Verduurzaammetsubsidie レビュー

TrustScore 5段階評価の3.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Ze nemen de telefoon NIET op. Reageren NIET op berichten of pas weken later. Hebben de ramen NIET binnen 3 mnd geïnstalleerd ( was afspraak) Het enige wat volgens verwachting was: de ramen inmeter (... もっと見る

5つ星のうち3の評価

De meneer die inhoudelijk kwam vertellen ,wat er ging gebeuren liep over het algemeen goed, maar hij had aangeboden om te helpen met het subsidie formulier in tevullen, maar naar een paar telefoontj... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Zeer tevreden over dit bedrijf, goed werk afgeleverd. Ze hebben alles goed geregeld voor mij, inclusief hulp bij het aanvragen van de subsidie. Dikke complimenten voor de jongens die het werk hier... もっと見る

企業情報

1. 断熱工事請負業者

当該企業による記述

Verduurzaammetsubsidie.nl helpt woningeigenaren in Nederland bij het verduurzamen van hun woning met professioneel advies en vakkundige uitvoering. Wij zijn gespecialiseerd in isolatiewerkzaamheden zoals spouwmuur-, vloer- en dakisolatie, met als doel meer wooncomfort en lagere energiekosten. Wij begeleiden klanten van A tot Z: van persoonlijk advies en het kiezen van de juiste isolatiemaatregel tot ondersteuning bij het aanvragen van subsidies. Zo maken wij verduurzamen overzichtelijk en toegankelijk, zonder onnodige zorgen of administratie. Onze werkzaamheden worden uitgevoerd door ervaren vakmensen die werken met kwalitatieve materialen. Heldere communicatie, het nakomen van afspraken en klanttevredenheid staan bij ons centraal. Met Verduurzaammetsubsidie.nl kiest u voor een betrouwbare partner in woningverduurzaming.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 44件

レビューを書く

Een dikke 10 voor gehele proces van offerte t/m uitvoering

Prima bedrijf voor het uitvoeren van onze energie besparende maatregel. We werden vooraf goed geïnformeerd over de mogelijke subsidies. Hierdoor zeer aantrekkelijke offerte gekregen en besloten werkzaamheden uit te laten voeren. Duidelijk contact vanuit hun kantoor over de uitvoering. Prima medewerkers die bij ons kwamen isoleren. Daags na uitvoering al de benodigde papieren ontvangen om de subsidie aan te vragen. Factuur, foto’s etc. Al met al aanrader en een dikke 10!

2026年2月11日

Super bedrijf

Super bedrijf. Vooraf goed geïnformeerd over de mogelijke subsidies, duidelijk contact vanuit hun kantoor over de uitvoering. Zeer vriendelijke jongens die bij ons kwamen isoleren. Achteraf netjes de factuur, foto’s etc. binnen gekregen. Al met al; aanrader!

2026年2月12日

Aanrader!

Ik kan dit isoleerbedrijf zeker aanraden! De medewerkers voeren de klussen ontzettend goed en professioneel uit. Wat ik ook heel fijn vond, is de vriendelijke en meedenkende dame bij de klantenservice die altijd klaarstaat om te helpen. Topservice van begin tot eind!

2025年11月22日
5つ星のうち1の評価

Absoluut niet aan te raden

Absoluut niet aan te raden! Totaal niet betrouwbaar. Eenmaal als ze het geld hebben reageren ze nergens meer op. Ik probeer ze al dagen te bellen en krijg niets te horen. Terwijl op moment dat je interesse toont in hun aanbod, bellen en appen ze je vaker in de week.

2026年2月25日
Verduurzaammetsubsidie ロゴ

Verduurzaammetsubsidie からの回答

Beste Michail,

Wij nemen uw bericht serieus, maar herkennen ons niet in wat u hier beschrijft.
Op basis van de gegevens die bij deze review zichtbaar zijn, kunnen wij u op dit moment niet terugvinden in ons systeem als klant. Dat maakt het voor ons lastig om inhoudelijk te reageren op uw situatie. Wij verzoeken u daarom vriendelijk om rechtstreeks contact met ons op te nemen via onze officiële contactgegevens en daarbij uw naam, adres en eventueel factuurnummer te vermelden. Dan kunnen wij direct nagaan wat de status is en dit zorgvuldig voor u uitzoeken. Wij reageren altijd op inhoudelijke vragen van klanten. Mocht er onverhoopt iets mis zijn gegaan in de communicatie, dan lossen wij dat uiteraard graag op.

Verduurzaam met Subsidie
0598-592370

5つ星のうち1の評価

Politie waarschuwt voor dit bedrijf

Jongen drukte alsnog op de bel ondanks 'geen verkoop aan de deur' sticker. Want hij was geen verkoper zei hij. Hij vertelde een prachtig verhaal dat ze in opdracht waren van de gemeente en dat we dankzij subsidies gratis ons dak kunnen laten isoleren.
Wij hebben eerder het huis verduurzaamd via de gemeente, en dit bedrijf stond niet in de folder van onze gemeente.
Ik heb contact met de gemeente omdat ik het niet vertrouwde. Dit bedrijf was niét in opdracht van de gemeente werkzaam.
Ik heb alles op de mail gezet naar verduurzaammetsubsidie. Ik heb alles beschreven wat de gemeente mij vertelde en dat ik de afspraak wilde annuleren. Ik heb hier nooit een reactie op gekregen en de jongen is hier ook niet meer geweest om een offerte te maken.

Pas op mensen! Dit klopt niet! Op google ook bijna niks te vinden over dit bedrijf. Zijn niet anders dan alle andere verduurzaamheidsboeren die je willen strikken.
Nu een tijd later wordt er via een nieuwssite uit onze regio (NO Friesland) gewaarschuwd voor deze manier van oplichting. Op RTVNOF staat een nieuwsartikel hierover van vrijdag 3 april 2026.
Contact opgenomen met de politie en melding gemaakt. Er waren al meerdere meldingen gemaakt. Het gaat hierover om verduurzaammetnsubsidie.

2026年2月10日
Verduurzaammetsubsidie ロゴ

Verduurzaammetsubsidie からの回答

Beste Jose,

Wij vinden het vervelend om te lezen dat u onze werkwijze zo heeft ervaren. Dat is nadrukkelijk niet hoe wij willen overkomen.
Onze medewerkers horen een ‘geen verkoop aan de deur’-sticker altijd te respecteren. Als dat in uw geval toch is gebeurd, dan is dat niet conform onze instructies en zullen wij dit intern bespreken.
Daarnaast willen wij duidelijk stellen dat wij geen onderdeel zijn van en niet in opdracht werken van de Gemeente Borne. Wij informeren bewoners over subsidiemogelijkheden en beschikbare regelingen, maar horen daarbij nooit de indruk te wekken dat wij namens een gemeente handelen. Als dit bij u zo is overgekomen, dan betreuren wij dat.
Wat betreft uw annulering: wanneer u per e-mail heeft aangegeven geen gebruik te willen maken van onze diensten, dan respecteren wij dat vanzelfsprekend. Het uitblijven van een reactie is niet netjes.
Wij herkennen ons niet in de suggestie dat wij mensen willen “strikken”, maar nemen signalen zoals die van u wel serieus om onze communicatie en werkwijze te verbeteren.

Mocht u uw ervaring verder willen toelichten, dan staan wij daarvoor open.

Team Verduurzaam met Subsidie

5つ星のうち5の評価

Wij zijn zeer tevreden over het werk…

Wij zijn zeer tevreden over het werk dat dit bedrijf bij ons heeft uitgevoerd. De jongens waren duidelijk ervaren en professioneel en namen de tijd om alles goed uit te leggen.

Vooraf kregen we heldere voorlichting en een duidelijke, transparante offerte zonder verrassingen achteraf. Wat wij vooral erg prettig vonden, was de hulp bij de subsidieaanvraag. Ze hebben ons volledig ondersteund met de aanvraag en alle benodigde documenten verzorgd.

Kortom: vakmanschap, goede service en uitstekende begeleiding van begin tot eind. Absoluut een aanrader!

2026年1月15日

Snelle en goede service!

Ik heb een zeer goede ervaring met dit bedrijf en de verkopers. We zijn goed geattendeerd over welke subsidies er beschikbaar zijn voor het verduurzamen van onze woning. Bij vragen waren ze goed bereikbaar om te helpen en zo was het vlot geregeld met de subsidies. De uitvoering van de werkzaamheden kon snel ingepland worden en is door een leuk team heren gedaan. Het zit er netjes in, en doordat wij het nog laten afwerken is het materiaal straks uit het zicht.

Het complete plaatje, een echte aanrader voor mensen die nog niet veel aan verduurzaming hebben laten doen aan hun woning.

2026年2月1日

Goed contact

Goed contact. Duidelijke prijzen en geen extra kosten achteraf. Ik had wat problemen met mijn eigen planning maar daar werd heel goed mee omgegaan en de afspraak verplaatst. Dikke 10

2026年1月22日

Isolatie met Subsidie

De heren van Verduurzaam met Subsidie hebben bij ons onder de vloer geïsoleerd met parels. Dit is mij goed bevallen, ze hebben na het isoleren ook foto’s gemaakt van de werkzaamheden en deze laten zien aan mij. De foto’s heb ik later ook op de mail ontvangen, kortom een fijn bedrijf die ik anderen ook zou aanraden.

2026年2月9日

Trustpilot エクスペリエンス