Bra idé med appen som sådan men jag vill varna för att de regler som man uppmanas läsa gäller inte,du får sälja mobiltelefon men betalar du "boost" för att annonsen ska synas så tar de pengarna ,avslu... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jag har använt Vinden under lång tid och det har funkat hur bra som helst, men när det uppstod problem så vart det inte mycket till service. Min förvaring hade inte skötts väl och slutade med merkostn... もっと見る
Fantastisk tjänst! Upphämtning, magasinering och leverans, allt i ett! Så himla härligt att det är så flexibelt också, att man kan boka/ändra datum och tid så tätt inpå ifall något dyker upp, samt at... もっと見る
Den servicen vi har eftersträvat när…
Den servicen vi har eftersträvat när det kommer till förvaring och utkörning har vinden överträffat oss med. Vi har förvarar allt möjligt hos dom i över 2 år nu och kommer fortsätta med det för alltid.
Jättebra och smidigt!
Jättebra idé
Jättebra idé. Har testat både hämtning och lämning, funkat kanonbra.
Det enda jag efterlyser är att levereranserna sker med elbil.
Grym kundservice
Grym kundservice, snabb hantering och bra pris. Överlag en fantastisk tjänst!
Proffsigt och smidigt från start till mål
Proffsigt och smidigt från start till mål. Lätta att kontakta och appen fungerar jättebra!
Vinden är en otroligt smidigt smart och…
Vinden är en otroligt smidigt smart och prisvärd produkt som jag skulle rekommendera till alla jag känner.Vill även ge en extra eloge till personalen som alltid svarar snabbt och är extremt hjälpsamma.
/ A
Kan verkligen rekommendera Vinden!
Snabbt, enkelt och mycket hög servicenivå. En smart tjänst som jag kommer använda fler gånger.
Superbra och snabb service
Superbra och snabb service! Kan verkligen rekommendera att anlita Vinden.
De är flexibla och hittar alltid en lösning.
Mycket nöjd
Tack vare Vinden kunde vi förvara våra saker när vi var mellan boende i två månader. När vi beställde hem allt till det nya boendet kunde jag smidigt lämna kvar lådorna med sommarkläder som ändå bara hade tagit upp onödig plats nu under vinterhalvåret.
Dessutom slapp vi allt det jobbiga bärandet i både ut- och inflyttningen.
Very good and convenient service.
Riktigt bra!
Snabba och tillförlitliga. Trevliga och aktsamma. Skönt också att ha full koll på vad som finns "på vinden" i appen. Bara plus!
Fantastisk lösning på förvaring
Fantastisk lösning på förvaring. Hjälpsamma killar som kom och hämtade. Perfekt att ha grejorna tydligt uppstälda i appen.
Flexibelt, enkelt och billigt!
Alltid superflexibla och enkla att ha och göra med!
Utöver tidigare nämnda så är det också en billig tjänst sett till servicen!
Fantastisk tjänst och härlig kundresa
Fantastisk tjänst och härlig kundresa. De som hämtade mina saker var supertrevliga och noggranna. Resten av upplevelsen med Vinden var lika positiv. Jag är kund hos Vinden för att stanna
Användarvänlig app och klockren service
Användarvänlig app och klockren service. mina balkongmöbler förvarades och levererades sedan utan problem!
Helt fantastiskt service
Helt fantastiskt service, enkelt och smidigt!
Rekommenderas starkt!!!!
Trustpilot エクスペリエンス