Wat een fantastische ervaring met deze winkel op de Coolsingel! Ik kwam mijn koffer brengen omdat deze niet meer openging, precies de dag voordat ik op vakantie ging. De medewerkster was heel vriend... ãã£ãšèŠã

äŒæ¥ãåçããŸãã
Het was een goede ervaring omdat men naar de klant gericht goed bezig was. Alhoewel de verkoopster naar wat bleek nog niet zoveel ervaring had en de verkoop een beetje pusch-te en gauw wilde af... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vriendelijk geholpen in de winkel, product niet op voorraad, dus werd thuis gestuurd. Volgende dag binnen en diezelfde week na gebeld door de winkel of ik het goed had ontvangen. Top service!
äŒæ¥ãåçããŸãã
Beautiful leather and chique ladies backpack. Fast shipment after ordering online. I bought already for many many years at a store of online. Both services are always great
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°

ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Goede en duidelijke uitleg en advies. Snelle afhandeling van bestelling door gratis thuisbezorging.

Van Os Tassen en Koffers ããã®åç
Snelle levering. Leuk ingepakt ( het was een cadeau voor iemand)
Mooie tas!
Iedereen blij!!

Van Os Tassen en Koffers ããã®åç
Leuke tas besteld. Door mijn membership kreeg ik extra korting dat was boffen. Was op de afgesproken tijd in de winkel en werd prima geholpen. Ik kom graag in deze winkel. Nu ook dus online.

Van Os Tassen en Koffers ããã®åç
Vriendelijke medewerkers, begroet bij binnenkomst, fijn geholpen, goed advies. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Van Os Tassen en Koffers ããã®åç
De tas die ik graag wilde was niet op voorraad in de winkel. Wel in het magazijn. 's Middags besteld en de volgend dag in huis. Dus goed service in de winkel, snel bezorgd.

Van Os Tassen en Koffers ããã®åç
Tas gekocht online bij Os, helaas de tas is niet wat het is, gelukkig kon ik omruilen in de winkel in Apeldoorn, heb toen maar de andere tas gekocht van merk smaak Amsterdam, vriendelijk geholpen

Van Os Tassen en Koffers ããã®åç
Het product is zeer goed. Helaas is er gekozen voor PostNL als bezorgdienst, wat het ontvangen van het product een nachtmerrie maakt.

Van Os Tassen en Koffers ããã®åç
Goede en vriendelijke informatie gegeven.
De gewenste kleur was niet op voorraad in de winkel, maar werd besteld, dit was op vrijdagmiddag.
Op zaterdagochtend werd de koffer thuisbezorgd, gratis.
Supergoede service.

Van Os Tassen en Koffers ããã®åç
Top dames een dikke 10 hebben me super geholpen in de winkel . Net voor sluitingstijd hebben ze me code kunnen kraken van mn koffer .

Van Os Tassen en Koffers ããã®åç
De adressering was onjuist. De opgegeven code was niet meegenomen waardoor we bij de ontvanger via track en tracé uiteindelijk nu het pakketje gevonden hebben maar het is nog niet in ons bezit

Van Os Tassen en Koffers ããã®åç
Te moeten ontdekken dat exact dezelfde koffers bij travelbag 20 Euro/stuk goedkoper zijn maakt dat de aankoop erg wrang aanvoelt.

Van Os Tassen en Koffers ããã®åç
Uiterst vriendelijk geholpen. Goed geadviseerd. En inmiddels 2 mooie reistassen ontvangen.

Van Os Tassen en Koffers ããã®åç
Vlotte bezorging en dubbel goed ingepakt ontvangenð besteld en zeer snelle levering
In de winkel behulpzaamð

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã