レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

BestÀllde ett extraljus hÀrifrÃ¥n som jag Àr vÀldigt nöjd med. Bra pris och snabb leverans. TyvÀrr sÃ¥ trÀngde det sig in fukt i extraljuset efter nÃ¥gra mÃ¥nader och den slutade fungera. Kontaktade Valos... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ett företag som tar hand om sina kunder och snabbt. Jag fick vatten i ett av mina ljus skicka och ett mail. Efter 16 timmar svarar de och ville ha en bild 2 timmar senare fÃ¥r jag ett mail att ett nyt... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Besökte butiken i Stockholm och fick jÀttebra hjÀlp. Jag kan absolut ingenting om bilar och det kÀndes bra att dels fÃ¥ se produkten men ocksÃ¥ fÃ¥ prata med nÃ¥gon som har koll. Det blev jÀttebra till sl... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

VÀldigt bra utbud av kvalitetsvaror pÃ¥ belysningssidan. Har handlat mÃ¥nga olika belysningsprodukter av detta företag de sista Ã¥ren och kan bara sÀga att det alltid fungerat perfekt! Mycket kunnig... もっず芋る

䌁業情報

1. eコマヌス サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Extraljus, pannlampor och ficklampor. Snabb leverans 1-2 dagar. Marknadens ledande varumÀrken. Hög kundsupport. Handla till låga priser. Nordens största ljusbutik - VÀlkommen att handla!

4.7

通垞1週間以内に回答

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Ersatte defekt extraljus direkt

BestÀllde ett extraljus hÀrifrån som jag Àr vÀldigt nöjd med. Bra pris och snabb leverans. TyvÀrr så trÀngde det sig in fukt i extraljuset efter några månader och den slutade fungera. Kontaktade Valostore och de skickade en ny direkt utan att ifrågasÀtta. Hade jag kunna ge fler stjÀrnor hade dom fått det. Rekommenderar starkt!

2026幎4月19日
5぀星のうち5の評䟡

Ett företag som tar hand om sina kunder

Ett företag som tar hand om sina kunder och snabbt.
Jag fick vatten i ett av mina ljus skicka och ett mail. Efter 16 timmar svarar de och ville ha en bild 2 timmar senare får jag ett mail att ett nytt ljus Àr skickat och retur sedel i lådan. Enkelt och okomplicerat så skulle alla företag skött sina kunder. Tusen tack. Peter

2026幎3月27日
5぀星のうち1の評䟡

Bra service från supporten men

Bra service från supporten men långsamma svar. BestÀllt ljusslinga som inte fungerade. Fick ny spÀnningsdel men det fungerade fortfarande inte. Fick ny slinga och nu fungerade det. Rullade ut slungan från rullen den levererades på och då fungerade den inte lÀngre.
Verkar vara en bra leverantör men köp inte ljusslingan Agge!

2026幎2月13日

VALOSTORE.SE からの回答

Hej Petter, och tack för ditt omdöme.

VÀldigt tråkigt att höra att du haft sådan otur med LED-listerna. Dessa LED-lister håller nÀmligen ypperlig kvalité vanligtvis, vilket åtskilliga produktomdömen vittnar om. SjÀlvklart ser vi till att du får en fullt fungerande LED-list skickad till dig. Vi återkommer till dig i den påbörjade mailkonversationen.

Jag kollade igenom mailkonversationen vi haft med dig med anledning av att du upplevt att svarstiden varit lång. Vad vi kan se så har vi svarat dig som senast vardagen efter ditt mail kommit in, men oftast mycket snabbare Àn så. De flesta svaren har kommit samma dag som du skrivit, endast några minuter efter att mailet inkommit. Om du önskar Ànnu snabbare svar Àn så skulle jag rekommendera dig att du antingen hör av dig till oss på mail eller chatt istÀllet - dÀr Àr responsen praktiskt taget omedelbar.

Har du några fler funderingar Àr du varmt vÀlkommen att höra av dig. Vi önskar dig en fortsatt trevlig dag!

5぀星のうち5の評䟡

VÀldigt bra utbud av kvalitetsvaror!

VÀldigt bra utbud av kvalitetsvaror på belysningssidan. Har handlat många olika belysningsprodukter av detta företag de sista åren och kan bara sÀga att det alltid fungerat perfekt!
Mycket kunnig och trevlig personal som kan hjÀlpa till så det blir rÀtt. Också skönt att det finns en fysisk butik för oss som vill klÀmma och kÀnna.. Enda jag saknar Àr en butik på norra sidan om Stockholm, men som sagt, för denna butik kan man Àven åka en bit.
Garanterat 6 stjÀrnor av 5 möjliga!

2026幎1月16日
5぀星のうち2の評䟡

Köpt en kabelsats och Àr missnöjd

Tjenare jag har köpt en kabelsats av valostore dÀr sÀkringen och hållaren brunnit upp och jag skickar bild och skriver vad som har hÀnt, svaret jag fick var att kablarna Àr för tunna och inte klarar av den effekten men på hemsidan står det att den klarar effekten, då skriver dom att jag måste köpa en till kabelsats och köra 2st kabelsatser vilket inte kÀnns rÀtt då det står att den ska klara effekten

2025幎12月28日

VALOSTORE.SE からの回答

Hej Vilmer, och tack för ditt omdöme.

