Har nu haft förnyad kontakt med Vattenfall för att försöka få ett svar på den reklamation de bad mig göra för två veckor sedan. Som vanligt har det varit helt tyst i ärendet från dem och deras strutsp... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Uruselt företag! Ägare till Auroraline. Uruselt för svenska kunder som får betala marknadsmässiga finska elpriser. Auroraline gör att finnarna kunnat stänga ner två av deras egna kraftverk som produc... もっと見る
Statligt bolag som suger ut sista blodsdroppen från sina kunder! Tyvärr måste vi vara kund pga elnätet men skulle aldrig köpa elen av dem. Elen produceras här i norr men huvudkontoret har de flyttat n... もっと見る
Missade en faktura (pga. senester) på 320kr som skulle vara betald 28/8 som jag betalde 2/9. Fick en straffavgift på 450kr... Detta är rent ocker och borde regleras, girigheten finner inga gr... もっと見る
Oseriösa säljare!
Troligtvis minst seriösa elbolaget i Sverige. Blir så trött på dessa säljare som lovar massor, men har noll koll. Skiv aldrig under något godkännande över telefon. Avtalet som man godkänner vi sms, försvinner så fort du godkänner det. Och de "inspelade samtalen" raderas troligtvis i samma sekund som man lägger på luren.
Pajasföretag!
Som vanlig kass service
Ringde hela dagen till Vattenfall och försökte att få ritning på elkabel. Grävaren väntade under tiden jag blev skickat från en person till Anna, runt 10 personer fick jag prata med, fick olika telefoner att ringa till. Resultatet blev 0. Grävaren hittade min elkabel och fiber, sen fortsatte han gräva vidare tills han snubblade på en till kabel som gick till granne. Av nån anledning kabel var nedgrävd på min sida av muren. Naturligtvis ingen hade förväntat sig 2elkablar på tomten och den blev sönder. Mest irriterande att en kvinna Natalie lovade att skicka mig karta, men istället skev ett brev där hon ångrade det och skickade mig till ledkollen. Jag har dålig erfarenhet av dem. Har köpt flera hus, aldrig lyckades få nån information från dem. Dessutom tar det mycket tid. Såna människor som hon ska inte jobba på kundtjänsten, det är skadlig för kunderna. Har aldrig lyckats att få bra eller nån service från Vattenfall. Tyvärr har dem monopol och man kan inte välja bort dem. Vattenfall tar 10000 för reparation av kabel som tar 30 minuter och låter ingen annan göra det även om det är auktoriserade elektriker.
Så genomgående dåligt
Så genomgående dåligt. Dyrt och helt opersonligt. Statligt. Skulle beställa ett in charge kort. ”Mycket att göra just nu. Kan ta tre(!!) veckor innan du får det.” Man tar sig för pannan.
betalar jag den nyinflyttades elförbrukning, detta är inte så kul....
Jag glömde säga upp mitt avtal i tid så nu betalar jag den nyinflyttades elförbrukning, detta är inte så kul....
Hyresvärden bekräftade att det fanns en nyinflyttad, men ville inte hjälpa till i min vädja till Vattenfall att häva mitt avtal.
Skall tilläggas att jag ville säga upp mitt avtal hos Vattenfall för en månad sedan via mejl, och de återkom inte, utan sa att de gjort det, vilket inte skett.
Enligt Vattenfall kan inte det finnas två elavtal på samma adress, alltså finns det antingen dubbla elavtal, eller så snyltar den nyinflyttade på min betalning.
Hursomhelst, genomkasst av både Heimstaden och Vattenfall tycker jag!
Kan även tillägga att den nyinflyttade har dubbla min tidigare elförbrukning! Inget går min väg således.
En stjärna är överbetyg för denna…
En stjärna är överbetyg för denna statliga koloss som lever kvar i sovjettiden! Deras kundservice måste vara ett nytt lågvattenmärke i ämnet: urusel service.
Fem samtal på en vecka mot löfte om återkoppling om felaktig faktura, ingen ringer!
Syftet måste vara att få ”kunderna” att förstå sin obetydlighet inför denna majestätiska koloss.
Det går för det mesta inte att se förbrukningen eftersom deras ”system” inte klarar detta!
Men den höga svansföringen som förmedlas i den reklam vi överöses med dagligen i media är långt ifrån hur verkligheten ser ut.
