De geleverde producten waren kort bij de vervaldag. ( 3 maand) ÍK kon afleiden uit mijn bestelling van vorig jaar dat het ging om identiek de zelfde vervaldag en lotnummer: dus de geleverde product... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
企業情報
当該企業による記述
Van Eyck Sport: Fietsen, accessoires & kledij kopen online - Geniet van voordelige prijzen & snelle levering. Fietsen, accessoires en kledij, dat bestel je bij Van Eyck.
連絡先
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
この企業を閲覧した人は、以下の企業も閲覧しています。
Prima prijsstelling en bestelproces
Goede afhandeling bestelling. Goede prijs/kwaliteit-verhouding.
Niks ontvangen
0 sterren kan niet spijtig genoeg want nooit ontvangen en mails worden niet meer beantwoord
Levering van shimano remschijven en…
Levering van shimano remschijven en remblokjes. Stipte levering en zeer scherpe prijzen. Van Eyck is de topper in de fietsenwereld, zonet een E-bike gekocht en meer dan tevreden over de goede uitleg en service.
Controleer de vervaldatum van voedingsproducten
De geleverde producten waren kort bij de vervaldag. ( 3 maand)
ÍK kon afleiden uit mijn bestelling van vorig jaar dat het ging om identiek de zelfde vervaldag en lotnummer: dus de geleverde producten waren reeds meer dan een jaar oud.
Op mijn reactie of ik alvast een gedeelte kon omwisselen voor het zelfde product met een latere vervaldatum tot op heden geen antwoord ontvangen.
Anderzijds reeds jaren tevreden klant en nooit problemen omtrent service en levering.
Zeer tevreden!
Correcte levering, zeer tevreden over de Shimanoketting, voldoet perfect aan mijn verwachting net zoals mijn ervaring, in het verleden. Kortom tevreden over de prijs/kwaliteit en zeker ook over het telefonisch contact! TOP!
Goede producten en op tijd geleverd.
Grève Bpost
Le problème c'est que je n'ai toujours pas reçu le colis à cause de la grève chez Bpost
Eerste ervaring was een prima ervaring
Eerste ervaring was een prima ervaring. Snelle verzending en ik werd goed op de hoogte gehouden. En als enige die een artikel op voorraad hadden. Aanrader.
Alles perfect geleverd op tijd !!
Prima deal Shimano 105 12 sp. Groepset
Prima deal. Ontzettend snel ontvangen. Zeer tevreden.
Ruim aanbod en een snelle levering.
Betrouwbare levering
1 dag voor mijn vertrek merkte ik dat ik geen geïsoleerde camelback slang meer had, handig om in de bergen te toerskiën. Ik bestelde het op een andere site waar het aangeduid stond als op voorraad. Na bestelling bleek het niet op voorraad. Bij Van Eyck Sport heb ik dan een tweede bestelling gedaan die de volgende dag geleverd werd.
Fast shipping
Fast shipping, and the product matched the description on the website
geweldige verbetering voor mijn handen
Producten waren zoals ze waren…
Producten waren zoals ze waren beschreven. Top kwaliteit en super snel geleverd. Aanrader om hier te bestellen.
Snelle levering en super materiaal…
Snelle levering en super materiaal tegen de beste prijs.
Positieve winkelervaring !
Na zeer recente on-line aankoop wahoo kickr rollr (die voor mij niet bruikbaar bleek) positief probleemoplossend onderhoud in shop te Geel. Nazicht / test / terugname / vervangende aankoop op kundige en vriendelijke wijze behandeld door Yentl en collega's.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。