vbmontwikkeling レビュー

1. 建設会社
  2. 住宅開発
  3. 住宅建設業者

さまざまな外部ソースから提供された情報

Een gedreven projectontwikkelaar met een gedegen traditie. Al meer dan 100 jaar is ons bedrijf actief in de woningbouw.

連絡先

過去12か月のレビュー数: 0

レビューを書く

レビューの確認を行います

5つ星のうち1の評価

VBM ontwikkeling is een onbetrouwbare…

VBM ontwikkeling is een onbetrouwbare projectontwikkelaar. Duurzaamheid staat niet hoog op het lijstje. Aan de gemeentelijke kwaliteitseisen wordt niet voldaan en leveren de gegevens niet aan. Bouwbesluit is het, maar meer kwaliteit mag je niet verwachten. Ze komen ook niet uit zich zelf als er problemen zijn en denken bij niet reageren, ze laten het zitten. Luister niet naar ze als ze zeggen nee daar hoeven we niets aan te doen. In veel gevallen namelijk wel, deze projectontwikkelaar probeert de kopers met een kluitje in het riet te sturen. Iemand hulp nodig tegen deze projectontwikkelaar, ik heb tips.

2022年4月30日
自発的なレビュー
5つ星のうち1の評価

Absoluut geen verkoopbegeleiders

Helaas alleen maar vervelende ervaringen met deze verkoopmakelaars. Je krijgt vrijwel geen informatie over je eigen woning als deze in aanbouw is, tenzij je er zelf om vraagt - en zelfs dan houdt het te wensen over. Zo kwamen wij er in juli desgevraagd achter dat er in april een zonnepaneel was ingetekend. Hier was volgens VBM geen overleg voor nodig, en pas na meerdere keren over en weer mailen kwam er een 'dat hadden we misschien eerder kunnen doorgeven, excuus'. Vanuit andere buurtbewoners horen we dezelfde negatieve geluiden. Als er kranen verkeerd zijn geplaatst kan er geen sorry vanaf, en moet je meerdere keren 'zeuren' voor een oplossing die bijna geen oplossing genoemd mag worden. Ook met meerwerk hebben wij een bijna zinloze discussie gehad omdat wij zogenaamd 'te laat' waren met het aangeven van een wijziging. Let wel: ze hadden zelf een extra deur ingetekend en een ruimte was een halve meter te lang zagen wij na berekening. De deur werd weggehaald, maar de muur bleef. Na lang aanhouden van onze kant mochten we voor 150 euro de muur een halve meter korter maken 'omdat we zo laat waren' (de eerste steen was nog niet gelegd) en 'wijzigingen dan niet meer kunnen' (maar wel een deur weghalen, blijkbaar). Wil je een huis kopen en zit VBM ertussen? Zorg er dan voor dat fouten of onredelijkheden goed worden opgelost (je hebt meer rechten dan je denkt) en dat je via andere kanalen op de hoogte wordt gehouden van je huis. Of, zoals VBM zelf zegt: 'De bouwers zetten veel foto's op Facebook, dus zo kunt u prima de voortgang van de bouw volgen.' Van VBM moet je het inderdaad niet hebben.

2019年1月29日
自発的なレビュー