Wat een fantastische ervaring met deze winkel op de Coolsingel! Ik kwam mijn koffer brengen omdat deze niet meer openging, precies de dag voordat ik op vakantie ging. De medewerkster was heel vriend... ãã£ãšèŠã

äŒæ¥ãåçããŸãã
Het was een goede ervaring omdat men naar de klant gericht goed bezig was. Alhoewel de verkoopster naar wat bleek nog niet zoveel ervaring had en de verkoop een beetje pusch-te en gauw wilde af... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vriendelijk geholpen in de winkel, product niet op voorraad, dus werd thuis gestuurd. Volgende dag binnen en diezelfde week na gebeld door de winkel of ik het goed had ontvangen. Top service!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Beautiful leather and chique ladies backpack. Fast shipment after ordering online. I bought already for many many years at a store of online. Both services are always great
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 96ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Tas was erg snel en heel tevreden.
Alleen heb ik hem als kado laten inpakken maar ik vond het een normaal pakketje dat was wel jammer!

Van Os Tassen en Koffers ããã®åç
Snelle levering. MaarâŠ. Twee artikelen op aparte dagen bezorgd. Beetje vreemd wel.

Van Os Tassen en Koffers ããã®åç
Een tas voor werk besteld, het was heel gemakkelijk te bestellen en ook binnen 2 dagen al in huis!

Van Os Tassen en Koffers ããã®åç
Er was geen schouderband bij de tas. Na 1 telefoontje met de klantenservice werd het netjes opgelost. Alsnog gekregen.

Van Os Tassen en Koffers ããã®åç
Twee koffers voor een scherpe prijs. Concurrent was aanvankelijk wat goedkoper, dus werd de prijs aangepast.

Van Os Tassen en Koffers ããã®åç
Snelle levering. Het product voldeed aan de beschrijving en de foto's.
En het product was heel goed verpakt.
Ik zou het bedrijf zeker aanbevelen!

Van Os Tassen en Koffers ããã®åç
Altijd goede prijs-kwaliteit verhouding en snelle service/ levering

Van Os Tassen en Koffers ããã®åç
Geweldige service van Van Os, vooral van de medewerkers bij de servicecenter, dank Arthur!

Van Os Tassen en Koffers ããã®åç
Goed advies en geluisterd naar de wensen die wij hebben gegeven. Hierdoor zijn wij snel tot een besluit gekomen en hebben de koffers gekocht.

Van Os Tassen en Koffers ããã®åç
Portemonnee gekocht vij van OS in Oosterhout. Deze winkel verkoopt mooi en goede lederwaren. De verkoopster was niet professioneel. Ik wilde kijken hoeveel vakjes de Portemonnee had maar daar had ze geen geduld voor. Liep we en ging een andere klant helpen. Toen ik wilde betalen handelde ze het snel af en dook meteen weer tussen de tassen.
Er was geen klant in de winkel. Vond het geen prettige behandeling.

Van Os Tassen en Koffers ããã®åç
Tas gekocht, na 14 dagen een verkleuring in het leer.
Moet er extra voor na Maastricht.
Meneer zei o nee daar doe ik niks mee hoor
Ik zou een foto maken van de vlek met de bon.
Gedaan
Vriendelijke meneer heeft mij geschreven
Dat hij dat niet kon beoordelen.
En ik de tas naar de winkel moest brengen.
Dat had de meneer mij ook kunnen zeggen in de winkel.
Bij een vergoeding kan ik ook hier naar een schoenmaker.
Nee, meneer is geen tassen verkoper.
Kan beter autoâs verkopen
Dus ik loop nog met een vlek in de tas
Dus kijk maar eerst goed na of er niks aan is.

Van Os Tassen en Koffers ããã®åç
Mooie tassen voor een betaalbare prijs. Goed geholpen in de winkel in Noordwijk aan zee.

Van Os Tassen en Koffers ããã®åç
Ik ben bij Van Os in The Westfield Mall heel erg goed geholpen, door een medewerker die kennis en passie uitstraalde! Hij maakte het aanschaffen van de koffer echt 10x leuker en ik kon hem alles vragen, zelfs over mijn 12 jaar oude Samsonites van de V&D!

Van Os Tassen en Koffers ããã®åç
Concurrerende prijzen, snelle levering en goede advisering.

Van Os Tassen en Koffers ããã®åç
Ik kreeg goede voorlichting in een fysieke winkel en besloot daarom om een koffer aan te schaffen via de webshop. Ik vind het geen 5 sterren waard omdat er vermeld werd dat er binnen 24 uur geleverd zou worden echter was een exemplaar van mijn koffer niet op voorraad en moest ik zelf na twee dagen bellen waar de koffer bleef. Uiteindelijk goed afgelopen.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã