Verbouwkosten.com biedt veel handige informatie, zelfs als je niet per se een hele verbouwing wil aangaan. De kennis die hier te vinden is heeft mij al meerdere malen goede inzichten geboden met kluss... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Ik ben met name te spreken over de unieke podcast van Verbouwkosten.com De podcast van Peter/Verbouwkosten heeft ons geholpen een keuze te maken voor een bepaald type zonnepanelen. Ze worden over 8-10... もっと見る
Ik kan de Verbouwtool zeker aanraden. We konden hem direct downloaden en gebruiken en nu het huis helemaal mooi verbouwd is (zeer mooi geworden en binnen budget) wilde ik nog laten weten. De garagever... もっと見る
Het heeft me verheugd dat dit bedrijf dus echt zijn best doet om goede en correcte informatie te verschaffen. De filmpjes zijn zeer instructief en duidelijk. Ook het levensverhaal van de oprichter hee... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Verbouwkosten.com helpt je met sneller en goedkoper verbouwen. Met de tools, tips en adviezen krijg je een mooi verbouwde woning tegen een aanvaardbare prijs.
連絡先
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Goed geholpen door Verbouwkosten met…
Goed geholpen door Verbouwkosten met vragen over ons huis en gewenste verbouwingen.. echt een aanrader!!
Ik had een probleempje met de voorgevel van mijn huis.…
Ik had een probleempje bij de aankoop van mijn huis. Op de gevel voor zat een grote natte vlek. Ik wist niet waar het vandaan kwam, en was bang voor lekkage vd waterleiding, of dat er iets was met de afvoerleiding van het bad.
Na de hulpvraag te hebben gesteld aan Verbouwkosten.com heb ik goed advies gekregen en was ik snel geholpen en was de lekkage snel verholpen.
Het viel gelukkig allemaal mee en ik heb het huis gekocht 🏠.
Dankjewel Verbouwkosten.com
Ik ben snel en goed geholpen om mijn…
Ik ben snel en goed geholpen om mijn keuze te maken. Omdat mijn project nog onvoldoende duidelijk is, ga ik op dit moment de tool nog niet aanschaffen, maar gezien de geboden service tot nu toe en de te verwachten functionaliteit, zal ik het zeker kopen als mijn project doorgang vindt.

100% tevredenheidsgarantie
Ik twijfelde of de Verbouwhulp tool wel echt geschikt was voor mijn project. Ondanks dat dit een bron van waardevolle informatie was, bleek het inderdaad niet aan te sluiten bij mijn wensen. Omdat er op de site een 100% tevredenheidsgarantie stond, heb ik een mailtje gestuurd om te vragen of ik de bestelling kon annuleren. Hier werd snel en vriendelijk op gereageerd en de volgende dag was het aankoopbedrag al weer terug gestort. Zelfs na het annuleren werd ik nog verder geholpen. Prima service! Mocht ik in de toekomst wel een project hebben waarbij de tool aansluit, zal ik geen moment twijfelen om dit aan te schaffen.
Verbouwkosten is erg helpend!
Verbouwkosten heeft ons veel handvatten gegeven en geholpen in het maken van de juiste keuzes en de juiste stappen. Goede plannen maken en duidelijk weten waarvoor je kiest. Het helpt voor een fijne(re) verbouwing. Aanrader!!
Zelfs als bepaalde info niet (exact) op…
Zelfs als bepaalde info niet (exact) op de website, word je per e-mail verder geholpen en wordt informatie op de website toegevoegd/uitgebreid.
Kortom: super service!
En waarom moeten die absoluut op een…
En waarom moeten die absoluut op een dak? Schijnt de zon, open vouwen op de weide, langs de weg, op het afgedekte zwembad, kortom overal waar plaats is en met langere kabel naar omvormer of batterij. Uiteraard alles lichtgewicht. Dan.. Heb je een succes verkoop, zeker weten. 👍
Verbouwkosten.com - absolute zekerheid in je verbouwplannen
Verbouwkosten.com is de autoriteit op gebied van verbouwingen en de stappen die je als woningeigenaar echt in acht dient te nemen voordat je zaken zelf onder handen neemt of laat doen. Je krijgt een realistisch beeld van stappen en kosten, en komt daardoor goed beslagen ten ijs in gesprek met bijvoorbeeld aannemers. Ook de podcasts zijn absoluut de moeite waard! Ik heb de betaalde Verbouwtool (nog) niet aangeschaft, maar zo daar geen twijfel over hebben mocht het nodig blijken!

Verbouwkosten からの回答
Goed en duidelijk advies gekregen
Vanwege drukte ben ik doorverwezen naar de broer van Peter, iemand met ook veel kennis en ervaring in de bouw. Hij heeft ons goed geadviseerd over de aankomende verbouwing en zijn heel blij met zijn goede tip over droogbouw vloerverwarming.
De opbouw van de nieuwbouwtool is goed…maar behoeft enige aanvulling.
De opbouw van de nieuwbouwtool is goed van opzet.
Wel mis ik enkele opties.
Grondprijs incl/excl BTW
Begane grondvloer wordt uitgegaan van fundering op palen met vrijdragende vloer.
Mis de optie Fundering op staal ( stroken) met vrijdragende vloer en optie Vloer op zand met vorstrand.
Bij de Afwerkingen wand wordt vermeld bij stuccen en schilderen door mijzelf, geldt dit voor zowel voor stuccen als schilderen, is mij niet duidelijk.
Wat voor prijs per m2 als dit door aannemer wordt gedaan?
Dit geldt ook voor de vloerafwerking en voor de plinten.

Verbouwkosten からの回答
Goed geholpen bij aanvraag bouwvergunning
Ik ben heel snel en vakkundig geholpen door Peter bij vragen die ik had over de aanvraag van mijn bouwvergunning. Super!
Verbouw tool profijt
Wat ik wilde zeggen is dat ik veelprofijt heb gehad van hun verbouw tool. Werkt makkelijk en snel en nooit gedacht dat het zo veel kon schelen
Niet erg uitgebreid
Vandaag heb ik de verbouwtool aangeschaft. Ik had al het vermoeden dat deze, logischerwijs, niet 100% op alle punten zou voldoen, maar vond de opties wel erg beperkt. Zo hebben wij een jaren '30 huis met houten ondervloeren die we, evenals de muren en het plafond, willen voorzien van geluidsisolatie. De opties voor zowel vloeren, wanden als plafond zijn te beperkt om daar echt een goed beeld van te krijgen. Je kunt bijvoorbeeld niet kiezen voor opties als 'voorzetwand', 'plafondisolatie', of geluidsisolerende ondervloeren. Idem zijn er geen opties voor verwijderen oude plafonds met bijvoorbeeld stro. Die kun je bovendien ook niet heel handig zelf invoeren. Daarnaast gaat de tool uit van standaard huizen en is ons huis vanwege een souterrain benedendijks, niet standaard. En af en toe staan er vooringevulde bedragen die niet van toepassing zijn en is niet duidelijk wat er met sommige posts wordt bedoeld. Al met al is dan de aanschafprijs (ook na €200,- korting) fors. Maar bij niet al te ingewikkelde renovaties en bijvoorbeeld een aanbouw of dakkapel is het waarschijnlijk een zeer handige tool.

Verbouwkosten からの回答
Handige en informatieve site!
Verbouwkosten.com is een erg handige site vol met tips over verbouwen, veilig, fijn en gezond wonen, en een hele hoop meer! Ook de verbouwtool die ze hebben bied goede hulp als je zelf wil gaan verbouwen! (Ze hebben ook een nieuwbouwtool voor nieuwbouw woningen(!) maar deze heb ik niet gebruikt)
Houten shingles
Ik had wat vragen over houten shingles en zonnepanelen - voor de bouw van mijn woning. Ik kreeg heel snel antwoord, waarbij goed werd meegedacht en een eerlijk verhaal werd getoond. Prettig om op zo'n wijze even onafhankelijke tips te ontvangen! Erg bedankt!
Goede en praktische info!
We zijn bezig met een kleine verbouwing in huis.
En de informatie en tips die worden gegeven zijn erg praktisch.
Dit helpt ons om makkelijker en sneller goede beslissingen te kunnen maken!
Geweldige informatieve site
Geweldige informatieve site! Wij zijn met onze aanbouw bezig en hebben veel aan de input die we krijgen. Enorm bedankt!

Verbouwkosten からの回答
Bij het opvragen van offertes over…
Bij het opvragen van offertes over zonnepanelen krijg ik plotseling wel heel veel bekende en onbekende informatie over me heen. Bij het zoeken naar meer informatie over wat alles betekend en hoe daarmee om te gaan kwam ik deze site tegen, Verbouwkosten. Daarop vond ik wel erg veel gewone goede en heldere uitleg van alles en nog wat, dat je zoal tegenkomt. Ik mag niet zeggen dat ik nu alles weet, maar dat wat ik wilde weten en eigenlijk veel meer heb ik gevonden. Met behulp van die kennis bekijk ik nu de eerder opgevraagde offertes toch met andere ogen. Ik weet wat men bedoeld en heb kunnen zien wat men daarin niet vertelde. Ik ga nu dus weer in overleg met de bedrijven waarvan ik offertes heb gekregen en kan nu gewapend met alle extra kennis een goede en passende offerte krijgen die ook goed voor mij is. Mij hebben ze op dit onderwerp enorm goed geholpen.
Snelle response en veel info
Snelle response, veel info, goede opvolging bij vragen naar aanleiding van de geboden info
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。