レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Vi er veldig fornøyde med utestuen vi har fått bygd. uteDESIGN leverer godt og produktet er veldig bra. Hyggelige ansatte og god respons.

5つ星のうち3の評価

Flotte produkter og hyggelig selger. Men etter avtaleinngåelsen er vår erfaring mangelfull intern logistikk, rot, forsinkelser, skadede varer, ansvarsfraskrivelse og unødige "sleivete" kommentarer f... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Vi takker for et meget godt samarbeid og gjennomføring av montering av en dobbel pergola markise over vår 24 qm stor hjørneterrasse i 6. etasje januar/februar 2025. En senere kommentar vedr. en litt b... もっと見る

企業情報

1. カーポート・パーゴラ建築業者
  2. 庭の建物・東屋提供業者
  3. あずまや建築業者
  4. アウトドア家具店

当該企業による記述

Hos uteDESIGN er vi stolte av å være Norges ledende leverandør av skreddersydde utestuer og pergolaer. Vår lidenskap er å skape hverdagsmagi på din uteplass, slik at du kan nyte utendørslivet året rundt, uavhengig av værforholdene.

連絡先

通常2週間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

5つ星のうち5の評価

Vi er meget fornøyde med resultatet

Vi er meget fornøyde med resultatet, og gleder oss til å bruke utestua! Colin vår kontaktperson kjørte en veldig ryddig og god prosess med masse gode faglige råd som sikret en leveranse innefor forventningene.

2026年2月23日

Ryddig og god prosess

Ryddig og god prosess. God bistand i hele prosessen, samt god oppfølging i etterkant. Dyktige og trivelige ansatte både i planlegging og montering.
Kan anbefale Utedesign som leverandør av hagestue.

2025年12月1日

Fantastisk bra service!

Fantastisk bra service, svært bra kvaltitet, og skikkelig proff folk. Fikk veldig god oppfølging av Marita og resten av de som jobber der. Kan absolutt anbefales!

2025年11月19日

Mange år med uteglede!

Nå har vi hatt innglasset pergola i nesten 10 år. Bare positivt erfaring og mye glede av utestue. Lamelltak har fungert problemfritt i alle år. De FÅ gangene vi har hatt kontakt med leverandør, har de stilt opp.
Anbefaler både leverandør og produkt på det varmeste. Tommel opp!

2025年10月15日
5つ星のうち5の評価

Veldig godt fornøyd med levering og…

Veldig godt fornøyd med levering og montering av utestuen fra UteDesign. Hyggelig kommunikasjon fra start til mål! Meget flott resultat og imponerende ryddig og dyktig montasje, alt på mm presisjon. Kan absolutt anbefales :-)

2025年9月25日

uteDESIGN からの回答

Tusen takk for en flott tilbakemelding, Teis. Vi setter stor pris på at du fremhever både kommunikasjonen og presisjonen i montasjen. Det gleder oss å høre at resultatet ble slik du ønsket, og at du gjerne anbefaler oss videre. Vi håper du får mange gode stunder i din nye utestue.

5つ星のうち5の評価

FOR EN FANTASTISK OPPLEVELSE!

Vi er fantastisk fornøyde med resultatet, og har virkelig fått drømmepergolaen. Colin var veldig dyktig, profesjonell og ryddig før, under, og etter selve prosessen. Monteringen tok to dager, og UteDesign kom på eget initiativ og rettet opp en feil med selve motoren til lamellene som jeg ikke visste noe om. Nå nyter vi sene kvelder i vår nye favorittplass på terrassen. Det formerlig oser av kvalitet og luksus. Tusen takk for en særs hyggelig salgsopplevelse, ikke minst et plettfritt resultat. <3

2025年9月4日

uteDESIGN からの回答

For en fantastisk anmeldelse – tusen takk, Erik! Det er inspirerende å lese hvor fornøyd dere er med både prosessen og sluttresultatet. At du opplever pergolaen som et sted for kvalitet og luksus, betyr mye for oss. Vi deler tilbakemeldingen din med Colin og teamet, som blir veldig glade for ros. Nyt de sene kveldene på terrassen – det er akkurat slike opplevelser vi ønsker å skape.

