NÀr ordern tagit 3 dagar utan att den skickats ringde jag dom. Det var dÃ¥ en trevlig skÃ¥ning som svarade och berÀttade att man inte hade tillrÀcklig av den speciella dimension jag sökte och fick ta... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Oj,oj,oj. Det har gÃ¥tt tvÃ¥ veckor och jag har inte fÃ¥tt min bestÀllning. Kundsupport har fortfarande efter över en vecka inte svarat pÃ¥ mejl (ja, jag har kollat min skrÀppost). Nu ringde jag dem... ãã£ãšèŠã
BestÀllde en nÃ¥got större chucknyckel. Den passade perfekt och levererades inom nÃ¥gra fÃ¥ dagar. Dock tycker jag den kunde ha skickats som brev till min hemadress eftersom den kom i ett vadderat kuvert... ãã£ãšèŠã
BestÀllde och betalade i förskott HÀnde ingenting pÃ¥ en vecka, Inget kvitto, ingen "vi har skickat din order", ingenting. NÀr jag ringt 3 gÃ¥nger och suttit i telefonkö i 20 minuter och blivit lo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Verktyg på nÀtet. Proffsverktyg för verkstad, industri och hantverk. Verktyg för alla områden till yrkesmannen och hemmaproffset. Handverktyg, elmaskiner, luftmaskiner, bult och skruv, svarvning och frÀsning. Metall- och trÀbearbetning.
é£çµ¡å
TraktorvÀgen 8, 24138, Eslöv, ã¹ãŠã§ãŒãã³
- 0413- 19165
- order@verktygonline.se
- www.verktygonline.se
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Bra butik med bra priser
NÀr ordern tagit 3 dagar utan att den skickats ringde jag dom. Det var då en trevlig skåning som svarade och berÀttade att man inte hade tillrÀcklig av den speciella dimension jag sökte och fick ta hem mer från leverantören. Lovade då ett datum som de skulle vara hemma och skickat.
Totalt 8 dagar från bestÀllning till leverans på en udda dimension som andra sidor ente ens har i lager Àr riktigt bra!
Ej levererad mutterdragare.
BestÀllde en mutterdragare 25/3-24 som Ànnu inte levererats. Har mailat och ringt ett flertal gånger men inte fått svar.
Utebliven leverans och ingen återkoppling
BestÀllde och vÀntade veckor utan uppdateringar. Efterfrågade flertal gånger om leveransdatum, både via e-post och kontaktformulÀr. Fick aldrig svar eller återkoppling. Gjorde som några tidigare i tråden, avbestÀllde och handlade hos annan leverantör.
Svarar snabbt på frågor, och skickar bestÀllningen omgående!
StÀllde en fråga en kvÀll och fick svar redan morgonen efter.
Frakten bestÀlld samma dag som som jag lagt bestÀllningen, så leveransen kom efter utlovad tid.
Ingen leverans eller Ã¥terkoppling pÃ¥âŠ
Ingen leverans eller återkoppling på mail efter mer Àn två veckor. Trots att jag efterfrågat leveransdatum. AvbestÀllde orden och handlade hos annan leverantör.
BestÀllningen gÀllde bara ett mindre antal bultar och var nog inte intressant för företaget.
De skulle kunna vara bra
Oj,oj,oj. Det har gått två veckor och jag har inte fått min bestÀllning. Kundsupport har fortfarande efter över en vecka inte svarat på mejl (ja, jag har kollat min skrÀppost).
Nu ringde jag dem. Hon jag pratade med var verkligen trevlig och tillmötesgående och kunde hjÀlpa mig. Tack vare trevlig support ger jag betyget 3.
Men tills de fått ordning på sina system ger jag rådet att undvika verktygonline.
Fick orderbekrÀftelse men sen inget
Fick orderbekrÀftelse men sen hördes inget, inget besked om leverans eller leveranstid.
Svarar inte på email.
Jag har annullerat bestÀllningen.
Obegripligt om såna hÀr företag överlever...
Oseriösa
Lade en kritisk order av fÀstdetaljer som fanns i onlinesaldo (2 artiklar), efter 4 dagar hade inget leveransbesked lÀmnats så jag ringde. Då var ena detaljen slut och vi kom fram till att jag fick göra en kompromiss för att jag skulle hinna få grejer levererade till mitt företag den 5 dagen. Ringde den 5'e dagen och grejerna hade inte ens lÀmnat dem... Några skruvar som saknas och behövs kritsikt i ett enormt kundprojekt. Sjukt nonchalant. ALDRIG mer Verktygonline.se.
Jag har inget att klaga över.
Jag har inget att klaga över.
Bra bemötande och leverans enligt önskan.
Mycket bra service
Mycket bra service. Några saker jag bestÀllt saknades och jag blev uppringd för en dialog om de kunde lösa mina behov med andra produkter istÀllet. Det kallar det kundfokus!
Apsolut högsta betyg
Dem har ingen saldokoll pÃ¥ sina grejerâŠ
Dem har ingen saldokoll på sina grejer på hemsidan. Ingen hörde av sig så fick sjÀlv ta kontakt och fråga varför grejerna inte kommit. Makulerade ordern eftersom det skulle ta 2v innan dem fick in produkten på lager igen.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