Så fruktansvärt höga priser
Dom höjer priserna med för höga % varje år. Detta är ohållbart för oss kunder som inte ens kan välja bort vattenfall.
Avgifterna är högre än konsumtionen.
Avgifterna är högre än konsumtionen. Jag har solpaneler och är kund sedan många år. Har en fast kostnad på elen 1 krona. Plus alla avgifter. Elen är snart dyrare än lånen på huset.
Kundsupporten
Otroligt kunnig och hjälpsam medarbetare med namn Jeanette i kundsupporten
Jag undrar
Jag undrar. Jag har varit kund hos Tibber i många år och precis gått över till Vattenfall. Jag undrar. Just nu är Tim priset hos Tibber 58 öre och över 65 öre hos Vattenfall dom lovade att dom var billigare? Men en månads uppsägning. Jag funderar på att testa Greenely nästa gång.
Vi fick störningar med elen i huset
Vi fick störningar med elen i huset. Ringde felanmälan som skickade tekniker. Efter 30 min kom två supertrevliga tekniker. De löste snabbt problemet så vi är jättenöjda. Tack för snabb hantering.
Dyr påminnelse
Vi glömde betala en faktura och fick en förstagångs-påminnelse från Intrum för Vattenfalls räkning. Då lades 450:- på som påminnelseavgift. Vi är en ideell förening. Detta är oförskämt dyrt för en påminnelse! Vi uppmanar Vattenfall att sluta använda Intrum Justitia för att hantera förstagångspåminnelser eller att förhandla fram en lägre avgift för kunden.
Jag avsky verkligen Vattenfall
Jag avsky verkligen Vattenfall, priserna stiger upp hela tiden - jag betalade nu mer än 20% av min lön i månad för elen! Dessutom har de tagit bort möjligheten att betala per kvartal. Man svimmade en gång på kvartal förut - nu är det varje månad! Och det värsta är att man kan inte undvika dem - deras nätavgifter kommer till ändå om även man byter leverantören!
Det här omdömet avser Vattenfall Incharge Vi har en laddstolpe som saknar ström
Vi har en laddstolpe som saknar ström. Vi anmälde första gången för två dagar sedan. Inget hände. Idag anmälde vi igen. Men nu är det fredag och ingen på Incharge kan göra något förrän på måndag. Vad är detta för support? Vi fick besked om att det är prioriterat eftersom det är elbilar och inte laddhybrider som berörs. Otroligt dåligt!!
Haft Vattenfall senaste 10 åren
Haft Vattenfall senaste 10 åren. Ser nu, samma som hyran att man tar de fattigas pengar som många fler bl a mat, internet. Senaste tiden har summan stigit med 2-300 kr/månad utan att förbrukning ökat. Alla skor sig på de redan fattiga. Fy tusan. Önskar man kunnat lämna landet Sverige för något annat alternativ. Gemene man är "big time looser medan företagen tjänar storkovan". Nån som vet ett vettigt alternativ förutom att lämna den sjunkande båten?
Nu är det 5 gånger strömavbrott idag…
Nu är det 5 gånger strömavbrott idag och klockan är 10.44 . Ingen information om något, riktigt dåligt med tanke på hur mycket pengar dom tar betalt för allt
usch värre elbolag finns inte att ha…
usch värre elbolag finns inte att ha över 4500 kr varje måpnad hos dom här skurakrna ä'r helt åt fanders på alla plan som går och alla deras påslag är helt å skogen den här vdn känar 1,5 miljoer i månaden helt skandalöst sjukt odräckligt också vatten plussar även på 15procnet extra vad beror detta jo deras vindkraftvärk som är urusla detta ska vi sitta och betala helt skogen och vattenfall falska också med avd man använder också i el,
Bra och har kärnkraft i sin gröna mix
Bra alternativ om du vill kunna välja en grön energimix med kärnkraft. Professionella och kunniga med vad man än behöver hjälp med.
Hur de är som nätägare kan jag INTE uttala mig om och ingår inte i min utvärdering.
Ni bedriver ockerverksamhet och…
Ni bedriver ockerverksamhet och allierar med Intrum, 380:- detta för misslyckad autogirodragning. Så kommer 5 dagar efter ett krav med en kostna för en påminnelse i kombo med inkassokrav. Har en ordnad ekonomi och inte en enda anmärkning. Man är bunden till att vara kund/slav hos er skojare. Usch vad osmakligt och oseriöst!
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。