企業が回答しました
Vergeet nooit in welke branche je werkt. Levering was onduidelijk, levering was verkeerd en wederom dubbele antwoorden bij klantenservice. De eerst geboden oplossing bleek ineens te kostbaar voor he... もっと見る
企業が回答しました
Urn is prachtig. Zorgvuldig ingepakt en veilig verstuurd! Was blij verrast door het persoonlijke handgeschreven berichtje in de verpakking. Aanrader!
企業が回答しました
Bij URNWINKEL begrijpen we dat het kiezen van een urn of assieraad een persoonlijke beslissing is. Daarom helpen wij je op een rustige, heldere en respectvolle manier bij het vinden van een tastbare herinnering aan iemand die je dierbaar is. Je vindt bij ons urnen, assieraden, dierenurnen en andere gedenkproducten in uiteenlopende stijlen en prijsklassen. We werken samen met kunstenaars en vakmensen, waardoor we naast een breed assortiment ook maatwerk kunnen bieden. We nemen de tijd om mee te denken, vragen te beantwoorden en je stap voor stap te begeleiden, zodat je een keuze kunt maken die echt past bij jouw wensen en gevoel. Wij werken samen met uitvaartbegeleiders en crematoria in Nederland en België.
Roggemole 8-14, 8531 WB, Lemmer, オランダ
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
De urn die ik graag hebben wilde werd zo met een liefdevolle kaart bij me thuis bezorg en zag er precies zo uit zoals ik verwacht had..had geen betere keuze kunnen maken ..dank je wel Urnenwinkel en ben er heel.erg blij mee

URNWINKEL. からの回答
Netjes verpakt en de urn is precies de kleur die ik had verwacht
Had de urn alleen iets kleiner verwacht

URNWINKEL. からの回答
Het was zorgvuldig ingepakt. De urn was in een perfecte staat bij aankomst. Ik ben meer dan tevreden met het ontwerp. 5 sterren!

Heel goed verpakt.
Heel mooie urn, goed afgewerkt ,ook een theelichtje erbij en een zakje voor de as.met een etiket erop om wat erop te schrijven, tevens nog een mooi buideltje om het goed en mooi in de urn te doen. Complimenten. We zijn er erg blij mee.

URNWINKEL. からの回答
Meedenken over wat ik nodig heb, keurig proefdruk van de urn en heel netjes, heel goed verpakt. Dus top.

URNWINKEL. からの回答
De website geeft een overzichtelijk inzicht van de mogelijkheden.. Als je contact opneemt met Urnwinkel voor een afwijkende tekst wordt deze perfect voorgesteld. Wij zijn uitermate blij met het resultaat en de kwaliteit van de steen.. DankUwel Urnwinkel

URNWINKEL. からの回答
Wij hebben al meerdere urnen van Geert/Roel.
De urnen zijn urnen maar ook weer niet. Het straalt een soort van kunst uit in je woonkamer.
Een bijzonder stuk waar onze dierbaren inzitten.

URNWINKEL. からの回答
Geweldig mooie urn, zijn er zeer tevreden mee, en heel vriendelijk contact met een medewerker gehad!

URNWINKEL. からの回答
Foutje in bestelling bij uitvoering hopelijk komt het nu goed!

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。