Vi kan se att du köpt en relÀkabelsats med en maxkapacitet på 480W, vilket framgår tydligt på relÀkablesatsens produktsida. Du har dock kopplat in extraljus med en total effekt på 600W med denna relÀkabelsats, vilket alltså Àr alldeles för mycket. För att en relÀkabelsats ska fungera som tÀnkt Àr det viktigt att de specificerade maxbelastningarna inte överskrids.

Vi vill önska dig en fortsatt trevlig dag.

5぀星のうち5の評䟡

Bra hjÀlpa av någon som på riktigt hade koll.

Besökte butiken i Stockholm och fick jÀttebra hjÀlp. Jag kan absolut ingenting om bilar och det kÀndes bra att dels få se produkten men också få prata med någon som har koll. Det blev jÀttebra till slut och ljusen lyser mer Àn jag hoppats och var enklare Àn jag trodde att installera. Nu ser jag vilt på långt avstånd, tidigare mÀrkte jag dem inte förrÀn det lÀt från kofångaren... :-)

2025幎12月11日
5぀星のうち1の評䟡

BestÀller en ”Laddningsbar hjÀlmlampa”

BestÀller en ”Laddningsbar hjÀlmlampa” tÀnkt till min skoterhjÀlm. Notera att det fanns 6 olika paketlösningar att vÀlja mellan, allt frÃ¥n 2799 upp till 8000kr.. jag behövde inget mÀrkvÀrdigt, sÃ¥lÀnge jag slapp ansluta en sladd till skotern för strömförsörjning. Det billigaste alternativet skulle vara enligt rubriken vara en ”laddningsbar lampa”. FÃ¥r hem den och det gÃ¥r inte att ladda.. Fick istÀllet med en transformator som jag mÃ¥ste ha inkopplad i skotern för att försörja lampan med ström. Gör ett Àrende att jag vill byta transformatorn mot ett batteri. FÃ¥r dÃ¥ som svar att jag mÃ¥ste returnera hela ordern för att sedan göra en ny bestÀllning. AlltsÃ¥ en ny bestÀllning pÃ¥ exakt samma saker jag redan har bara att jag vill skifta transformator mot ett batteri. Inte nog med att returfrakt och Ã¥terfrakt till mig kommer ta 2 veckor, det Àr 2 veckor som jag Àr utan lampan mitt under skotersÀssongen. SÃ¥ mÃ¥ste jag stÃ¥ för frakten tur & retur för att dom har slarvat med sin rubriksÀttning i produkten och angett helt fel information. Skriver ett mail nÀr jag nu Àr ganska besviken och sÀger att jag kan köpa ett batteri löst, Àr besviken över servicen och deras upplÀgg pÃ¥ just denna produkt. DÃ¥ vÀljer dom att istÀllet för att svara pÃ¥ mitt mail och komma med en lösning, att avsluta Àrendet
 Har hört mycket bra om valostore men detta var otroligt talanglöst av deras kundservice och jag kommer nog aldrig handla hos dom igen pÃ¥ grund av detta Àrende.

2025幎12月18日

VALOSTORE.SE からの回答

Hej Adam, och tack så mycket för ditt omdöme.

Vad trÃ¥kigt att du Àr missnöjd med hur ditt Àrende har hanterats. Även om du Àr missnöjd Àr vi tacksamma att du delar med dig av dina erfarenheter.

Vid bestÀllning valde du alternativet ”1 x Lampa + 12V-transformator”, vilket Àr ett av fem valbara paket. PÃ¥ produktsidan finns en tydlig innehÃ¥llsförteckning för respektive paket, dÀr det framgÃ¥r exakt vad som ingÃ¥r. För att fÃ¥ med ett batteri behöver man vÀlja ett paket som inkluderar detta, till exempel ”1 x Lampa & batteri + GoPro-fÀste”.

Du har helt rÀtt i att den gemensamma rubriken för produktsidan Àr ”Enduro HjÀlmpaket LUMONITE Navigator2 – 4195 lm / Laddbar”. Systemet i sig Àr laddbart, men eftersom det Àr batteriet som laddas krÀvs fortfarande att ett batterialternativ vÀljs om man önskar ett batteri i paketet.

Eftersom det skiljer tusentals kronor mellan transformatorn och ett batteri har vi tyvÀrr inte möjlighet att göra ett byte rakt av, utan i detta fall behövs ett återköp och ett nytt köp att göras. Hade vi haft möjlighet att lösa det på ett annat sÀtt hade det sjÀlvklart erbjudits, och jag förstår att detta kan kÀnnas lite osmidigt. Vi har dock 1-2 vardagars leveranstid, både från oss till dig och vice versa, så det hade inte tagit två veckor.

SjÀlvklart hade du inte behövt stå för några fraktkostnader, då vi både erbjuder fria returer och eftersom ordervÀrdet överstiger grÀnsen för fraktfritt.

GÀllande ditt mejl kan vi se att det besvarades nÀstföljande vardag. NÀr vi inte fick någon återkoppling på fyra dagar avslutades Àrendet automatiskt, med information om att du nÀr som helst Àr vÀlkommen att återkomma. Vi kan också se att du dÀrefter haft fortsatt kontakt med oss och att Àrendet till slut löstes i linje med dina önskemål.

Jag hoppas att denna förklaring ger lite mer klarhet i situationen. Skulle du ha några fler funderingar eller invÀndningar Àr det bara att återkomma i den pågående mailkonversationen.

Vi vill önska dig en fortsatt trevlig dag!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。