5つ星のうち4の評価

Veldig fornøyd med alt

Veldig fornøyd med alt, bortsett fra prisen 😂

2025年9月23日

uteDESIGN からの回答

Tusen takk for en ærlig og humoristisk tilbakemelding, Ragnvald. Vi er glade for å høre at du er svært fornøyd med alt, selv om prisen kan trekke litt på smilebåndet. Vår ambisjon er alltid å levere løsninger som gir varig verdi, både i kvalitet og opplevelse. Vi håper du får glede av uteplassen i mange år fremover.

5つ星のうち5の評価

Vi er strålende fornøyd med hagestuen…

Vi er strålende fornøyd med hagestuen vår, synd vi ikke gjorde dette for flere år siden. Blir brukt stort sett hver dag. Vi sjekket flere alternativer før vi valgte utedesign,mulighet for endring slik den passet vårt hus og utsenede var noe av grunnene til vi valgte denne.

2025年9月1日

uteDESIGN からの回答

Tusen takk for en strålende tilbakemelding, Rune. Det gleder oss å høre at dere bruker hagestuen nesten daglig – det er et tydelig tegn på at investeringen treffer behovet. Vi forstår godt at du gjerne skulle hatt denne opplevelsen tidligere, og vi er stolte over at våre fleksible løsninger gjorde at hagestuen passet perfekt til huset deres. Ønsker dere mange gode stunder der fremover.

5つ星のうち1の評価

Feil, forsinkelser og dårlig kundebehandling

Vi bestilte pergola fra Utedesign. Selgeren jobbet hardt for å få avtalen i boks, og vi opplevde i starten god service. Dessverre stoppet det der. Når problemene oppsto, var det svært lite hjelp å få. Byggelederen følger dårlig opp, og vi har måttet sende e-post helt til daglig leder for at noe skulle skje.

Det har vært feil på deler, og kompensasjonen vi fikk tilbud om var varmelamper som selskapet uansett er i ferd med å fase ut, lite tillitsvekkende. I tillegg kommer de omtrent aldri til avtalt tidspunkt, og kommunikasjonen har vært lite profesjonell.

Vi gledet oss til å bruke pergolaen i sommer, men prosjektet har dratt ut og er fortsatt ikke ferdigstilt. Som kunde forventer man bedre oppfølging, tydeligere kommunikasjon og at leverandøren møter opp når de sier de skal.

Vi er i nå i september 2 måneder etter avtalt levering og pergolaen er fortsatt ikke ferdig!

Anbefales absolutt ikke!

2025年9月5日

Hei,

Takk for at du deler erfaringen din med oss. Vi forstår at dette har vært en krevende prosess for deg, og tar med oss tilbakemeldingen videre internt. Om du ønsker dialog rundt saken din, er du velkommen til å kontakte oss direkte på kundeservice@utedesign.no, så følger vi opp videre der.

5つ星のうち2の評価

Bra glass, men i litt for enkel innpakking

Bra oppfølging fram til signering av kontrakt og forskuddet er betalt. Derretter ble det litt mer trøbblete, i alle fall for oss. Flere utsettelser på levering og montering, og vi måtte selv ringe å høre hvor det ble av vinduene.

Vi benyttet oss av muligheten for å få vinduer og dører montert, men også her var ikke koordineeringen spesielt god. Kvalitet og finish på monteringen bar preg av hastverk, og det ble ganske mye oppfølfing med finjustering, tetting, pussing og retting av småfeil.

Opplevelse:
Vi har både fastkarm og skyvedører av typen Fjordblikk. Disse er åpne og pene å se på med lite karm. Det er verdt å merke seg skyvedørene her ikke er tette mellom glassene, så ved vind piper det godt da det kun ligger en tynn børstelist mellom dem.

