レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

5つ星のうち1の評価

Har aldrig fået så dårlig en frokost før og det var jo ikke engang fordi det var billigt. Maden var decideret klam. Ingen af os tre der var afsted, kunne lide maden.

5つ星のうち1の評価

En på alle måder ubehagelig oplevelse, både hvad angår betjening og mad. Da maden blev serveret, blev den ikke sat på bordet, men nærmest smidt, så tallerkenen flyttede sig et par centimeter. Person... もっと見る

企業情報

1. 酒屋

さまざまな外部ソースから提供された情報

Velkommen til Café & Ristorante Valencia Valencia's menukort indeholder flere end 117 smukt afstemte retter. Prismæssigt ligger Valencia i den fornuftige ende af skalaen og De vil blive imponeret over køkken-chefens talent og restaurantens kvalitetsniveau - hvad enten det gælder de billigste retter, eller de eksotiske tilberedelser ved flamberingsbordet. Restauranten er placeret på byens smukke torv tæt ved Klosterporten og Akademiet og har åbent for såvel frokost- som aften-gæster.

1.9

通常24時間以内に回答

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Seriøst dårlig service

Vi havde ringet i god tid og bestilt bord til 14 piger der skulle hygge sammen - men da de så dukker op på dagen, er der stillet 2 borde op, hver for sig, så de ikke kan sidde sammen. Efter at have ringet til Valencia, får jeg oplyst at jeg ikke havde sagt de skulle sidde sammen, så de kunne ikke hjælpe. Pigerne måtte forlade stedet uden at få noget mad. Virkelig dårlig service, og Valencia behøver ikke bekymre sig om at de bliver valgt en anden gang.

2026年3月20日

Vi bestilte 2xoksemørbrad til 339,- pr

Vi bestilte 2xoksemørbrad til 339,- pr. stk.
Vi blev spurgt om vi ønskede medium stegt. Ja, tak.
Vi fik serveret to tynde skiver kød, som var gennemstegt. Jeg havde bestilt champignonsauce og min mand bestilte pebersauce. Begge tallerkner var overhældt med en brun tyk sovs og der var yderligere en skål til hver portion med samme mørkebrune fluidum, som iøvrigt var løbet ned på ydersiden af sauceskålen.
Vi gjorde opmærksom på, at bøffen var gennemstegt på trods af, vi havde ønsket medium. Den meget unge mand tilbød at lave dem om. Ja tak.
Nu var der gået 5 kvarter og vi fik igen serveret en tallerken med den samme mørkebrune sovs ud over kødet . Denne gang var kødet skåret i en tykkelse, som en oksemørbrad, men nu var bøffen rå!
Vi kaldte på den unge tjener, og han sagde, han ville hente chefen. Så kom han tilbage og sagde, at chefen havde travlt og kunne ikke komme ind.
Så meddelte vi, at nu gik vi -uden at spise og uden at betale.
Konklusion: Der er helt sikkert ikke en kok i køkkenet. Chefen fik chancen for at redde det, men ønskede ikke at komme ind til os.

2025年11月11日

Sikke en dårlig oplevelse

Sikke en dårlig oplevelse.
Vi fik paella og de indbagte rejer var både rå og frossen. Den unge servitrice siger at vi kan få det gratis. Da vi skulle betale for maden (vi var 5 afsted) skulle vi betale halv pris for paella til trods for vi fik lovet det gratis.
Jeg konfronterer ejer Joe med oplysningerne og han svarede flabet tilbage at her var det ham der bestemte og ikke de unge servitricer. Han påstod at rejerne var stegte og jeg ikke havde forstand på mad.
Jeg blev så vred at jeg vendte om og sagde jeg aldrig vil komme der mere og jeg vil skrive en dårlig anmeldelse på stedet.
Aldrig har jeg oplevet så dårlig betjening og opførsel
Kan absolut ikke anbefale stedet 😡

2025年8月14日
Valencia ロゴ

Valencia からの回答

Tak fordi du har taget dig tid til at skrive en anmeldelse – selvom vi naturligvis er kede af at høre, at jeres oplevelse hos os ikke levede op til forventningerne.

