Wat een fantastische ervaring met deze winkel op de Coolsingel! Ik kwam mijn koffer brengen omdat deze niet meer openging, precies de dag voordat ik op vakantie ging. De medewerkster was heel vriend... ãã£ãšèŠã

äŒæ¥ãåçããŸãã
Het was een goede ervaring omdat men naar de klant gericht goed bezig was. Alhoewel de verkoopster naar wat bleek nog niet zoveel ervaring had en de verkoop een beetje pusch-te en gauw wilde af... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Beautiful leather and chique ladies backpack. Fast shipment after ordering online. I bought already for many many years at a store of online. Both services are always great
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vriendelijk geholpen in de winkel, product niet op voorraad, dus werd thuis gestuurd. Volgende dag binnen en diezelfde week na gebeld door de winkel of ik het goed had ontvangen. Top service!
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Op 7 juli 2026 heb ik online een aktetas van Castelijn & Beerens besteld bij Van Os Tassen. Al snel merkte ik dat de sluiting niet goed werkte.
Vandaag heb ik contact opgenomen met de klantenservice. Zij adviseerden mij om met de tas langs de winkel aan de Coolsingel in Rotterdam te gaan, zodat deze beoordeeld kon worden. Omdat ik toevallig in Rotterdam was, ben ik direct langsgegaan.
Carolien hielp mij vriendelijk en stelde direct vast dat de sluiting inderdaad niet naar behoren werkte. Zonder enige discussie werd de tas meteen omgeruild. Dat noem ik pas uitstekende service!
Niet alleen de snelle en professionele afhandeling, maar ook de vriendelijke en klantgerichte manier waarop Carolien mij te woord stond, maakten echt het verschil. Ik ben aangenaam verrast en ontzettend blij met deze service.
Mijn grote complimenten aan Carolien en het team van Van Os Tassen. Zo zie je dat goede service nog steeds bestaat!
Een zeer tevreden klant
Angelique Seger

Van Os Tassen en Koffers ããã®åç
Op vrijdag had ik in de winkel de tas besteld. Ze hadden deze niet in de winkel op voorraad, maar ze konden hem direct met en voor mij bestellen. Op zaterdag had ik hem thuis op mijn eigen huisadres.

Van Os Tassen en Koffers ããã®åç
Snelle levering en leuk tasje voor een leuk prijsje

Van Os Tassen en Koffers ããã®åç
Zeer snelle levering. 'S avonds laat nog een bestelling geplaatst en deze werd de volgende dag al bezorgd! Top service!

Van Os Tassen en Koffers ããã®åç
Artikel snel en op tijd geleverd! Mooi ingepakt als kado
Je kunt bij bestellingen die opgehaald worden in de winkel, in de winkel betalen (dus hoeft niet van te voren online).
Gewoon goed en netjes geregeld

Van Os Tassen en Koffers ããã®åç
Efficiënte voorbereiding van het pakket.
Met betrekking tot de levering : dit kan verbeterd worden. Geen enkele communicatie vanuit de transportfirma tijdens het traject tussen Nederland en Luxemburg, het pakket stond op een plek die toegankelijk was door iedereen, onze buurman had het meegenomen:-(
Dit soort service past niet voor zo een bedrag aan transportkosten.

Van Os Tassen en Koffers ããã®åç
Zeer snelle levering. Was als verjaardagscadeau leuk ingepakt. Mooie kwaliteitstas.

Van Os Tassen en Koffers ããã®åç
Ik krijg teveel verzoeken voor reviews, daar houd ik niet van.
In de winkel wordt ik ook niet continue achterna gezeten door een verkoop medewerker, dat zou ik ook graag online willen.

Van Os Tassen en Koffers ããã®åç
Makkelijk besteld op de website, veel keus, duidelijke foto's en omschrijving.
Snel verzonden en keurig verpakt.

Van Os Tassen en Koffers ããã®åç
Goede kwaliteit tassen en betaalbaar
Personeel vriendelijk en erg behulpzaam.

Van Os Tassen en Koffers ããã®åç
Makkelijk om te bestellen en ook nog eens snel geleverd. Ben blij met mân nieuwe tasje!

Van Os Tassen en Koffers ããã®åç
Prima geholpen in de winkel. Daar hadden ze de tas niet, maar hij is ingepakt en wel opgestuurd. En de krijger van de tas is er helemaal happy mee.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã