Helt igennem en strÃ¥lende serviceoplevelse og meget kompetent vejledning ift. eksisterende dÊkning og pris hos andet selskab. Vejle Brand kunne levere det bedste tilbud i sidste ende, og efterlod mi... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Henrik Stenberg yder virkelig en god service. Man bliver sat godt ind i tingene, bliver fuldt til dÞren. Har prÞvet flere selvskaber men har ikke oplevet en så god service fÞr
äŒæ¥ãåçããŸãã
Anbefaler Vejle Brand som forsikringsselskab. Fair behandling og fair priser. Har lige fÃ¥et en komplet gennemgang af vores forsikringer med Thomas Sode, som sikrede korrekt dÊkning. Hverken for meget... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Som altid venlig og personlig medarbejder, denne gang Sarina. Oplever kundeservice i hÞj klasse men ogsÃ¥ en forsikring der kan lave billigere priser selv om jeg har rabat ved Alka gennem HK. Anbefaler... ãã£ãšèŠã
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Hvorfor er Vejle Brand anderledes end de andre forsikringsselskaber?
Vi er ikke sat i verden for at skabe overskud til aktionÊrer â vores rolle er derimod at skabe optimal tryghed for vores kunder. Vi er et gensidigt forsikringsselskab â og drives og ejes derfor af kunderne.
Vejle Brand er et lokalt forankret gensidigt forsikringsselskab. Det har vi vÊret siden 1841, og dét har vi planer om at blive ved med. Vores markedsomrÃ¥de er afgrÊnset til det Þstjyske og vestfynske omrÃ¥de â og vores priser er tilpasset de lokale forhold, hvilket giver store fordele for forsikringskunderne.
Vi er ejet af vores kunder og er sat i verden for at skabe tryghed for mennesker â og ikke for at skabe profit. Det er en meget dansk andelstanke, der faktisk fungerer rigtig godt i virkeligheden.
Hos Vejle Brand bruger vi et evt. overskud til at forbedre kundernes/medejernes forsikringer.
Der er altså god mening i det, når vi siger:
DIT â MIT â VORES
Gormsgade 2, 7100, Vejle, ãã³ããŒã¯
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
Jeg har haft en rigtig god samtale med Sarina, som var meget imÞdekommende og havde massere af tid til at snakke om mine behov og forsikringer.
Stor ros til Sarina for ikke at have travlt, men blot sprede godt humÞr og vejlede om forsikringer. Ikke bange for at svare på spÞrgsmål og er meget Êrlig.
Jeg er ung og har generelt haft svÊrt ved at finde en billig bilforsikring på trods af at jeg har haft bil i 5 år uden skader. Men ikke lÊngere! Hos Vejle Brand får man en rigtig god pris og virkelig god kundeservice! Fedt at man kan få fat på et rigtigt menneske og ikke bare skal snakke med en robot.

Vejle Brand g/s ããã®åç
Sarina fra Vejlebrand Forsikring er en fornÞjelse at arbejde sammen med! Hun er sÞd, sjov og har en fantastisk humor, som gÞr forsikringsverdenen meget mere tilgÊngelig. Hendes professionalisme kombineret med en afslappet stemning gÞr, at man fÞler sig godt taget hånd om. Jeg kan varmt anbefale hende!

Vejle Brand g/s ããã®åç
Den sjoveste forsikringssamtale jeg nogensinde har haftðð Sarina fra Vejle Brand forstÃ¥r at sÊlge varen pÃ¥ den gode mÃ¥de uden at trÊkke noget ned over hovedet pÃ¥ en! Hun har god humor og mÞder folk i ÞjenhÞjde og snakker rent ud af posen! derudover ved hun hvad hun snakker om! Vi fik gennemgÃ¥et og opdateret alle nuvÊrende forsikringer! Varmeste anbefaling herfrað

Vejle Brand g/s ããã®åç
Jeg havde bare en rigtig fin samtale, ja 2, med Sarina, som er kunde rådgiver i Vejle Brand. En helt nede på jorden samtale fyldt med humor. Men hun var også dygtig til at imÞdekomme vores behov og viste super interesse for at gÞre det så billigt som muligt. Overholdt aftale med at ringe tilbage til os . Kan godt anbefale Vejle Brand ...

Vi havde krise og Vejle Brand var der bare for os. KLASSE og TAK ð€

Vejle Brand g/s ããã®åç
Har fået et kanont tilbud af jeres kÊre Sarina
Mvh Mike

Vejle Brand g/s ããã®åç
Fik den bedste rådgivning af sarina. Skar gerne alt ud i pap for mig og kunne give mig det perfekte tilbud, samtidig med at holde humÞret hÞjt under hele telefon opkaldet:)) Kan godt anbefales isÊr til unge billister

Vejle Brand g/s ããã®åç
Har idag haft besÞg af Thomas fra Vejle Brand. En fantastisk oplevelse. Fået rigtig gode forsikringer til fornuftige penge og en så god og professionel behandling. Tusind tak for det

Vejle Brand g/s ããã®åç
Jeg har i dag haft en super behagelig samtale med Sarina Jensen omkring overflytning af mine forsikringer til Vejle Brand.
Under hele samtalen har jeg fået en god vejledning omkring mine forsikringer, og har fået svar på mine spÞrgsmål. Og så er Sarina bare en virkelig behagelig person at tale med, så kan varmt anbefale at kontake Vejle Brand til sine forsikringer. Husk at spÞrge efter Sarina :-)

Vejle Brand g/s ããã®åç
super god service og tak til Sarina for en fantastisk samtale

Vejle Brand g/s ããã®åç
Er ny kunde og har desvÊrre allerede haft behov for hjÊlp. Alt accepteret uden forbehold.
Er til at fÃ¥ fat i ârigtigeâ mennesker, hurtigt pÃ¥ telefonen
ikke bare en chat
Samtidigt med at du har en fast assurandÞr og ikke bare en person der er fri.
Kan kun give 5 stjerner ud for de oplevelser jeg har haft.

Vejle Brand g/s ããã®åç
Jeg har lige haft en super god samtale med jeres dygtige sÊlger Sarina Jensen. Hun hjalp mig med mine forsikringer, så det gav bedst muligt mening for mig.
Jeg er rigtig glad for at have forsikringer ved Vejle brand!

Vejle Brand g/s ããã®åç
Det er dejligt at her kan komme til at tale med et rigtigt menneske. Det kan man ikke forvente i dagens Danmark. FortsÊt sådan Vejle Brand. I har et stÊrkt "BRAND"

Vejle Brand g/s ããã®åç
Det var en umådelig behagelig samtale, jeg havde med Sarina Jensen. Jeg fik en rigtig god vejledning med overflytning af mine forsikringer. Jeg vil af den grund anbefale Vejle Brand til andre, fordi man får en trovÊrdig vejledning og fÞler sig godt forsikret.

Vejle Brand g/s ããã®åç
Jeg har snakket i telefon med Sarina,
Super dygtig sÊlger, og meget behagelig og snakke i telefon med.
Hun solgte mig 3 forsikringer.
KÞber flere forsikringer af hende i fremtiden!

Vejle Brand g/s ããã®åç
Jeg kontaktede dem for at få en forsikring til min hund og kom til at tale med Sarina. Det var en rigtig god samtale, hvor vi også kom ind på andre forsikringer. Det var en fornÞjelse at få klaret det, jeg havde brug for, og samtidig få mere information, som jeg ikke havde overvejet. Alt i alt en rigtig god oplevelse!

Vejle Brand g/s ããã®åç
Det er en utrolig professionel og fokuseret behandling man får hos dem! Det er en velovervejet vurdering af ens behov de fremlÊgger, helt fantastisk.