Vi vil gerne give vores version af forløbet, da vi mener, der desværre er opstået nogle misforståelser undervejs.

Da du og dit selskab gjorde os opmærksomme på, at rejerne i jeres paella ikke virkede til at være tilberedt korrekt, tog vores personale jeres feedback alvorligt. Vi tilbød med det samme enten at tilberede en ny ret eller give jer mulighed for at vælge noget andet fra menukortet. Det tilbud blev pænt afslået, og det blev i stedet aftalt med jer, at vi ville fratrække en del af prisen som kompensation for oplevelsen.

Ved betalingen blev denne rabat givet, men vi forstår, at der efterfølgende har været en uenighed om, hvorvidt maden skulle have været helt gratis. Det blev dog aldrig lovet, at regningen ville blive annulleret – men vi er selvfølgelig kede af, hvis kommunikationen her ikke har været tydelig nok, og hvis det har givet anledning til frustration.

Senere på aftenen vendte en af jer tilbage og gav udtryk for stor utilfredshed. Vores personale forsøgte at forklare, at retten var blevet tilberedt ud fra vores sædvanlige metode og de standarder, vi normalt arbejder ud fra. Det er vigtigt for os at understrege, at der ikke blev talt nedsættende eller sagt, at man "ikke havde forstand på mad" – og heller ikke, at "det er ejeren, der bestemmer." Tværtimod blev det nævnt, at servitricen havde rådført sig med ledelsen, og at vi havde forsøgt at finde en fair løsning.

Vi forstår godt, at det kan være frustrerende, når en oplevelse ikke lever op til det, man havde glædet sig til, og det er aldrig vores hensigt, at nogen skal gå herfra utilfredse. Vi bestræber os altid på at håndtere eventuelle fejl eller misforståelser med åbenhed og respekt – og det oplevede vi faktisk også, at vi gjorde i denne situation.

Vi beklager naturligvis, hvis der er opstået misforståelser i kommunikationen, og at du føler dig dårligt behandlet. Det er langt fra den oplevelse, vi ønsker at give vores gæster, og vi vil tage dine ord med os som en påmindelse om, hvor vigtigt det er med tydelig og imødekommende dialog i pressede situationer.

Find et andet sted

Hvis jeg kunne give nul stjerner gjorde jeg det.
Aldrig har jeg spist så dårligt et sted før, manden er slet ikke god, kunne ikke få bøffen i burgeren gennemstegt. Så da den kom fandt jeg ud af hvorfor, det er bøffer på frost som alle får samme tid på en grill pande. Bruger brødet var helt tørt og bacon var kold og hård og ikke stegt i dag.
Fandt et hår i maden og det var meget uappetitligt.

Lyt til de anmeldelser der lavet, det er ikke værd at spise her.

2025年8月5日
5つ星のうち1の評価

Jeg tror ikke der er uddannet kok i det…

Jeg tror ikke der er uddannet kok i det køkken. Maden er når den er bedst ligegyldig. Jeg bestilte kylling sandwich og der kom en stor portion med alt mulig mærkelig. Brød m kylling sovset ind i en ala fast food karry dressing som var virkelig afskyeligt. Masser af mærkelig ‘pynt’ appelsinskive, skive melon, bacon helt uden smag, brød uden smag, sågar solsikkefrø drysset lige fra posen mm.
De var så venlige at servere en ny portion uden karry dressing men jeg må desværre bare sige at det højst ophøjede sig til at være ligegyldig.
En virkelig ærgerlig og ret dyr oplevelse.
Min ligegyldige sandwich kostede 169,- en mellem str. øl 90,-

Til ejerne; besøg og lad jer inspirerer af café forsinket i jyderup. Fuldstændig fantastisk og hyggeligt lille burgersted som altid er fyldt op med kunder. Gode råvarer, uddannet kokke og maden er ikke fyldt med overflødig pynt men smager fantastisk. Det kan være I har kunder der synes jeres mad er ok (de færreste) men hvis i kun servere god mad tilberedt af dygtige kokke vil i kunne tiltrække og fastholde langt flere kunder.

