Vanaf het begin af aan duidelijke communicatie. Vriendelijk en professioneel geholpen bij de aanschaf van onze vloer. Complimenten aan de mannen die de vloer gelegd hebben. Zeer professioneel en heel... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
De vloerenlegger heeft hard gewerkt. Hij kwam op tijd en nam geen echte pauzes. Het was eigenlijk teveel werk voor 1 man in 2 dagen. Sommige (stukjes) plakplintjes laten helaas al los en de mat bij d... ãã£ãšèŠã
Na meerdere gesprekken met verschillende bedrijven hadden we besloten om voor van der Weck te kiezen omdat ze alleen met hun eigen mensen werken. Geen onderaannemers, geen gedoe met verantwoordeli... ãã£ãšèŠã
Communicatie was vanaf het begin goed en prettig. Het was fijn dat het leggen van de vloerverwarming en vloer leggen gesplitst kon worden en zelfs uitgesteld toen de planning van onze verbouwing and... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Bij ons vind je alles op het gebied van vloeren, raamdecoratie, gordijnen, traprenovatie en vloerverwarming, en dat allemaal gewoon in één woonwinkel in Amersfoort! Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van verschillende kwaliteitsvloeren als bijvoorbeeld pvc, laminaat, vinyl, tapijt en marmoleum.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Duidelijke afspraken
Duidelijke afspraken. Netjes gewerkt en mooi resultaat.
In de gang zouden overzetplinten komen, maar was achteraf niet nodig. Zonder te vragen werden er al dezelfde plinten meegenomen als in de woonkamer.
Zeker een aanrader
Goed advies gekregen bij aankoop van alle spullen. Week van te voren kregen wij een planning door wat zij per dag gingen doen.
Als er wat was werd er duidelijk gecommuniceerd.
Fijn contact
Fijn contact. Mooie vloer afgeleverd. Wel krassen op de muur. Overal heel tevreden mee!
Professionele begeleiding en advies enâŠ
Professionele begeleiding en advies en kwaliteits afhandeling, service en prachtige raamdecoratie.
Vriendelijke monteurs met goede tipsâŠ
Vriendelijke monteurs met goede tips voor verdere afwerking

Van der Weck Vloeren ããã®åç
Gewoon goed
Heldere afspraken, goede kwaliteit en fijne klantenservice.

Van der Weck Vloeren ããã®åç
Professioneel en deskundig
Naar volle tevredenheid een pvc vloer op de begane grond, eerste verdieping en trap laten verzorgen door van der Weck. Prettige communicatie, prachtige pvc vloer en uitstekende afwerking van de vloer met hoge plinten, ook de trap is afgewerkt met mooie profielen. Ik ben heel erg blij met het resultaat en kan dit bedrijf van harte aanbevelen !
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã