www.vergelijk.nl レビュー

TrustScore 5段階評価の4

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち2の評価

Twee uren bezig geweest om te proberen een selectie te maken van laptops om te vergelijken. Site werkt voor geen meter doet steeds wat het zelf wil bij het invullen van filters. In één woord waardeloo... もっと見る

5つ星のうち3の評価

Vergeleken met andere vergelijkingsites is mij al meermaals opgevallen dat prijzen op vergelijk.nl minder vaak ververst worden. het gebeurd nog wel eens dat daar op een artikel een prijs staat verm... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Afgelopen week een geurtje besteld via Vergelijk.nl. Ik kon gelijk bestellen bij de goedkoopste en zelfs met een paar euro korting. De betreffende winkel, parfumswebwinkel.nl volgens mij, heeft mijn... もっと見る

企業情報

1. ソフトウェア企業

さまざまな外部ソースから提供された情報

Vind de beste producten en prijzen op VERGELIJK.NL. Vergelijk producten, reviews en prijzen van verschillende winkels eenvoudig met elkaar.

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 1件

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Goede service bij: blijmakers !

De medewerkers van vergelijk zijn heel modern al te bereiken via WhatsApp. Ze noemen zich de blijmakers. Handan is de medewerkster die mij geholpen heeft en ik ben zeer tevreden over de manier waarop dat is gegaan! Ze nemen ook echt de tijd voor je en het is veel persoonlijker zo dan via een chat ofzo.

2015年8月28日

Super

Ik ben laatste geholpen door Manon, een van de blijmakers van vergelijk.nl.

Wat een onwijs goede service en een fijn persoon om aan de telefoon te hebben.
Kundig, sociaal, eerlijk en echt een vrolijke noot.

Manon bedankt voor alles!

2015年8月2日

CW ketel

Vandaag op 23 juli jl. heb gebeld met een medewerkster genaamd Tessie en ben ECHT super geholpen door haar. Zij heeft onderzocht welke CW ketel voor mij het meest geschikt is. En heeft alle moeite gedaan om mij te helpen en uiteindelijk is het me gelukt om deze geschikte CW ketel te kopen. Dank zij haar ben ik verder gekomen en een beslissing gedaan om deze te kopen. Ik wil haar op deze manier ONTZETTEND bedanken. Ik vind het wonderlijk dat alles gratis is. Compliment.
Awda

2015年7月23日

Airco

ik heb gebeld en super geholpen door Simone. Zij heeft onderzocht welke airco voor mij het meest geschikt, alle moeite gedaan en uiteindelijk een mail gestuurd met de uitkomst. wonderlijk dat alles gratis is. Compliment
Ronald

2015年5月11日

Vergelijk (Sjoerd) bedankt voor je actie richting Megatool.nl

We zijn 4 weken bezig geweest om een retour nummer te krijgen van Megatool (omdat onze aankoop defect was), maar kwamen niet verder dan een receptionist. 3x gebeld en 3x gemaild via de site.... geen enkele reactie terug. Vergelijk.nl gebeld om onze klacht hierover door te geven. Vergelijk heeft contact opgenomen met Megatool.nl en binnen een dag werd ons een retour nummer gemaild. Thx Sjoerd.
Nu hopen dat het verder vlot afgehandeld wordt bij Megatool.nl.

2015年4月3日

EMPHATISCHE, POSITIEVE OPSTELLING

Op mijn zoektocht naar een creme ( Aroma Vaillance) schoot Simone Gerlings mij ongevraagd, doch zeer welkom, te hulp waardoor ik een alternatief gevonden heb en dit alternatief kon meedelen met Eva van Redactie Gezondheidsnet, die naar ik hoop het weer kan meedelen met haar klanten, inclusief volgers. Dank,dank,dank.

2015年3月28日
5つ星のうち5の評価

Advies en info over aanschaf Laptop.

Na een super leuk maar vooral informatief gesprek een goed advies gekregen waarna ik dan ook heb gehandeld. Niets is hun teveel om je zo goed mogelijk te kunnen helpen. Zeker de moeite waard om in de toekomst vaker hun raad in te schakelen als ik met vragen zit. Top geholpen op een vriendelijke manier. Ga zo door!!!!!!

2015年1月29日
5つ星のうち5の評価

Kreeg via Whatsapp de tip om op de website van cameratools te kijken. Hier vond ik wat ik zocht goedkoper en kan het ook nog afhalen.

2015年1月29日
5つ星のうち5の評価

super hulp gehad en heeft me een hoop geld gescheeld...

Wilde nieuwe mobiel kopen even hulp ingeroepen bij het kiezen van een goede mobiel. Kwam zo aan de praat en vertelde waarom ik een nieuwe wilde hebben... deze viel namelijk elke keer uit en was al een aantal keer opgestuurd... was naar zeggen gemaakt, maar niet dus. Ik had op een gegeven moment een groen stipje op mijn batterij gezet en wederom moest hij weer opgestuurd worden. Bij retour stond er op het reparatierapport dat de batterij was vervangen, maar er stond een stipje op dus hij was helemaal niet vervangen.. Sjoerd heeft contact opgenomen met samsung en gevraagd hoe of wat.. toen hij mij vertelde dat zij alleen maar had staan dat er wat andere dingen waren vervangen en niet de batterij bleek dus dat er iets niet klopte. Ik heb zelf een batterij aangeschaft omdat het niet meer binnen de garantie viel. Maar ik ben toch naar de winkel gegaan om even verhaal te halen.. bleek een fout te zijn van hun kant.. met gevolg: omkosten die ik heb gemaakt voor de nieuwe batterij zijn vergoed..
dus zo zie je maar weer.. ze zijn niet alleen goed in helpen naar zoeken van geschikten spullen voor je, maar ook bij het uitzoeken van dingen. Ik ben super blij en dankbaar... want anders had ik gewoon een nieuwe telefoon gekocht.. dus ze hebben me een hoop geld bespaard... met dank aan Sjoerd!!!

2015年1月9日

perfect

Hele goede klanten service. Hele vriendelijke mensen. Er wordt alles aan gedaan voor een passende oplossing.

Vooral sjoerd is de beste.

2015年1月8日

Trustpilot エクスペリエンス