2025年7月6日
5つ星のうち1の評価

Dårligste madoplevelse i meget lang tid

D. 30. juni var jeg i Sorø og ville finde et sted at spise frokost. Jeg valgte Café Valencia, fordi man kunne sidde ude, og vejret var godt. Jeg kendte ikke stedet i forvejen.

Jeg bestilte en græsk hakkebøf med pebersauce. Jeg blev ikke spurgt, hvordan kødet skulle steges, hvilket gav mening, da maden blev serveret: En cirka 1 cm tynd, grå skive med flammegrillede mærker. Kødet var gennemstegt, sammenpresset, tørt og smuldrende, ærlig talt virkelig utiltalende.

"Sovsen", som skulle være en pebersauce, kom i en lille skål som en sortbrun masse med konsistens som budding eller flan. Smagen matchede udseendet, lige så ubehagelig.

Jeg påpegede over for tjeneren, at maden ganske enkelt var uspiselig. Hun svarede, at “Det jo ikke er hakkebøf, som du ville lave den derhjemme” -hvad det så end skal betyde. Hun sagde dog, at jeg ville få rabat, når jeg skulle betale.

Jeg forsøgte at spise lidt, men det var tydeligt præfrosset kød, overdøvet af for mange krydderier i et forsøg på at skjule den ringe kvalitet. Sovsen smagte af halvfabrikata. Det var simpelthen ikke det værd, ikke engang for at blive mæt.

Jeg forstår ikke, hvordan Valencias kok eller ejere kan stå inde for sådan en ret. Det er virkelig sørgeligt. Og når man oven i købet forlanger 71 kr. for en halv liter sodavand, siger det også noget om stedets prioriteringer.

Da jeg skulle betale, fik jeg skam rabatten, som lovet – hele 11 kr.

Jeg følte mig ærligt talt til grin, da jeg forlod stedet. Det var den dårligste mad, jeg har fået i meget, meget lang tid. I alt endte jeg med at betale 209 kr. for en 0,5 liter sodavand og fire pomfritter.

Forfærdeligt sted.

2025年6月30日
5つ星のうち1の評価

Sikke dog en trist oplevelse

Sikke dog en trist oplevelse - sad udenfor ved et bord der stod så tæt på nabobordet, at det for min kone og jeg var nødvendigt at sidde på samme side, da det var meget trangt, stolen stod og vippede på et skævt underlag, bordet var beskidt- allerede der burde man være smuttet, men den smukke sol varmede så dejligt, så skidt pyt.

Vi sad ret længe og ventede på betjening, 2 unge tjenere og ejeren var hyppigt ude uden at registrere at vi var ankommet, så efter noget tid måtte vi selv gå indenfor, for at bestille- tænkte de havde travlt, men der var måske kun 6-8 gæster indenfor til 2 tjenere ( 12 udenfor) - henvendte mig til en af tjenerne som ville komme ud og tage imod bestilling.
Pizzaerne kom ret hurtigt og vin og øl endnu hurtigere, men tjeneren, syntes ikke det var nødvendigt at tørre bordet af.
Vi gik i gang med at spise og fandt ret hurtigt ud af, at det var den ringeste pizza vi nogensinde havde spist, men nærighed og sulten drev os til at spise den.

Ingen kom i forløbet og spurgte ind til maden, andre drikkevarer etc. De var stadig bare fraværende.

Sad ret længe efter og gik ind og bad om regningen- blev spurgt om vi sad ude og ja svarede jeg, mystisk spørgsmål da der sad 3 indenfor og 5 udenfor….

Men det står soleklart efter besøget, vi kommer ikke igen - selvom vi bor i byen.
Tænker pølsevognen er bedre.
Carsten

2025年5月20日
5つ星のうち1の評価

HELT uspiseligt og en TOTALT ligeglad ejer.!