Teknisk og praktis:
Låsemekanismen på dærene er nede ved gulvet, og kan i teorien opereres med litt fotgymnastikk, men det er avhengig av perfekt montering og justering. Hos oss er dette i praksis mulig på bare halvparten av dørene. Skyvedørene er kun hektet sammen langs gulvet med et enkelt plastikkbeslag. Dette fremstår som for enkelt og dårlig designet. For de smaleste dørene er resultatet at de ofte hopper ut av sporet ved lukking da de "tilter" av å bli dratt bare i bunnen. Å løfte de inn i sporet igjen er ikke enkelt, og krever demontering av beslaget. De bredeste dørene er ganske tunge, her hopper de ikke ut av sporet, men beslaget bøyer seg slik at dørene ikke henger sammen, og må løftes på plass igjen. Begge problemene lar seg unngå ved å være superforsiktig ved lukking, men det gjør i praksis at dørene ikke kan opereres av barn eller andre voksne uten praktisk opplæring. Det man tenker på som "normal" håndtering er alt for voldsomt for de små plastikkbeslagene. Merk at det også er ingen demping/foring eller fjæring mellom dem til avhjelpe. Sistnevnte hadde trolig hjulpet mye.

Prisen tatt i betraktning, hadde vi forventet langt mer, både av kvalitet på produktet i seg selv, og selve monteringen.

2025年6月6日

Hei,

Takk for en grundig tilbakemelding. Vi setter pris på at du deler erfaringen din, og tar med oss dine innspill om både produkt og prosess i vårt videre arbeid. Skulle du ønske ytterligere oppfølging rundt prosjektet, er du velkommen til å kontakte oss på kundeservice@utedesign.no

Fantastisk utestue

Fantastisk utestue – vi bruker den mer enn stua!
Utestuen har virkelig blitt husets hjerte. Kvaliteten er solid! Vi bruker den til alt – måltider, besøk og avslapning. En investering vi ikke angrer et sekund på!

2025年8月1日

uteDESIGN からの回答

Tusen takk for den flotte tilbakemeldingen.
Det er utrolig hyggelig å høre at utestuen har blitt husets hjerte og at dere bruker den mer enn stuen. Vi er stolte av å levere kvalitet som gir glede i hverdagen, og håper dere får mange gode stunder der i årene som kommer.

Dårlig kundeservice

Ikke noe å utsette på kommunikasjon helt til avtalen var i boks. Etter dette ble det noen oppdateringer, men da det nærmet seg dato for montering ble det stille. Måtte da purre.
Flinke montører som jobbet hardt i varmen og det ble gitt føringer på hva som var avtalt under oppmåling, men det viser seg at dette sviktet. Teknikere gjorde seg ferdig så begynte det å regne, og det lakk inn vann fra tak og alle sider det var glass på. Kunne ikke bruke utestue når det regnet, vi snakker tross alt om Vestlandet. Da begynt moroa med å få fatt i noen fra Utedesign. Sendte mail, men fikk ikke noe svar om at det var registrert. Ringte de, men kom da til en telefonsvarer. Fikk til slutt tak i en byggeleder som skulle sjekke og melde tilbake, hørte ikke noe mer fra han. Så oppfølgning etter montasje som er helt elementært innen kundeservice sviktet totalt eller eksiterer ikke. Gått en uke og ikke noe har skjedd så hver gang det regner må vi slutte å bruke utestuen. De vil jo fremstå som leverandør av high end produkter, men da må alle ledd fungere, spesielt kundeservice.
Unnskyldningen er nok ferietid, men den holder ikke så lenge montører er på jobb. Så med kundeservice har Utedesign en jobb å gjøre.

2025年7月23日

Hei,

Tusen takk for at du tar deg tid til å dele din opplevelse, både det som har fungert og det som ikke har stått til forventningene. Først og fremst vil vi beklage på det sterkeste at oppfølgingen etter montering ikke har vært i tråd med det du med rette kan forvente av uteDESIGN.

Vi er stolte av å levere skreddersydde løsninger av høy kvalitet, og da er god kommunikasjon og tett kundeservice helt avgjørende, spesielt i fasen etter montering. Når dette svikter, oppleves det med god grunn frustrerende, og vi forstår hvor skuffende det er å stå igjen med en utestue som ikke kan brukes i regnvær.

Det du beskriver er ikke representativt for standarden vi jobber for hver eneste dag, og vi tar tilbakemeldingen din på største alvor. Vi setter pris på ærlige tilbakemeldinger. De hjelper oss å bli bedre.

