レビュアーのコメントを見てみましょう

1つ星

この企業のTrustpilot 利用方法

レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。

Не купуйте через Viagogo.pl

Не купуйте через Viagogo.pl . Білети не отримала ,обіцяли кошти повернути і після того як закінчився мач на який хотіли піти ,відправили лист ,що кошти не повернуть. Ми залишились без білетів та без коштів це шахраї

2026年4月30日

Wszystko super

Wszystko super, bilety przyszły na czas, miejsca koło siebie. Recenzje piszą głównie osoby które miały problemy. I dlatego skorzystałem z tego serwisu, zakładając, że te negatywne oceny nie są do końca odzwierciedleniem uslug. Jednym słowem polecam.

2026年3月26日
5つ星のうち5の評価

Wczoraj wróciliśmy z meczu FC…

Wczoraj wróciliśmy z meczu FC Barcelony. Zakup biletów przez Viagogo był dokonany przed przeczytaniem opinii, co sprawiło, że przestałam wierzyć, że uda się wejść na mecz. Jednak wszystko było w porządku! Bilety dostaliśmy na 24h przed wydarzeniem, co było pozytywnym zaskoczeniem. Dokładnie wtedy kiedy otrzymały osoby które kupiły przez oficjalną stronę. Należało następnie pobrać aplikację biletowa Barcelony i uzupełnić swoje dane na biletach.

2026年3月15日

Oszuści!!

Nieeeeee!!!! W 2024 kupiłem bilet na mecz polska portugalia który odbył sie w Warszawie 12 września 2024. Bilety miały być mi udostępnione w dniu meczu, niestety nie wysłali mi biletów. Byłem pod stadionem ok. 60 minut przed meczem pisałem z różnymi asystentami i chwilę przed meczem powiadomili mnie że niestety biletów nie ma i zwrucom mi pieniądze za bilety. Pieniądze za pociag i pobyt w hotelu niestety zostały wydane w błoto. Nigdy nie kupujcie przez tą stronę. Dla dziecka okropne przeżycie.
Ps. Data oświadczenie jest zła ponieważ datę da się tylko ustawić rok wstecz.

2025年1月2日

Bardzo sprawny

Bardzo sprawny, udany transfer biletu. Wszystko klarownie, jasne komunikaty.
A sam koncert, o którym już myślałam że nie będzie mi dane obejrzeć- MEGA .

2025年12月12日
5つ星のうち1の評価

I flew in specifically for a Champions…

I flew in specifically for a Champions League match. I bought tickets in advance. Two days before the event, there were no tickets. I was talking to a bot, calling the hotline, and the consultants brushed me off, saying something different each time: that they were looking for replacement tickets, that they were contacting the organizer, that the tickets would be available an hour before the match. I was sitting outside the stadium, and an hour before, there were no tickets. Only then did they decide to help me after a whole day of asking for help. There were no more replacement tickets and no way to get into the match. My heart broke.

2025年12月9日

Dodatkowe koszty, brak pomocy

Kupiłem bilet na którym było napisane że trzeba zmienić dane, viagogo upewniło mnie kilka razy że nie trzeba. W dzień meczu musiałem zapłacić 110zl za bilet żeby zmienić dane tuż przed meczem. 2 dni wcześniej i w dzień imprezy informowałem viagogo że dzwoniłem do PZPN że będą dodatkowe koszty. To nie wystarczyło i nadal byłem utwierdzamy że nie będzie trzeba zmieniać danych. Przez to weszlem na stadion z opóźnieniem. To kpina

2025年11月14日
5つ星のうち3の評価

Niestety nie polecam Viagogo

Niestety nie polecam Viagogo, kupiłem bilety, zapłaciłem z góry mecz AC Milan-Fiorentina,
poniosłem koszty lotu do Mediolanu, hotelu.
Dwie godziny przed meczem informacja, że nie macie dla nas biletów, bez propozycji innych biletów tylko zwrot kosztów biletów, bardzo słaby kontakt tylko Bot. Masakra jak można dwie godziny przed meczem poinformować o braku biletów. Brak profesjonalizmu, sprawę skierowałem do kancelarii adwokackiej, sprawdzam możliwości uzyskania odszkodowania. MK

2025年10月19日

Oszustwo

Oszustwo: kupiłam przez Viagogo bilety na koncert Al di Meola w Maladze, biletów nie dostałam , straciłam 390 euro

2025年11月9日

レビューの対象になっている企業の方へ