Et gennemsnitligt rejsebureau - intet US speciale
Vi bestilte vores ferie til USA og Bahamas gennem USA Rejser med afrejse i juli.
Den eneste betingelse vi havde var, at vi skulle til Florida og evt. Bahamas.
Vi fik hurtigt et forslag til en pakke med 4 dage i Miami, 4 dage i Orlando og 5 dage på Bahamas. Billeje i hele perioden i US, hvor vi selv kÞrte fra Miami til Orlando mens der var fly til Bahamas fra Orlando og uden billeje på Bahamas.
Hotellerne var fine. Vi havde dog overset, at hotellet i Orlando var et decideret og dedikeret bÞrnehotel (vi har to store bÞrn og et mindre). Vi fik i sidste Þjeblik Êndret det til et andet hotel med et tillÊg dog inkl. morgenmad - I know, det var selvforskyldt.
Vi havde ikke pÃ¥ forhÃ¥nd undersÞgt vejret pÃ¥ Bahamas, og vi var ikke klar over, at man frarÃ¥der rejser til Bahamas i juli og mÃ¥neder frem grundet vejret (orkansÊson). Det kunne vi naturligvis selv have undersÞgt og dermed ogsÃ¥ selvforskyldt, at vi risikerede (og fik) en uge pÃ¥ Bahamas med meget blandet vejr - men ikke det vi lige havde hÃ¥bet pÃ¥, nÃ¥r man netop bestilte gennem nogen, der slÃ¥r sig op pÃ¥ at vÊre specialister omkring Bahamas. Og ja, vejret kan man ikke bebrejde selskabet for (kun metrologerne), men som âspecialistâ burde man informere om, at man vÊlger rejsen i orkansÊson.
Der var ogsÃ¥ lige en ekstra betaling for at have kufferterne med flyet til Bahamas. Det var ikke med i prisen og overraskede os en smule, da det endte med at blive 100 USD. Igen, var det selvforskyldt, da vi ikke havde lÊst âdet med smÃ¥tâ i den fÞrste mail vi fik. Men, det kunne man godt have gjort mere ud af at informere om - det koster trods alt ikke noget for selskabet at fremhÊve. Om ikke andet, lÊser man med her, ved man det nu.
Når vi ender med at give 2 stjerner, så er den ene stjerne for, at vi jo faktisk fik det vi bestilte og havde en god ferie. Den anden stjerne giver vi for, at vi har fået svar på vores spÞrgsmål undervejs ret hurtigt.
Når vi hverken giver tredje, fjerde eller femte stjerne er det fordi, vi havde håbet på et rejsebureau, der var tÊttere på området og gav mere vejledning og netop udviste, at de var specialister i US - herunder sÊrligt omkring vejret på Bahamas.
Selskabet slÃ¥r sig op pÃ¥ at vÊre specialister i US, men man fÃ¥r ikke noget ekstraordinÊrt med som man kunne hÃ¥be pÃ¥, nÃ¥r man vÊlger specialister. Samtidig ville de âsmÃ¥ fifâ pÃ¥ de forskellige rejsemÃ¥l give en ekstra vÊrdi, fx omkring valg af taxa i lufthavnen pÃ¥ Bahamas - det er det, der adskiller specialisterne fra de gennemsnitlige rejsebureauer.
Jeg tror faktisk ikke de selv har vÊret på hotellerne, og at hotellerne blot er fundet ved en simpel sÞgning på nettet. Vi har tidligere rejst med et andet specialiseret bureau til en anden verdensdel, og her kunne man mÊrke deres specialistviden blev inddraget i valg af hoteller, Þer mv. herunder havde de selv vÊret på alle hotellerne. Samtidig fik man gode fif til forskellige ting.
Alt i alt en god tur, men det man betaler specialisterne for synes, at ende ud med noget gennemsnitligt.
Og ja vi havde en god ferie - vores anmeldelse er baseret på vores oplevelse af selskabet og ikke af selve ferien.
Denne anmeldelse mÃ¥ sÃ¥ledes heller ikke lÊses som en dÃ¥rlig anmeldelse af selskabet, men en fair og kritisk anmeldelse om, at man skal overveje alternativer, hvis det vigtige er en skrÊddersyet rejse baseret pÃ¥ specialistviden. Skal turen âblotâ til USA vil vi til en hver tid anbefale selskabet.
2023幎7æ2æ¥
èªçºçãªã¬ãã¥ãŒ