Min kone indlagt på Slagelse sygehus, så efter besøg meldte sulten sig - og jeg faldt over Valencia i Sorø.!
Bogstaveligt talt FALDT.!
"Grillet oksemørbrad med sauteret broccoli, blomkål og bearnaise - vælg mellem ovnstegte kartofler, bådkartofler eller pommes frite" - lokkede spisekortet.
Vin - rød Don Jacobo Rioja - 1 glas 114 kr. og 1 flaske 570 kr.
INGEN spørger hvordan du ønsker dit kød stegt, eller hvilken type kartofler du ønsker. !

Efter ca. 15 minutter får du serveret en tallerken fyldt med pomme frite, stenhård broccoli og tilsvarende blomkål fyldt med paprika og noget ubestemmeligt rød peber. Dertil en lille lerskål med noget fluidum, som skal gøre det ud for sovs.
Jeg spørger servitricen om huset er ligeglad med hvordan jeg ønsker mit kød stegt, siden INGEN gider spørge mig ?
Det steget vi altid bare "medium" meddeler hun. !
Jeg tager nu fat på det serverede kødstykke og mine værste anelser bliver indfriet - det er helt GENNEMSTEGT og helt SEJT - jeg kan simpelthen ikke spise det og lader det stå.
Et glas rødvin til 114 kroner for et glas - er det rene tyveri - den bundskjuler og kvalitet taget i betragtning som man serverer.
Jeg bevæger mig op til kassen og baren, hvor jeg møder kokken og ejeren.
Jeg fortæller ham at maden er uspiselig.!
Nå - siger han og meddeler bare prisen 422 kr.!
Er du fuldstændig ligeglad med at maden er uspiselig spørger jeg.?
Han gentager bare 422 kr. !!!!
Jeg opgiver og går.

2025年2月4日

Dejlig oplevelse

Dejlig oplevelse, venligt personale og super lækker mad. Var ude og spise med familien og det smagte super lækkert, smagte som det skulle og tjenerne var super søde og var rigtigt gode til rydde af bordet. God oplevelse herfra

2025年1月7日
5つ星のうち1の評価

Bare find et andet sted at spise

har bestilt fra været på Valencia mange gange nu, da der ikke er så meget andet i Sorø. Jeg synes at personalet er nogle af de mest ubehøvlede mennesker jeg nogensinde har mødt. Der er ingen der smiler (bortset fra EN mand), de er allesammen meget sure. Når man ringer derned for at bestille bliver de rigtig sure over små ting, som man ikke burde bliver sure over. generelt føler man sig overhovedet ikke velkommen der. Maden e alt for dyr, i forhold til det man får. Ville på ingen måde anbefale Valencia til nogle mennesker. Find jer et andet sted at spise

2024年12月10日
5つ星のうち2の評価

Så ventede vi lige en time.,,.

Fik bord kl. 18.00 og ventede 1 time, før vi måtte rykke for maden, og så ventede vi lige igen…. I Sorø, i en kvartfuld restaurant… og maden? Havde prisen været 100 kr mindre havde kvalitet og pris passet fint sammen…, flambering ved bordet? Nej… 2 meter fra os og havde vi ikke lige set ilden, så havde vi aldrig opdaget flamberingen. Om de beklagede ventetiden? Nej, komplet ligeglade….vi så ikke en tjener før vi gik …. Vælg en anden restaurant hvor service, pris og kvalitet hører sammen i Sorø

2024年8月23日

An amazing experience at Valencia!!😍

I recently dined at Cafe & Ristorante Valencia and had an absolutely fantastic experience! The food was delicious, with a wide variety of options to choose from. The ambiance was charming and inviting, making it the perfect spot for a casual meal or a special occasion. The staff were friendly, attentive, and provided excellent service throughout the entire meal. I would highly recommend Cafe & Ristorante Valencia to anyone looking for a delightful dining experience!

2024年3月27日
5つ星のうち5の評価

Super god og sød service

Super god og sød service, med god atmosfære på stedet. Fik mexicansk og pariser bøf. Bøffen fejlede ikke noget, stor og saftig med det hele. Mexikanske var en kæmpe position hvor citron og appelsin, var i overkanten, imo

2024年3月7日

Trustpilot エクスペリエンス