Bra idé med appen som sådan men jag vill varna för att de regler som man uppmanas läsa gäller inte,du får sälja mobiltelefon men betalar du "boost" för att annonsen ska synas så tar de pengarna ,avslu... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Jag har använt Vinden under lång tid och det har funkat hur bra som helst, men när det uppstod problem så vart det inte mycket till service. Min förvaring hade inte skötts väl och slutade med merkostn... もっと見る
Fantastisk tjänst! Upphämtning, magasinering och leverans, allt i ett! Så himla härligt att det är så flexibelt också, att man kan boka/ändra datum och tid så tätt inpå ifall något dyker upp, samt at... もっと見る
Tack vare Vinden kunde vi förvara våra saker när vi var mellan boende i två månader. När vi beställde hem allt till det nya boendet kunde jag smidigt lämna kvar lådorna med sommarkläder som ändå bar... もっと見る
Bra tjänst
Clean och tydlig app (även om kategoriseringen av saker inte blev klockren) och mycket bra bemötande av kundtjänst. Transporten kändes dock lite ”distanserad” övriga tjänsten och relativt ovarsamt hantering av våra saker (vissa saker ramlade omkull)
Strul vid hämtning men bra support
Min första hämtning strulade, men toppen kundservice att rätta till. När vi väl fick hämtningen så var personalen jätte bra.
6 stjärnor av 5 dvs vinden klass .
Bra och mycket dåligt
Väldigt smidig upphämtning och magasinering. Sämre leverans med trasiga och/eller kantstötta möbler samt att Vinden glömde leverera enstaka grejer. Vi har dessutom tagit emot andra kunders grejer som behöver returneras.
Slutfakturan var helt fel med avgift för en hel månad istället för de 2-3 dagar som magasineringen gällde och ”justerades” korrekt flera dagar efter förfallodagen - svag kundupplevelse att själv behöva kontakta kundtjänst för att påpeka felet.
Plus för enkel kontakt med kundtjänst och stort minus för långa handläggningstider i rutinärende för att få ersättning för skadade möbler.

Balaken No 1 i Stockholm AB からの回答
Lätt att använda app:en
Lätt att använda app:en.
Proffsigt och pålitligt bemötande.
Rekommenderas!
Bra men dyrt
Allt har fungerat jättebra med hämtning, lämning och förvaring men det har varit väldigt dyrt och det har varit svårt att få veta i förväg hur mycket allt kommer kosta. Det har funnits information om vad det kostar att förvara sakerna men inte att det också kostar mycket att hämta och leverera sakerna. Så jag är nöjd med tjänsten men tycker inte den var prisvärd och inte bra att det kom som en överraskning och fortsätter ramla in fakturor.
God service
God service. God punktlighet.Lätt att hålla kontakt via chat. Bra priser. Anbefalles!
I’ve praised Vinden so much to everyone…
I’ve praised Vinden so much to everyone I know after this experience with them. Honestly just the best service. Super impressed.
Detta är andra gången vi magasinerar…
Detta är andra gången vi magasinerar vårt bohag mellan flytt. Vinden kommer alltid i tid, är rädd om sakerna och det är allmänt smidigt att kunna se vad man magasinerat via deras app. 10/10!
Fantastiskt!
Excellent service and friendly staff!
Allt var smidigt och lätt.
Leverans exakt som utlovad
Besviken.
Skadade möbler, flyttkillar som inte går att kommunicera med. Bra support men tyvärr räddar det inte helhetsintrycket.
Pålitelig, effektiv, hjelpsom og god service
Kan anbefale Vinden på det varmeste. De stilte opp på kort varsel, og er imøtekommende. De ansatte er hyggelig, hjelpsom og ekstremt serviceinnstilt. Enkelt å ha kontroll over flyttelasset gjennom et App-system som funker godt. Jeg er ikke i tvil om at jeg kommer til å bruke dette selskapet igjen ved behov.
Först verkade Vinden som ett bra…
Först verkade Vinden som ett bra alternativ, appen verkade lätt användbar och det verkade som en lätt service där de tog hand om allt.
Men första missnöjet kom då priset på förvaringen i verkligheten var mycket högre än det som appen estimerade baserat på antalet lådor och föremål jag hade lagt in. Men okej, det är ju svårt att estimera.
Min första faktura var svår att förstå så jag kontaktade dem för en förklaring, också personen jag chattade med hade svårt att förstå den så de hamnade återkomma senare med en förklaring. Bra att veta är att transportkostnaden tillkommer på separat faktura.
Jag hade mina saker i förvar hos vinden i några månader och då jag fick min leverans så var två av mina möbler förstörda och glas samt porslin sönder. Jag tog direkt kontakt med supporten och de skickade mig ett skadeformulär som jag själv hamnade fylla i och skicka direkt till deras försäkringsbolag med vinden i cc. Hörde inget från varken vinden eller försäkringsbolaget på en vecka så jag kontaktade vinden igen och de bad om ursäkt och säkrade mig att försäkringsbolaget jobbade på saken och skulle återkoppla till mig. Nu har en till vecka gått och jag har inte hört något. Bra att lägga till är att jag hamnar betala fullt pris på hyran och transporten även då en del av mina saker blivit förstörda.
Jag är besviken på servicen och kommer inte använda dem igen.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。