstans hos DPD.
Eftersom vi inte har något inflytande över DPD kommer vi, på grund av besväret, att skicka en ny försändelse till er redan idag.

Våra uppriktiga ursäkter för detta besvär.

Otroligt nöjd

Bra konversation via mejl. Bra packat. Jättefin sten mycket nöjd.
Mycket glad och imponerad över att jag fick ett fint handskrivet kort.
Otroligt nöjd över allt ❤️

2026年4月2日

Kära Katarina,
Stort tack för dina fina ord. Det gläder oss att höra att allt har gått bra och enligt dina önskemål.
Tack för ditt förtroende för oss.

5つ星のうち5の評価

Fin service!Fin service,och produkt!

Fin service,och produkt!

2026年2月25日

URNBUTIKEN. からの回答

Stort tack för din fina recension! Vi är glada att du är nöjd både med servicen och produkten. Det gläder oss att höra att den hjärtformade urnan med gravyr motsvarade dina förväntningar.

Bra leverans enligt "butikens" löfte

Tydlig information om produkterna. Enkel hantering och leverans enligt löfte. Har ingen erfarenhet hur de agerar om något inte blir som tänkt.

2026年2月11日

Bästa fru Brunman,

Stort tack för ert meddelande. Vad fint att höra att allt har gått bra och varit till belåtenhet.
Tack för ert förtroende för oss.

5つ星のうち5の評価

Vacker urna till min saknade fyrfoting.

Vacker urna till min saknade fyrfoting.
Väl paketerat och hyfsad tid på leverans.

2026年2月6日

URNBUTIKEN. からの回答

Vad roligt att höra att urnan motsvarade dina förväntningar och att allt kom fram väl förpackat och inom rimlig tid. Vi hoppas att denna urna kan bli ett vackert, värdefullt och kärleksfullt minne av din trogna, saknade fyrbenta vän.

5つ星のうち5の評価

En väldigt fin urna med hög kvalitet…

En väldigt fin urna med hög kvalitet som kom väl paketerad hem till mig. Jag är mycket nöjd!

2026年1月12日

Bästa Camilla,

Tack så mycket för ditt meddelande. Det är verkligen glädjande att höra att allt har gått bra och att urnan är som du önskade. Tack för ditt förtroende för oss.

5つ星のうち5の評価

Otroligt fin urna i metall

Otroligt fin urna i metall. Enkel och klart prisvärd

2026年1月8日

Bästa fru Olausson,

Tack så mycket för ert meddelande. Vad glädjande att höra att allt har gått till er belåtenhet. Tack för ert förtroende för oss.

5つ星のうち5の評価

Bra beskrivning som stämde.

Bra beskrivning som stämde.
Jättefin att ha som minne.

2025年12月23日

Kära Marie,

tack så mycket för ert meddelande. Det gläder oss att höra att urnan motsvarade era förväntningar och förhoppningar.
Tack för det förtroende ni har visat oss under denna svåra period.

Bemötande och utmärkt service

Bemötande och utmärkt service! Tusen tack 🙏

2025年12月2日

Kära Ingrid,

Vad fint att höra att vi kunde hjälpa till och att allt har gått enligt dina önskemål.
Tack så mycket för ditt förtroende för oss.

Mycket bra

Väldigt fint smycke och smidigt köp

2025年11月18日

Bästa Nadja,

Tack så mycket för ert meddelande. Vad fint att höra att allt har gått till belåtenhet och att berlocken är såsom ni önskade.

5つ星のうち4の評価

Fint resultat och snabb leverans

Fint resultat och snabb leverans, jag är nöjd!

2025年10月15日

URNBUTIKEN. からの回答

Vad roligt att höra att ni är nöjda med resultatet och den snabba leveransen. Vi uppskattar ert förtroende och hoppas få möjlighet att hjälpa er igen i framtiden.

Fin och välgjord urna

Fin och välgjord urna. Snabb leverans till dörren! Mycket nöjd

2025年10月1日

Bästa fru Beckham,

Tack så mycket för era fina ord. Det är glädjande att höra att allt har gått bra.
Tack för ert förtroende för oss.

5つ星のうち5の評価

Snabb leverans och produkten stämde bra överens med bilden på webbplatsen

2025年9月26日

URNBUTIKEN. からの回答

Fint att vi kunde leverera din minnessten snabbt och att du nu har en varm plats för att minnas din kära.

5つ星のうち5の評価

Fin kvalitet och fina produkter!

Fin kvalitet, bra förpackat. Min älskade katt kan nu finnas hos mig på ett väldigt värdigt sätt.

2024年11月26日

URNBUTIKEN. からの回答

Fint att vi kunde erbjuda dig en urna för att minnas din älskade katt. Vi önskar dig många kära minnen – från oss alla i teamet.

5つ星のうち5の評価

Snabb och fin service med jättefin…

Snabb och fin service med jättefin produkt, jag beställde en vacker urna i metall, rekommenderar varmt!

2025年9月23日

URNBUTIKEN. からの回答

Fint att vi kunde skicka en vacker metallurna till dig enligt dina önskemål. Vi önskar dig fina minnen av din kära.

Helt enkelt utmärkt!

Jättebra urval av urnor, snabb leverans, utmärkt paketerat och kom fram utan minsta skada! Jättefin urna som ska få hedra min bortgångna pälsboll. Rekommenderar starkt detta företag!
10/10 tummar upp!

2025年9月23日
自発的なレビュー

Kära Lina,

Vad fint att höra att allt har gått bra och blivit som du önskade. Tack för förtroendet du har gett oss och för att vi på detta sätt har fått ge lite tröst.

5つ星のうち5の評価

Fast delivery and great help by…

Fast delivery and great help by customer service when I needed help with my product.

2025年9月10日

Dear Mr. Olsson,

Thank you very much for your kind words.
We are pleased to hear that everything went well and met your expectations.
Thank you also for placing your trust in us.

5つ星のうち4の評価

Snabb och smidig leverans men färgen på…

Snabb och smidig leverans men färgen på produkten överensstämmde inte med bilden var mycket ljusare.

2025年9月10日

URNBUTIKEN. からの回答

På grund av belysningen kan ett foto uppfattas något annorlunda i färg.
Vad bra att leveransen gick smidigt och snabbt. Vi hoppas att ni har en fin plats för att minnas.

Toppenfin urna

Snabb leverans! Toppenfin urna och mycket väl packeterat!!

2025年8月29日

URNBUTIKEN. からの回答

Skönt att urnramen blev precis som önskat och att vi trots den lilla förseningen ändå kunde leverera den snabbare.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。