レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち3の評価

Ik heb de eigenaar ervaren als een man met twee gezichten: voor en na de verkoop. Voor de verkoop vriendelijk en flexibel, na de verkoop stug, inflexibel en zelfs grof. Mailtjes met vragen worden nie... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Eerste orriëntatie voor een camper was meteen een schot in de roos. Prima en eerlijk geholpen door Willem. Onze caravan konden wij prima inruilen dus direct tot koop besloten Aflevering ging gewel... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Onze ervaringen met Van der Vaart zijn ronduit geweldig. We hadden een verende vloer in onze camper die op deskundige wijze is gerepareerd. Fijn ook dat de gemaakte afspraken geheel zijn nagekomen e... もっと見る

企業情報

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 12

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Zaterdag onze camper opgehaald en onze…

Zaterdag onze camper opgehaald en onze caravan ingeleverd. Er was al verteld tijd te reserveren maar dat was ook wel nodig. Uitgebreide en zeer prettige uitleg gehad van de camper. Telefoonnr. gekregen mocht een en ander niet helder zijn. Fijn geholpen en uiteindelijk toch korte wachttijd om camper op te kunnen halen. Prettig geholpen en zeer tevreden.

2024年7月13日

Super Service !!!

Bij het bezichtigen van de camper die we op het oog hadden, heeft Willem goede uitleg gegeven over de camper.
Wat ons erg aansprak is dat de prijs inclusief een campercheck en 12 maanden Bovag-garantie is .
We wilden een extra accessoire en dat werd snel en netjes geregeld. Het contact was fantastisch. Of het nu avond, weekend of zondag was: alle vragen die we hadden werden meteen beantwoord .
Toen we de camper kwamen ophalen werd alles rustig en tot in details uitgelegd door Carolus. Er werd alle tijd voor uitgetrokken en we konden met alle vragen bij hem terecht.

Een prachtig bedrijf met een super service !

2024年6月18日
5つ星のうち5の評価

Eerste orriëntatie voor een camper was…

Eerste orriëntatie voor een camper was meteen een schot in de roos.
Prima en eerlijk geholpen door Willem.
Onze caravan konden wij prima inruilen dus direct tot koop besloten
Aflevering ging geweldig duidelijk en in alle rust door Carolus, kregen zelfs zijn privé nummer, mochten bellen als er, wanneer dan ook, vragen zijn.
Hier voel je je koning klant en wordt je eerlijk voorzien van een mooi produkt!

2024年6月3日
5つ星のうち5の評価

Zo echte service bestaat nog.

Zo echte service bestaat nog.
Afgelopen week bij camperbedrijf van de Vaart na een prettig verlopen verkoopgesprek onze eerste camper gekocht. Bij de aflevering werd alle tijd genomen om samen de camper door te lopen en de werking en bediening van de diverse apparaten uit te leggen. Geen moeite was teveel en alle gemaakte afspraken zijn keurig nagekomen.
Dus een dikke pluim voor dit bedrijf.

2024年3月15日
5つ星のうち5の評価

Betrouwbaar, eerlijk en behulpzaam.

Deze week onze tweede camper opgehaald bij Willem. We zijn dik tevreden over hoe Willem alles zo geregeld heeft dat onze "nieuwe" camper binnen zeer korte tijd klaar was, zodat we ermee weg konden. Dat er nog iets voor het interieur in bestelling is, is voor ons geen enkel probleem. Bij onze eerste camper kwam iets dergelijks ook prima in orde

2023年6月27日

レビューの対象になっている企業の方へ