5つ星のうち5の評価

Flott opplevelse fra start til slutt

Flott opplevelse fra start til slutt. Tydelighet ifm bestillingen, presis ifm leveringen, kjapp ifm fiksing av lekkasje. Godt humør på alle involverte. Solid.

2025年3月30日

uteDESIGN からの回答

Tusen takk for en strålende tilbakemelding

Vi er glade for å høre at du opplevde prosessen som tydelig, presis og profesjonell. Det betyr mye for oss å vite at både leveransen og oppfølgingen svarte til forventningene, og at vårt team bidro med godt humør hele veien.

Slike tilbakemeldinger motiverer oss til å fortsette å levere kvalitet i alle ledd

5つ星のうち2の評価

1) Vær realistiske når det gjelder…

1) Vær realistiske når det gjelder leveringstid. Vi bestilte i september, levering ble utsatt 3 ganger og til slutt ferdigstilt i januar.
2) Utedesign er ikke en prosjektleverandør, de er en utstyrsleverandør. Det holder ikke når ting er så dyre.
3) Generelt for dyrt. Farlig nær overprising.

2025年7月15日

Takk for ærlig tilbakemelding

Vi forstår frustrasjonen din knyttet til leveringstiden og beklager på det sterkeste at dette ikke stod til forventningene. Selv om enkelte prosjekter kan påvirkes av forhold utenfor vår kontroll, skal vi alltid være tydelige og realistiske i vår kommunikasjon, her har vi åpenbart ikke lykkes godt nok.

Vi tar også til oss innspillene dine om opplevelsen av prosjektgjennomføringen. Våre løsninger er skreddersydde og montert av fagpersonell, men vi ser at vi har forbedringspotensial i hvordan vi følger opp og koordinerer helheten i slike prosesser.

Når det gjelder pris, er våre produkter utviklet for å tåle nordisk klima og leveres med solide garantier. Vi er bevisste på at kvalitet koster, men skal også kunne levere på verdi. Vi tar derfor denne typen tilbakemeldinger på alvor.

Vi håper du får glede av resultatet, og vi ønsker deg mange gode stunder på uteplassen.

5つ星のうち5の評価

Effektiv prosess og høy kvalitet

Vi bestilte innglassing fra UteDesign og er veldig fornøyde med både prosessen og resultatet. Vi fikk utrolig god hjelp av Marita Boge og Helge gjennom hele prosessen – de svarte alltid raskt, tydelig og profesjonelt på spørsmålene våre, og vi opplevde å få god oppfølging hele veien.

Monteringen gikk raskt og smertefritt, og resultatet ble veldig bra. Selv om innglassingen var litt kostbar, føler vi at kvaliteten forsvarer prisen. Løsningen virker solid og gjennomført, og vi gleder oss til å bruke uteplassen enda mer fremover. Anbefales!

2025年5月17日

uteDESIGN からの回答

Tusen takk for en varm tilbakemelding

Vi setter stor pris på at du fremhever både prosessen og resultatet, og ikke minst innsatsen til Marita og Helge. Hos oss er det viktig å skape trygghet og forutsigbarhet gjennom hele kundereisen, og det gleder oss å høre at dere opplevde nettopp dette.

Takk for tilliten og for at dere anbefaler oss videre

5つ星のうち5の評価

Stor begeistring for vår nye Utestue.

Vi er veldig begeistret for vår nye Utestue. Den har løftet hytta vår mange hakk. Hytta har blitt større, og i tillegg kan vi nå sitte «ute» langt utover kveldene. Vår opplevelse med UteDesign har vært glimrende, helt fra første kontakt til ferdigstillelse. Vår opplevelse har vært at det har vært stor vilje til å finne aller best mulig løsning for oss, både ift brukervennlighet, estetikk og pris. Stuen ble også satt opp på riktig tidspunkt og uten noen form for problemer. Vi hadde en liten lekkasje i etterkant, men de som hadde montert Utestuen kom og reparerte dette veldig raskt. Vi er veldig veldig fornøyd og anbefaler gjerne UteDesign til andre.

2025年7月10日

uteDESIGN からの回答

Tusen takk for de fine ordene. Det er fantastisk å høre at utestuen har gitt hytta mer rom og forlenget kveldene deres ute. Nettopp slike opplevelser ønsker vi å skape.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。